Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Sweety, мноооооогу, мнооооогу, мноооооогу досадно попладне...but let's not complain about it.

Денес расположението од скала 1-10 ми е 10 + :pos:Браво бе тато...Господ здравје и пари да ти дава...Нема сомнение дека сум му миленичка...Не сум разгалена но оваа работа одамна ја сакав...Сега кога ке дојде тој ден...Кога ке дојде комплетно ке уживам во него...:icon_mrgr:од утро до мрак...Само да испадне се како што сакам,само да испадне...А знам дека ке биде онака како што сакам..Си направив и резервен план...Се е убаво кога нешто правиш со желба...Кога се бориш за она што го сакаш...аааааааnd NEVER GIVE UP!!!:pipi:

Си одмарам,цел ден,вечер сум трета смена,си слушам музика,некоја моја,
од бивша Ју, од сингл мали,си ги вртам и по сто пати,кое задоволство,
сега пее далматинецот: Друг и ги мрси косите а јас и плаќам флизер.
тешко е после толку години,ова да е вистина? ја пуштам: Зошто да живеам:
а прв пат ја слушнав во 1970 година,и еве уште се врти и таа и јас. До кога.

Кајги,Што им е на луѓево еј?Каков момент:cool: си идеш уморен од баскет и наеднаш ти се става у фаца некоа рандом жена,Ми вика ти си внук од тој и тој небитно,и викам да кажите и почна,па каде живеете сега,го продадовте станот,а овде идеш кај фамилија нешто а:facepalm:.Најкултурно ја игнорирав,мислим алооооо,кој ти је ку*ац.А финтата е што дедо ми е починат више 10 и повеќе године,мислим која е сврхата на разговорот:tapp:.

430px-ZodiacsPoem.jpg

cut. clean. if red /clean. blood spurting,
dripping,
spilling;
all over her new dress...oh well, it was red anyway. Life draining into anuncertain death. She won't (smudge)die.This time someone'll find her. Just wait till next time.

Se shalam ne sum Zodijakot.... :icon_mrgr::icon_lol:

Тапа сум Кајгано, ептен тапа, потапа и од новите народни приказни.

Онака на работа 3та ... кафенце ... и фурам ... :) фала на прашање живееме живот

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom