Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и ако веруваш воопшто не ми се спие. кога си легнувам надвор веќе почнува да се разденува, а станувам крај 9 сабајле.

барем се издепилира?Кајги, во сабота имаш закажано на депилација, а во петок ти иди менс.
2 МЕСЕЦИ ТЕ НЕМА, И СЕА ИДИШ КОА НЕТРЕБА !!
Најталентот, ЈА.
Ц ц ц до кога ке ве учам бе?барем се издепилира?
да не те думаме![]()
Ц ц ц до кога ке ве учам бе?
Се прашува од страна-дали утре ке носиш фармерки или фустанче? Одговорот ке ти го даде одговорот. Бреее....
Ц ц Ц Ц Ц ц
Па кај си ти кајганче мое 
Али ај нема везе
мислам дека ќе одговараат
... Иначе фала на прашање океј сум ... си терам некако ... иако имам заприметено оние романтичните типови премногу тешко наоѓаат девојка во некој сличен филм сум и јас
не можам да си најдам тоа што јас барам зошто? незнам ... некако нема нешто што мислам дека ќе биде дел од мене ...
но среќен сум што имам добра пријателка и добар пријател
имам нешто што вреди ... кои ме одржуваат во живот тие и сосема нормално и моите планови кон кои лека полека како локомотива од богомила тргнувам ех кога сме кај богомила ми фали ... возот посебно ноќта на богомила ...
чистиот воздух одмарањето некои 10 мин ... додека се разминат возовите ... и така драга кајганче ајде уште малце па дома ќе си бегам ќе си спијам 
Очите дефинитивно се најмоќното оружје која една девојка може да ги поседува ... 

. Amerikancive uzhivaat, radiohead u pozadina, nekoj na gitara, povekje vo kujna, a nekoj gleda american pie.....sveeee, sve - uz pivo.

. А другиот го затвориле малку во КПД и таму си дошол некој од викенд му рекол тера братучеда ти не пребира ги реди сите како лисја тутун на игла 

.Не! ...брале смо га ис планинеШо бе, работи форумов?