Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
пред легнување почна да ми се врти во глава романската песна. Не знам што пее, ама во памет ми одекнува неговиот иритирачки женски глас. Тешко ми паѓа и се плашам за ноќта што ми претстои...

Драга, ќе одам надвор, ќе палам цигара, и ќе се удавам во сопствената патетика. Онака, ќе си тонам, и ќе продолжам да се чувствувам мизерно што воопшто егзистирам.

ах морииииии....и ти не си то шо беше пред 2 години

Лошо чувство кога се осеќаш глупо во својата соба па мораш да бегаш некаде... луѓе те викаат да се социјализираш, а ти сакаш да си сам... како да не си бил доволно сам во животот... и што правиш? Пушташ 2 филма, учиш малку jQuerry, куцаш некои деструктивни програми... Му ја полниш пепељарата на колегата... А се наоѓаш на работа... таму каде што си секој ден... И онака ти се јаде трк до Ла Делишс и глеаш 50 сељаци едвај се влечкаат, кошулче сако и покрај нив минуваш ко сенка, 3/4ти, патики, дукс и те гледаат ко да си последниот клошар... Dafuq is wrong with you people... али стварно не сум добил поголема желба да убијам некој од тогаш... i need something to calm myself down...

К,
Ќе те искористам за една битна информација....
Ако може фановите на Riverside да ми пратат пп, би им била многу благодарна... :love:

си купив за апсолвентска, не ме фати толку скапо, исто такаа да му ја честитам апсолвентската и матурската на сите форумџии и тие што не читаат :)

Пред интервју за работа, направете си една ментална клизма. Идете на празен стомак, бесот, разочараноста и пропратните емоции може да ви предизвикаат спонтани празнења...

О кајган, џи фољиш бе?
Глава у задње време почна често да ме боли, а не ми поминува без да се напијам некакво апченценце. Цела ноќ око не склопив ко шо треба.
Али сега сум океј и на овоа жештиниве идам у Етно куќа да стегнам едно добро ладно точено пиво.
На здравје!

Кајги, во сабота имаш закажано на депилација, а во петок ти иди менс. :tapp:

2 МЕСЕЦИ ТЕ НЕМА, И СЕА ИДИШ КОА НЕТРЕБА !! :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Најталентот, ЈА.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom