Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Д.
пукнав за спиење :tapp: очиве ми се мали и црвени како на тешки дроги да сум, пола сум буден, а пола сонувам.
почнав да не разликувам јаве од сон.
сакам да се одморам ко човек, а не ко коњ.
само не знам што ќе правам јас од септември со ова темпо. :гик:

а како да се одморам кога после треба да одам во охрид на аеродром да ги соберам тетка ми и братучедите. идат од швајцарија ама тетин покасно ќе идел, па затоа некој да ги пречека со кола. влечеле со ждрепка и ја сум се паднал да ги пречекам :свиркам: кажи која среќа ја имам.
после тоа идеме кај кумовите зашто се преселиле во новата куќа, тазе праена пред некој месец. па знаеш кум како се почитува (дедо ми викаше, господ е на небото, а кумот на земјата) и ај и ја мора да се малтеретирам.

п.с. прости на ненамерните грешки, ако ги има.......не знам што пишувам.....

Драга ...

ми се свиѓа воздухот, сонцето, градот. Многу ми е мераци. Уште овој да не работеше толку и да шетавме по цел ден и да се бањавме ќе беше подобро. Плус воопшто не изгорев, само си фатив малце боичка. јеааа!

Draga kajgi
Se cuvstvuvam ubavo u posledno vreme , ima nekoja osoba so me pravi sreken , me raduva , ispolnuva , se budam nasmean , raspolozen so nadez deka ke imam i ubava nok :P
cao kajgi imaj ubav den

Кајги
Ништо само да ти се јавим да видиш дека сум жив:D.Инаку времево е стакло,ајде поздрав заминав да фрлим некој баскет у мало.

Кајг,
Готово од денска ќе живеам сам успеав да ги убедам и испратам мама и такo да си живеат на вилата :vozbud:
Од сега па натаму Like a boss or maybe like a forever alone... :cool:

Кајгано ма.....превоз до кина по лесно ќе најдев,отколку за овде низ македонија :tapp: :mad: Автобус да менувам,па не одам за австралија бе ццц.

Патот до наградата те праве среќен,а не наградата - факт......после тониш.

така е тука.....тонам без пераи и маска за нуркање. :tapp:

10 дена среќен у замена на ХХХХХ период ? fuck it

баткиве сега ми соопштија дека на одмор ќе одиме на аца лукас
moment of silence for your fellow кајганаџија :(

Искрено неможам да дочекам да заминам од септември во Штип, не дека е нешто кул туку така, не ми се седи во тињава .
Не се поднесува ова ..
Идете сите у 3пм.

Колку појче погодуваш, толку појче на гла ти се качува.

Реченица од која ме фајча серка, но страшно ме нервира оти во пракса матер ебава..

Драга,

Си ја слушам постарата мак музика. Оваа случајно ја најдов и ја немав слушнато.

Се расплакав. :(

Пред можеби 5-6 години имав една смешна ситуација, којашто ден денес ја памтам како вчера да беше. :)

Одиме со другар ми во продавница..- Здогледува бананчиња (рефус), ја прашува продавачката: Колку пари се овие?

Taa: Три за 10 денари.

Тој: Се мисли неколку секунди и му доаѓа идеја (арно тивко ме праша).
Абе шо викаш, да зеам 2 бананчиња и едно белисимо?! (:vozbud::pos:)

Некаде во 2-3 одделение беше случкава, во гомната ми се појавија неидентификувани црни точки, гледам не ги снемува си мислев дека сум смртно болен, така 3-4 вечери немав спиено од страв, се додека не ми текна дека сум јадел киви, каков идиот... :cuc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom