Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Добро бе Драга, со кој памет ги напрајле толкави КОЊСКИ таблети а наменети за луѓе?
Башка тоа на кутијата пишува “Да се голтаат цели, да не се дробат/кршат/џвакаат“ или како и да беше.
Аман уште 4 останаа, побрзо да пројде времето и не дај Боже уште еднаш вака да ми се воспали грло. Не ми се јаде, не ми се пие, не ми се збори, не ми се излегува, не можам да се смеам, голтам, зевам и кивам. У пм да се носи. Овие се моменти заради кои не ти се живее. ФАК! (n)

Добро моја најдрага,
не сум склона да се жалам но ми ѕвони главата четврти ден по ред.Можеби затоа што прочитав 3 книги скоро за 5 дена?
Одвај чекам на доктор да отидам,мука ми е да си е*е матер!

Ќе почнам да халуцинирам.(y)

I was wondering maybe
Could I make you my baby
If we do the unthinkable
Would it make us look crazy
If you ask me I'm ready...
If you ask me I'm ready...

<3

Абе кајги мака си иам еј,и тоа голема,Имено за комшије имав девојки што работеа у ноќен клуб,да не ги наречем со друго име:D.Ти не знаш триста чуда се дешаваа навечер,па и една изолација што иам да ти е кејф да спиеш.И арно на крај све се заврши ми дојдоа тирги у 5 сабајле рација ова она,бидна што бидна.И тамам си реков ајде мир конечно,дојдоа нови од браќава,мушко и женско.Абе ти се веруа секоја ноќ лом е се тепаат си ебуаат мајката не се спие.Ама ајде трпението ми е при крај ќе ме има на вести изглеа,коа нема ред изгледа ќе морам сам да си воведем ред.Ама им се чудим и на газдеве кај ги наоѓаат ликовиве еј:cuc:,ама очигледно тоа да бидеш полицаец у држава помага многу.

ДК,
Пиев синоќа, пиев и претходната вечер. Не се плашам од тоа што пиев, се плашам од адс бај гугл. Цело сабајле ми излегуваат адс од типот "Пиевте алкохол синоќа? Вашиот живот е намален за 10%!!!", "HEART ATTACK", "HEART FAILURE", "УМИРАШ".
Мислам, what kind of sorcery is this? Дали е знак? Од господ? Треба да престанам да пијам? Или да почнам да верувам во господ? Толку многу прашања за човек кој умира.
Адс бај гугле, одјебете!

13191_10151474604724391_1820512336_n.jpg

:нинџ:

Куманоо празно, сфи се дрогираф по Охрид
а ја скару рокам сс тату, живели КајГи

• Ми се допаѓа
Reactions: Lux
Draga moja, nisam mogla da zivim od bolova, skoro sam bila nepokretna, nisam mogla da hodam, padala sam i onda sam cula za Vendoksin kapi. Vendoksin kapi su mi promenili zivot. Zahvaljujuci Vendoksin kapima mojih problemi su prestali.

Пак си го изгледуваш Notebook и си делкаш две дебели парчиња ултра блага торта за да си ја удавиш тагата и горчината. Ајде, може и мојата Ели ќе ми се врати за 7 години. That pretty much sums up the day ..
tumblr_lx1x78LX171qeey16o1_500.jpg

драгичка
најубаво да си поминам.
стеј кул.
окпоз

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom