Hurin
Pokerface bastard
2003-2013 на денешен ден те видов за последен пат, штета шо ме немаше видено со месеци предхотно, кога бевме во охрид и кога ти стана уште полошо, и од тогаш не те видов, поминаа десет години, и секоја година кај тебе друштвото е поголемо а тука се помало, мислев дека колку повеќе ќе растам толку помалку ќе ми требаш, али испадна обратно
ми требаш се повеќе, сите тие планови останаа во таа 2002 година, еден прогрес во таа твоја замисла немам остварено, твоето тројно правило заврши моментот кога слеговме од маркови кули, криво ми е шо никогаш нема да размениме барем 2 реченици, да знам дали сум станал тоа што си посакал, дали си горд на мене, изгледа ќе дознаам некогаш ама ќе биди касно.
ми требаш се повеќе, сите тие планови останаа во таа 2002 година, еден прогрес во таа твоја замисла немам остварено, твоето тројно правило заврши моментот кога слеговме од маркови кули, криво ми е шо никогаш нема да размениме барем 2 реченици, да знам дали сум станал тоа што си посакал, дали си горд на мене, изгледа ќе дознаам некогаш ама ќе биди касно.