Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
еј, цел ден без тебе,се можело, тешко ама помина(бев на езероно)
и пази сега на враќање пред 15 минути што забежав со очиве,и се згрозив,
да видиш да не веруваш, во Петровец кога ќе свртиш за Скопје по стариот пат,
на тие обавестувачки правци-табли-знаци: каде пишува Куманово некој допишал „село“
каде пишува Велес,допишано е со црно „провинција“. (да имав пиштол ќе се отепав)
јас знам дека овој уметник не е из Ниша,туку некој од наши редови и поради тоа патиме. Требаше да го снимам ај кој може или јас друг пат.Море и да го избришам.

Уморна од се, преку глава од се...За една недела ми почнува долго очекуваниот одмор...Но, јас секако дека нема да можам како нормален човек да се опуштам и да уживам, затоа што во решението за одмор што го потпишав пишува: -работникот е должен во текот на целиот свој одмор да биде достапен на својот мобилен телефон, доколку одговорното лице или менаџментот имаат потреба да стапат во контакт со него или во случај компанијата да има потреба од работникот, истиот е должен да го прекине својот одмор и веднаш да се јави на работа, а доколку е во странство - тоа да го направи во рок од 24 часа, а во спротивност ќе подлежи на соодветни санкции.

Кој нормален ќе го издржи ова? Работам и викенди, дури и празници ми се паѓаат дежурства често и сега еден одмор што цела година го чекам и тој да ми го расипат и прекинат скрос...
Јас најверојатно ќе исклучам телефон, па што сака нека биде, не ми чуе...
Ми иде да отидам негде и веќе да не се вратам, скрос од нула да почнам...

Picture 502.jpg,,,,,Picture 503.jpg.....Picture 504.jpg....
Денес се поклонив пред вечното почивалиште на овој наш јунак,
кој се бореше за Македонија да ја види слободна,но тоа не го доживеа.

Драга у Винца на базенто много хлор клават.

jerk face....заебанции срања, некои си емоции,песната те еже,кој е крив кој е крив.

Заебани фаци,те терат да ги вкусиш сите страни на животот. Усран живот,too much thinkiing....како и да е препушти се на забавата....ако ја најдиш (n)

cock blokeri.....ако беше добар ќе дадеше совет не да се ситиш. пузи

поентата е крајот на денот да го дочекаш со некој/а.

ако успејш у ваква џунгла да го најдеш сопственото дувло,и да го споделиш со верверичката. пффффф

Се чудиш ако некој непознат те отпоздраве со "добро утро имај убав ден".......

all in all никој нема да те праша како си го помина денот,и за твоите ебани емоции.

deal with it.

hero or zero

ДК,

Открив нешто... Можеби поразително за мене.

Мислам дека се соочив со нешто од што нема да отстапам. Тоа можеби ќе биде извор на многу неуспеси што ми следат, ама сметам дека е суштинско за мене. А со себе, своите желби и чувства, човек никогаш не смее да прави компромиси.

Едноставно останува непознатата како ќе се заврши на крајот. И кој ќе биде присутен на крајот.

Ако испадне дека нема вечност, нема апсолутност, нема предодреденост... тоа значи дека прилично скапо сум ја платил таа лекција. А така изгледа.

Веројатно она што останува е моето знаење да им го пренесам на останатите, за да не оди фира. А ти тука многу добро нудиш помош, Кајгана. Ти благодарам. Сепак, јасно ми е дека не е доволно. Но е почеток, односно беше. Сега доаѓа моментот на средината, т.е. нов, следен начин на пренесување на знаењето.

Поздрав.

2-3 погледи фрли и почнува да те манијачи, па по некое време и да оствари конверзација. :love:

Широк Сокак попладнево - пивце со драги луѓе шо ги немам видено одамна, момине битолски сеуште се со ISO 9001 :D и одлично друштво - се` на се`, фантастично попладне :)

Леле леле леле,,,, што дознав, аииии :D Нека стои постов како доказ, да не речеш послеее вака така... 05.08.2013 :D

Драга К
Ги догледав и последните епизоди од цси мајами 7 сезона ја завршив, но на работа не си ја завршив работата... ајде ништо страшно не е ќе ја завршам сега со малку повеќе брзање. Инаку фала на прашање добри сме...

Ајт поздрав до вечер

Хејтањето е кул. Хејтањето те прави различен...having said that

Во темава многу реалисти, паметно размислуваат, искрени...а на никој не му текна да помисли дека има уште многу како него, дури и во темата...на истата страна. :D
top lel

Паметни, убави (ама внатрешно, зашто паметниве не се толку површни за да се етикетираат ко физички убави..карактерот е битен)
Oние што се надвор од стадото овци, хејтање влада, сите луѓе имаат еднакви права..fucking plebs
Интроверти, налетаа на зборот од психолошки тест...beta as fuck
Хипстери...faggots
Атеисти, агностици, христијани, муслимани, сите (anti)religiousfags. Keep it to urself, beta+ fags
Оние тинејџерките на ФБ со дакфејс на профилна и Монро на кавер се веќе ептен brix in the wall
Билдери, спортисти, здрав живот... Ги хејтам само за мислењето дека се различни, инаку total alpha+ males
Панкери, металци, клабери, фолкери, рапери. Сите шо се делат по музика or w/e... bunch of omegas
Хипици шо сакаат мир у светот, сите да бидат еднакви, уште мислат дека некој ден ќе се случи тоа...beta gays. Ама бар шират позитивни работи наместо да хејтаат. Нека има љубов...
Хејтери. Оние хејтери што хејтаат други „различни“ луѓе у ДК. Оние што хејтаат општество, мејнстрим, шо се палат на Фајкла...wannabe alpha

list goes on, point is: u r the same decaying, organic matter as everything else
the all-singing, all-dancing crap of the world
Убаво си кажа шмизлата на фб шо пред скоро време раскинала со дечкото зашто ја варал: СИТЕ СЕ ИСТИ!!!

Замислете сите луѓе да сфатат дека не се различни.
Сите сте исти. Сите сте една небитна прашинка во целиот свет. Еден ден ќе бидете заборавени, дури и додека сте живи. Нема да го смените светот и немате шанси за тоа. Претерувате со прекумерна самодоверба, арогантност. Претерувате со замарање за репутација, етикети...

Stay cool tho, w/e makes u happy :D
20 годишнава девица што ви насоли памет треба да си најде занимација и живот. Да не се замара многу и да ужива, coz this is his life n its ending 1min at a time :D
..oh right. И да престане да го гледа Фајкла. Доволно се [голема бројка] пати

Кајги.
Одморив душа едно 15 дена вкупно.
Кога се враќавме, солзи на очите ми надојдоа.
Што убаво е да си далеку од се.

И еве ме пак назад, пак со истите луѓе.
Идиотизам околу мене...само мене уво не ме боли да ти кажам :свиркам:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom