Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
ДК
После вчерашната честитка за девојките родени во 1990та, добив известување од некого да ги поздравам и тие од 1992ра, Поздрав до нив и до сите од 90тите :)

ДК
досадно нека си еби матер ми иди да си каснам од таквото од шо ми е досадно.
од што ми е досадно го симнав дотичниот The Shawshank Redemption ми го потекоа со коментарите „Аууу го немаш гледано, леее ништо не си гледал ако не го гледаш него“ вака така, исто ко за Fight Club, ако излези и овај срање како него дефинитивно нема да послушам никого за филм понатаму.
инаку ги жалам растенијата, ова фотосинтезата дали кај мене слабо делува незнам, изгледа нешто проблем со хлорофилот иам :D али знам само дека без пари сум ко риба без вода. Ејјјј од кога немав јадено леб и маргарин, дури и тоа пројадов нека си еби матер. Уште 2 дена без кеш незнам како ќе се живее :(

Драга... Интересно е да се прочита тука сопствен пост од пред 5, 6 па и 7 години...
Како ли само се менуваме и Ти и јас... и сите... Среќавам мислења на луѓе кои пишувале, кои повеќе ги нема да пишат, анализирам како јас тогаш сум размислувам, како еволуирале моите ставови во врска со некои работи, како некаде сум останал ист...
Времињата се менуваат, се менуваме и ние со нив.

Kajgi najnogu se kosam po mobilen kaaa lafam I kaa ne mozam da se razberam ja a ona b ja v ona z I nikako da se razberime hahahaha a pa najubavo mi e kaa si a cekam so dusa da si doeee da si se galimeeee mazimeeee pazimeeee bubkameeee hohohohoho ...

Драга,

си размислувам, ќе дојде ли време кога луѓето ќе сфатат дека одамна помина времето кога беше "шема" да вртиш од скриен број? Јас стварно не ја разбирам потребата за тоа, посебно затоа што во денешно време можеш да платиш и да гледаш кој ти врти, без разлика дали вртат со #31#..мислам, подетско однесување амин! Звонат со скриен број и прекинуваат или молчат штом ќе се јавам..и што, ќе си дишеме у слушалка?! Ќе глумиме дека сме дел од некој психо/трилер/хорор филм? Што добива тој некој или некоја со тоа не разбирам o_O
Подобро нека собере храброст и нека се јави нормално, нека каже што има да каже и чао пријатно, а не вака, само од такт ме вади! Ако продолжи и понатаму ќе отидам до T-mobile да си платам за да ги гледам сите броеви, добро би било зар не?

Ајт, отидов да поучам пред пак да се јави "вип фацката" со private number..:tapp:

Драга Кајгана,

ја користам оваа прилика да ги поздравам татко ми, мајка ми, брат ми, баба ми и сите што ме знаат.
Поздрав. :D

(досадно)

Драга,

поубаво било во времето на Тито.
Едно од што им верувам на старциве, друго од што не сум бил жив .
Другото малце повеќе.

Драганке,

Да знаеш само каков крем за раце си најдов. И на мирис и на текстура погоден. Прв пат до волку да си погодам кремче. А бе ѓерманска направија, што па и јас толку изненадена од квалитетот. :D Козметика се знае, само ѓерманското.

Драге Кајге

Сите се испофалија дека ќе ти пишат за денешнава средба, а нигде живи ги нема. У седми сон се изгледа. Да ги искараш утре во мое име :D.

Драге Кајге

Сите се испофалија дека ќе ти пишат за денешнава средба, а нигде живи ги нема. У седми сон се изгледа. Да ги искараш утре во мое име :D.

Me is reporting for duty :D

се зезам бе за Драге Кајге реферат куцав... ама се премислив...
(извинете што нема да читате мои филозофии за вечерва, ако сакате по пп ќе ви напишам :D )
абе топ си беше иначе, нема што тука, посебен поздрав за arkanex и wiksa за муабетите кога сите не гледаа многу чудно :D . Посебно секогаш постојат луѓе кои ќе те направат да им се чудиш (во позитива де) ... секогаш изненадуваат :D

И то, шта речи, коју поруку послатиo_O

п.с. сакам пак
п.с.с. специјален поздрав со бели дугмац нешо шо слушавме низ гтц :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom