Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Ако би постоел некој омнипотентен креатор би создал од дупот едно многу убаво гомно кое што е засушено до таа мера што се топи во мирисот на ливадските цвеќиња.
Тоа не би било обично гомно завиткано како свеж колбас од Промес, или пак кратко дебело како чајна салама од Солис, туку гомно во форма на некоја убава чоколадна торта и би светело како најубава глазура.
Но да не заборавиме гомно како гомно секој паметен ентитет го избегнува, или пак ќе му се попули малку и сепак ќе го пречекори и одмине.
Судбината на секое гомное да се вртат само муви, досадни, кои сакаат да му го исцедат сокот од него се додека не се распадне, по некој паразит за на крај да се распадне и изгние во земјата.
Но на ова убаво гомно знаело да слета и по некоја пеперуга, најчесто во утринските часови кога сеуште не е размрдано и не почнало да мириса и пополека да го разгледува.
Дел од пеперутките застанувале на гомното и знаеле да си поседат, но најчесто кога ќе почнале да го галат тоа убаво гомно, со нежните пипци ќе почнале да отвараат дел од него за да видат што има во внатрешноста и под засушеното гомно ќе се појавела вистинската реа и тоа што го има внатре и пеперутките одлетувале.
Набрзина кога ќе се отворела дупката на гомното од пеперутката и кога истата ќе одлетала, ќе се навртела некоја мува да му помогне да се распадне на гомното. Јеби га тоа му е судбината на гомната.
Нека ми остане како за спомен во денови кога знам да се почуствувам како гомно.

Драга К,

Знаеш ти се случуваат и такви работи во животот нешто што најмалку си го очекувал и си го посакувал па така и ова 70% на пролет заминувам за Авганистан само треба самиот да одлучам дали ќе работам како обезбедување или пак како механичар. Што тоа значи? Тоа значи дека следува пеколен период кој ќе ми донесе добра плата но сепак и премногу тешки моменти но што е тоа е морам да го фатам патот за изградување на фамилија и исто така да направам барем да бидам за почеток со финансиите добар така да драга К ако оди се според планот некое време нема јас и ти да се гледаме поточно од пролет :(

Драга
се зезнав малку сношти, за во диското во гоце требало по тренерки да се облечи чоек не ко мене пицнат упм. хаха немав отидено одамна имав заборавено како е таму, денес како отепан сум иако капка алкохол не испив ми се зезна цел ден :(

Драга,
не само што зборам во сон него од синоќа почнав и да месечарам! На што фала богу не се ни сеќавам, ама сестра ми е сведок.. До сега се плашев што се` зборам во сон, сеа се плашам кај се може да прошетам во сон :D Не знам дал да се смеам дал да плачам:tapp: Изгледа секојдневново излегување ме мавнало на психа сериозно, некако сум исцрпена и затоа денес ќе идам само на кафе и ветувам дека ќе одолеам на сикушението наречено дискотека! Барем вечерва! Утре веќе со нови планови за журкање :D Не за друго, времето потрошено на учење мора да се надокнади :)
Тоа е тоа..

п.с. Уште 7 дена :vozbud:

Da ne ti se veruva, da vidis da ne veruvas,da citas sega i pak da ne veruvas na ova,
Drugar Marsale,dva dena ne sum otvoril nova tema, eve i zosto.
Si go pocituvam jas Kiril i Metodi, i ne sakam na latinica temi da otvaram,pa ako treba i tri godini prosle.jas ke cekam. A i neznaes zosto,a ?
Pa mi se ukocuval ova cudo so nekoi virusi i go nema ona dole desno MK i EN.Go nema nigde,ne se gleda. Ne e za cekan i bonsek rabotava inaku ke go sredev do sega,mame mu...sta sam ono hteo da kazem drugovi...

e ne saka, sega probav?????
aj eve pak..............................nisto ,utka

Драга.

И денес ако останам цела вечер дома, ќе си го отсечам пенисот.

Ама сите педери, кој колоквиумска, кој е на места на кај интелигентно битие со IQ од 30 не би идел...

Не е до мене, жими мајка, ја би и на клупа седел, до педерите е.

Драга,

Досадно ми е. Не можам да се успијам, сум станала зависна од технологија пред спиење.
Не е убо тоа, драга моја. Ич не е убаво.

Ми треба еден месец на страна од сѐ, ќе се вратам у нормала.
Само јас, ноќното небо и ладниот ветер кој фучи надвор.
Внатре си гори огинчето, топло е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom