Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
2003-2013 на денешен ден те видов за последен пат, штета шо ме немаше видено со месеци предхотно, кога бевме во охрид и кога ти стана уште полошо, и од тогаш не те видов, поминаа десет години, и секоја година кај тебе друштвото е поголемо а тука се помало, мислев дека колку повеќе ќе растам толку помалку ќе ми требаш, али испадна обратно
ми требаш се повеќе, сите тие планови останаа во таа 2002 година, еден прогрес во таа твоја замисла немам остварено, твоето тројно правило заврши моментот кога слеговме од маркови кули, криво ми е шо никогаш нема да размениме барем 2 реченици, да знам дали сум станал тоа што си посакал, дали си горд на мене, изгледа ќе дознаам некогаш ама ќе биди касно.

Кајгано,

Со луѓето треба како со ѓубре да се однесуваш, ако сакаш да те почитуваат. Кој не се согласува е наивен и ќе осети на своја кожа, порано или подоцна.

После 10000 саати сваќаш шо требало да направиш маме му јеебем не е фер......се јадам жив 2 дена,а богами нема да остане само на 2 дена :mad:

така требало да биде ? not sure bitch

2ра шанса или сепак ќе остане обично сеќавање.....we'll see

Кажи ми ти мене драга, кога моиве ќе сфатат дека има разлика помеѓу здрава храна, диетална храна, и храна што не дебелее?
Не дека не постојат 3 во 1 ама не се сите бре!

К. вика која онаа му одговорив, а бе многу убава :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:, паааааа добро скромно да си изјавам имам многу префинет вкус :icon_lol:. Ами шо сум чекал, ами нема чекање пола работа е завршена, јас јас сакам (и таа го знае тоа) уште таа да ме сака :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

А бе оваа Халид ја пееше за Пивофестот ама излезе дека од другиот Халид била :icon_lol:.

ДК
Одамна немам пишано не за друго туку од немање време. Од ден на ден се повеќе работа а помалку време за други активности. Изгледа толку ќе биде и од вежбање и од се друго наредниве месец и пол ко шо тргнало. Абе шо фати камен се прај, се нафатив да работам летово тука во родниов град и оп цуп ете ти златна работа во скопје во една од фирмите каде што сум имал желба да работам и то плус и тоа што сакам па и предложен од страна на професор. И нормално кога веќе еднаш дадов збор за тука мораше да ја одбијам таа работа во Скопје епа сега нека ми е со среќа наредна таква шанса во скоро време ќе видиме дали ќе има нерви искинав 2 дена ама ептен шах мат позиција сум ни за таму ни за тука. Не го разбирам светов ни тој некако почна да не ме разбира во последново време :mad: .
Надвор деца играат конечно да видам дека и денешниве деца не седат само на компјутер туку играат чат пат и по некоја улична игра, ние така израснавме ебаго ни компјутер ни интернет имавме ама кефско беше.:rolleyes:
Туку ај ко шо тргнала работава и колата нешто почна бордот да светка да дојди за на сервис па дури тогаш ја опрајв работата, парите за суплементи шо че беа изгледа че одат за масло, филтри и каиши така ми гледа очиве.
туку ај да не кукам можи че се опрај работата, ај да си ја запеам сега Куча-Посо и да си легнувам оти за некој сат треба да се работи.

кајги ма :pos: во гејлада има пола милион магариња - слушаш ли -пооооооооола милион ,а јас се прашував кому му се потребни во денешно време магарињата:LOL:
а освен тоа има и специјалисти за магариња еден од нив е професорот Јорго Архинос од универзитетот Аристотел во Солун- јака професија има чоеков :pos:
а и златна зора не престанува да ги воодушевува своите приврзаници и симпатизери- такви ѓубриња безмилосно напаѓаат се’ што не е гејско - последно е претепана жена не гркиња - чии маж е на хемотерапија во болницата за онкологија во Солун а таа за да преживее продава гевреци пред болницата- Деген од „златните“ ја претепа и избега заканувајќи и’ се -дека на нејзино место ќе довел грк да продава а таа треба под хитно да исчезне.....
Не се овие зафатени од „масовна депресија„ ко што вели Бутарис - овие бре се хронично пореметени со дисфункција на мозокот

Here's the plan. Песнава се репопуларизира. Се пушта на сите канали, партиски војници ја објавуваат на фб, ја шеруваат на твитер, станува старо-нов летен мегахит. Власта прави making of Pedro документарец, во кој ги наоѓа снимките од архива, актерите, режисерот и Ристо, кој во документарецот раскажува низ солзи за тоа како во негово време демократијата цутела, секој имал право да го каже своето мислење, Сорос ги немало во државава да му висат на врат и хелсиншки бил само сенка на тоа што е денес. Кажува како денес не би се осмелил на ваков потег од страв дека денешните разулавени ликови како "неговиот" Педро ќе го повредат него или неговото семејство. Гоце Тодоровски зборува за тоа колку тешко му било да глуми болен човек и дека после снимањето, во обид да го заборави ликот на Педро, станал долгогодишен алкохоличар, кариерата му тргнала во надолна линија, па своевремено прифаќал да работи и реклами за такси компании.
После оваа потресна приказна, во која покрај сведоштвата на луѓето инволвирани во снимањето на "Педро", се прикажани и снимки од деца како плачат додека гледаат геј паради во европските метрополи во раните 90ти, за денес и тие самите да станат хомосексуалци, по што нараторот потсетува на научно докажаниот принцип дека педерлукот се пренесува преку екстензивен, визуелен трауматски шок, особено на млада возраст, каде најчесто деца се сведоци на педерлук во карнална смисла на зборот...започнува првата официјална македонска инквизиција.

Дефинитивно не може со секој да живееш, посебно не со личности кои си ги знаел. Недај боже да има барем еден проблем за решавање, само денес се изнервирав 100 пати.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom