Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајгана
Почнав да пишуем на кирилица и се осеќам продуховено. Ко да ми додале IQ, а башка смешно ми е пошо сеа сите стари постови ми личат као да ми се " ehehehhe unajted sampion mie sme najaki ce ve gaazimo hahah eehehe okkk pozzzzz obedineta MAKEDONIJA 2013 okkkkkk loll "

Не ми е паметот тука...:mad:

Се скапав од учење 2 дена, мислејќи дека правиме колоквиум в четврток, а то да ти било на 19ти. :tapp:
Ајт лека полека, ако не да ја напрам семинарската таман набрзина, за оваа тема ми е. :гик: #bubalica# :гик:

Не знам зошто но пак плачам ко будала ....

тоа дека ти плачеш значи некој тамо направил одлична маркетинг кампања, и ке биде награден со аплауз од колегите и можда ке биде унапреден. :)

Драги

Не сфаќам одреден, голем дел од анти-геј настроенава популација.

* Мразат хомосексуалци затоа што премногу се величени низ историјата како писатели, уметници, научници, инвентори - Во дадена друга тема/дискусија ги величат истите со нивните придонеси или работи што ги кажале ги постираат како цитати.

* Мразат хомосексуалци зошто ја окупирале современата музика или носат drag костуми - Ги гледаш како во нивниот вкус лесно влегле и станале фаворити Queen, Cher, David Bowie, Justice, Empire of the Sun, Pet Shop Boys, Take That! итн. Изгледа фората овде е пу-пу не важи.

* Мразат хомосексуалци зошто се феминизирани и / или создаваат бледа слика за кој/а каков пол е - Гледаат anime или читаат манга, каде често не разликуваш машко од женско, и сите се со феминизиран вкус и изглед, и андрогенизирани до коска.

Изгледа хипокризијата е новиот хипстер-тренд. Да се тера мода или не? That is the (rhetorical) question.

^

1426411_10152109772927848_23716324_n.jpg

Знаеш шо ме извади од памет денес?
Кога на спротивната зграда изникна огромна црна силуета, а тоа да ти бил осветлен минувач.
Eerie.

Драга ...

памтиш прееска што ти кажав ... епа во право бев. За жал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom