Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
kajgii mori znaes u pravo bile starive koa rekle: pazi sto ke posakas moze da ti se ostvari :vozbud:
utre nedela i ponedelnik po neznam koe pravo mi se pisani SLOBODNI DENOVIIII :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
denes ke iskrckam nekako ama slednive tri dena ima da se isfuram kvalitetno....plus cetvrtok petok e praznik nerabotni denovi lele lele lele :vozbud:

ДК
Знаеш ли кое е чувството кога како мал си гледал филм, си бил фасциниран али мал мајмун не сум се заинтересирал да научам тогаш дека оргиналниот наслов на филмот е The Shawshank Redemption, ДА ДА тоа е филмот кој повторно ми го исполни срцето, ме потсети дека од него ја добив инспирацијата за да му пиштам по дома за усна хармоника како мал, филм кој ако треба да го оценам од 1-10 би му дал 15. Едно од најдобрите дела на филмската индустрија, во поново време ретко да сретне човек квалитетен филм, еден од таквите кои сум ги сретнал беше и Chaos (2005) година со Jason Statham и од тогаш сеуште немам начекано нешто слично.
Фимов ми ја врати повторно желбата и вербата во себе. Од денес редно е повторно да се вратам стариот ЈАС, човекот кој не верува никому, кој не зборува ако стварно нема потреба, човекот на кого денот му е испланиран недела дена однапред, човек кој ги почитува оние кои го почитуваат него.....
Почитувам паметни и интелигентни луѓе (ама интелигентни, а не некои кои се насила интелигентни), израснав со такви и стварно е жалосно што ретко кој од нив е разбран од околината и почитуван онака како што му доликува.
Инаку збеснав, правам по 2 тренинзи на ден и пак имам енергија вишок, денес малку потмурно али добро е се враќам полека полека на тоа што бев, со храна лани послабо годинава катастрофа али ајде ќе помине и овај период.

Кајг, инспириран од муабетот. Вистината боли понекогаш, невистината уште повеќе... Али убаво ме испофалиле, само незнам кој, и дури сега научив дека сум бил веома опасна фигура. А не знаев, немав појма. И пази шо се дешава, некој со докази се избацил. И пази и ова, сеа скопчав дека коа одам по улица жените по пи*ка се маваат кога ќе ме видат
mf8wz.jpg

уствари, не верувај што се ти зборат...

Драга Кајгана,

Денес заклучив дека кога колегите зјаат во тебе тоа брадавиците известувале за времето надвор. А јас мислев рогови ми никнале.

П.С. Сакам да бидам еднорог.
П.П.С. Погрешна беше временската прогноза.

Слушај ваму ДРУГАР или прочитај - за МОСТОВИ се работи
не знам како ова сега ми текна, не бре за мостови на горната вилица,иако ми требаат,
не и за оние на Дрим,ниту за оние на Вардар кој ни ги прават некој странци од туѓи држави,демек ние не знаеме и не можеме. Е на кое дереџе дојдовме,други мостови да ни прават. А на времето,на моето време ние правевме мостови за другите
- јас правев.Факом правеше. Македонија правеше. Еве како беше.
Нели ти реков,и виде дека сум бравар,пардон машинбравар и сега верувате нели. Е ама и сум бил и заварувач и дреар и монтер и ковач и што уште не. Е така во минатиот век опа точно пред 4о години јас море и други правевме и направивме еден мост за Чешка.
Ти си бил ДРУГАР во Чешка да го видиш ова мое дело и да поминеш по него. На реката Влтава е наместен.Е ако не си да појдеш и да фрлиш една фотка.Оти јас не отидов.
А ќе ја видиш и Братислава. А појди и до Шкода види што има ново.
А за чејиња не бери гајле,ќе си најдеш или сама ќе ти се залепи,или пак мажот ќе ти даде клуч од станот ако му дадеш една пијачка,а „домаќинката “ нема да те одбие.

Драга К,

Се напнав со песнава но што да правам кога е безвременска секој пат буди некои преубави емоции. и то драга к :)

ДК,

Велат, она што те дефинира е трпението кога немаш ништо и односот кога имаш сè.

Мислам дека бев некаде на половина од тоа, ама во секој случај повлеков потег. Ќе видам дали ќе го јадам стапот поради тоа.

Ако ми е за утеха, се вели дека повеќе ќе жалам за работите што нема да ги направам отколку за оние што ќе ги направам... Па еве направив. Да видиме што ќе испадне.

Со среќа нека ми е.

Драга Кајгана,
Денес првиов работен ден ми мина како да не е работен, при секоја прилика доаѓав во контакт со тебе :laugh:
Времево е ладничко...... утре ќе се шетам малце низ градов :)
Пријатна вечер Кајгано :)

драга, братучетка ми стана доктор на науки... мислам дека сум посреќна од неа. Позаслужена титула пред името здравје. Идам сеа да се натрескам у нејзино име ;) ајт

Да ти *бам животот беден, утре цела планета ќе гледа Ел Класико само јас 2ра смена на работа. :tapp:

suicide-bullshyt-fuk-blog-fail-fb89705ae6d743bf1e848c206e16a1d7-19.gif

1253885876_suicide.gif

Јануари изгледа ќе биди добар месец. Арчер, Шерлок, се поблиску ГОТ.

Драга

Научив многу важна лекција во сообраќајот денеска и тоа посебно од женско... имено

- Ако девојка даде лев жмигавец, тоа незначи дека ќе сврти десно, можеби ќе си продолжи право.

Тоа ти е

Денес првпат осетив потреба од нежност. :cautious:
Уморен сум и ми се спие и глава цел ден ме боли.
И да, жениве не ги бива за наука, женава е природен непријател на науката бе. -.-

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom