Па кај си ти кајганче мое
ееее све што не трпи ова форумов 50,000 различни членови има тек тук по некој паметен и остали кои се дефинитивно удрени со мокра чорапа а што е најинтересно кога некој прв пат се зачленува на форумов е изгубен ко металец на свадба

Али ај нема везе
Него кајганче ги земав
џингловите за пуштањето музика

мислам дека ќе одговараат

само уште радиото да го пуштеа и ќе биде одлично али ајде за летово валјда ќе го пуштат

... Иначе фала на прашање океј сум ... си терам некако ... иако имам заприметено оние романтичните типови премногу тешко наоѓаат девојка во некој сличен филм сум и јас

не можам да си најдам тоа што јас барам зошто? незнам ... некако нема нешто што мислам дека ќе биде дел од мене ...

но среќен сум што имам добра пријателка и добар пријател

имам нешто што вреди ... кои ме одржуваат во живот тие и сосема нормално и моите планови кон кои лека полека како локомотива од богомила тргнувам ех кога сме кај богомила ми фали ... возот посебно ноќта на богомила ...

чистиот воздух одмарањето некои 10 мин ... додека се разминат возовите ... и така драга кајганче ајде уште малце па дома ќе си бегам ќе си спијам
Види ја девојкава какви очи има

Очите дефинитивно се најмоќното оружје која една девојка може да ги поседува ...

И да им порачам на останатите добро утро и имајте убав ден и со што повеќе насмевки на вашите лица
И за крај ајт уживај во песнава кајганче