Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Д.
од кога се немаме видено. ехее.
деновиве ми е се пореметено. прво матурата од сестра ми, па свадбата на чичко ми.
вкупно во претходниве 3-4 дена имам спиено нецели 10 саати :вонзем: и ако веруваш воопшто не ми се спие. кога си легнувам надвор веќе почнува да се разденува, а станувам крај 9 сабајле.
на ден по еднаш или воопшто немам јадено како што треба и воопшто не ми се јаде.
матурата во петокот. што дека чекавме гости в кафана, кога од после и дома некои забегани идеа. главен келнер бев јас.
после на свадба беше што беше. знаеш како се поминува на свадба. пијано, лудо, незаборавно.
си запознав една девојка од сватовите. си разменив број, па деновиве ќе ја барам на кафе. фина, слатка девојка (y)
ете ти на кратко што ми се случуваше изминативе 3-4 дена.
не можам да ти ја доловам ситуацијата и расположението ама сигурно сфаќаш како било :vozbud:
ај со здравје....

Драга, и киднав на девојка ми, мислам дека ке ми досаѓа, сакам малку и сам јас. чисто како и сега, Пинк Флојд нека свират... нека свират...

Зашто нема некој робот да ми измие садовите по дома, мислам то ми је у принцип професија, али ми здосади веќе...

Легнав да спијам, не можев да заспијам, викам ај садови ќе си мијам, измив то, сега што да правам мори? Да учам а? :cautious:

Грегор, Грегор судоперката.

Кајг, овој бидиков никако да те упрај... цццц

него, дефинитивно летово I'm going big, ќе измислам некоја луда идеја и ќе ја склопам, летово, многу работи поебав годинава, морам да си го сменам животот малце, барем малце, доволно срања ми се дешаваат глобала because of me... и после валда незнам, ќе се вратам на факс ко што треба, and I should start making more money tho :)

и како само можев да заборавам, роденденот на една мноогу добра, да не речам, најдобра другарка, она ме вика на роденден а јас незнам кој датум и беше, пак мислам дека е 22ри...

Кајги, во сабота имаш закажано на депилација, а во петок ти иди менс. :tapp:

2 МЕСЕЦИ ТЕ НЕМА, И СЕА ИДИШ КОА НЕТРЕБА !! :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Најталентот, ЈА.
барем се издепилира?
да не те думаме :icon_lol:

барем се издепилира?
да не те думаме :icon_lol:
Ц ц ц до кога ке ве учам бе?
Се прашува од страна-дали утре ке носиш фармерки или фустанче? Одговорот ке ти го даде одговорот. Бреее....

Ц ц ц до кога ке ве учам бе?
Се прашува од страна-дали утре ке носиш фармерки или фустанче? Одговорот ке ти го даде одговорот. Бреее....

а јас до кога ќе ве учам дека додека некој не те спомне не треба да се мешаш у разговор :свиркам: Ц ц Ц Ц Ц ц

:pos: Па кај си ти кајганче мое :love:

ееее све што не трпи ова форумов 50,000 различни членови има тек тук по некој паметен и остали кои се дефинитивно удрени со мокра чорапа а што е најинтересно кога некој прв пат се зачленува на форумов е изгубен ко металец на свадба :pos: Али ај нема везе

Него кајганче ги земав џингловите за пуштањето музика :cool: мислам дека ќе одговараат :icon_mrgr: само уште радиото да го пуштеа и ќе биде одлично али ајде за летово валјда ќе го пуштат :unsure: ... Иначе фала на прашање океј сум ... си терам некако ... иако имам заприметено оние романтичните типови премногу тешко наоѓаат девојка во некој сличен филм сум и јас :confused: не можам да си најдам тоа што јас барам зошто? незнам ... некако нема нешто што мислам дека ќе биде дел од мене ... :( но среќен сум што имам добра пријателка и добар пријател :love: имам нешто што вреди ... кои ме одржуваат во живот тие и сосема нормално и моите планови кон кои лека полека како локомотива од богомила тргнувам ех кога сме кај богомила ми фали ... возот посебно ноќта на богомила ... :love: чистиот воздух одмарањето некои 10 мин ... додека се разминат возовите ... и така драга кајганче ајде уште малце па дома ќе си бегам ќе си спијам :cool:

Види ја девојкава какви очи има :love: Очите дефинитивно се најмоќното оружје која една девојка може да ги поседува ... (y)249152_178305255666545_1945483475_n.png

И да им порачам на останатите добро утро и имајте убав ден и со што повеќе насмевки на вашите лица :D

morning-breakfast.jpg

И за крај ајт уживај во песнава кајганче

Pravime pallachinki the macedonian way srede Maryland:D. Amerikancive uzhivaat, radiohead u pozadina, nekoj na gitara, povekje vo kujna, a nekoj gleda american pie.....sveeee, sve - uz pivo.

<3 kajgi

Емоции.

На куп, на куб, на метар квадратен. Уште не ми се верува што доживеав.
Depeche Mode се Богови. Да ги слушаш во живо Home и Enjoy the silence е дар небесен. Плачев до небо и назад, и си го остварив сонот. Да си отидам дома со тишина од нивната енергија. Благослов.
Не ми се ни спие сега. Премногу чуденца. Леленца. Несоница. Адреналин rush вчера кога ќе ни киднеше автобусот. Мушички во коса. Исфлекан ранец од Туборг и нови беџови ко средношколка.
Дејв, мамицата негова, денса ко да има 23 години. Мартин Гор остарел, душичка. Ми се плаче, кога ќе се сетам дека сето тоа така магично заврши.

Имам скоро 26 и уште сакам да се трескам по концерти.
Музиката е мојата потврдена религија, само тогаш знам дека верувам во доброто што таа им го создава на луѓето. 30.000 души во еден ритам, срцето ти се полни, телото ти се празни од стрес, од се’ што си поминал претходно за тие два часа да бидат магични.
Сега, дома си ги гледам фотографиите, и воздивнувам скроз.
Некои мигови, вредат повеќе од се’ што човек мисли дека поседува.

Понеделник. Или вторник. А мене ми е неважно што е. Имам зелена глинена маска на лицето, очите ми се полни со сјај и умор. Тој ме чека попладне да му раскажам што ми се збидна. Во меѓувреме, на работната маса во соба, ме чекаше подарок утрово - светско пенкало за моите раце пак да пишуваат.
Листата на Off fest2013 ме фасцинира. И таму ќе треба да ми воздивнува срцево.
Да пишува, човек и да пее.

И сништата стануваат јаве.
Сонувајте, мене еден сон веќе ми стана реалност. Можеби затоа не сакам да заспијам сега.
Фала ви драги Depeche Mode за се’ што почувствував!

Не можам да издржам пишал курвите вака курвите така, и цел град ја вози и ти сакаш да ја регистрираш и овие двете братучедиве негови лајкови стегаат :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. А другиот го затвориле малку во КПД и таму си дошол некој од викенд му рекол тера братучеда ти не пребира ги реди сите како лисја тутун на игла :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Саатчиката ми го бендиса саатот, ама иглата од белезицата искривина е, праша оригиналаната е одговорив потврдно, ајде да не ја кршиме уште малку да се подрашири за да ја исправи...

Драга Кајгано.

Најубавото место на светот...Во кујната...Сериозно!Многу сакам да готвам.Сакам да пробам разни специјалитети...
Или пак да посетам добар ресторан,опкружена со добро друштво,вино и храна...Да споделувам разни мислења...Да ги слушам оние кои се со мене внимателно...
Денес...Убав и магичен ден.Надвор сонце,убав пијалак до мене и разно овошје во еден мал сад.Во позадина добра музика.
Сакам и природа...пропратена со водопади...
Денес го зедов велосипедот...Се возев,ми беше потребно тоа...И утре повторно...И ден потоа.

Повели,уживај и ти.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom