Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Д, штета шо не се пронаоѓам у песнава, доста певлива е :D

бај да вај, пренајпрекрасен роденден имав забораив да ти кажам :pipi:
инаку ја топ, испитна сесија на прагот, треба да учам.

Да беше паметен, немаше да ја тераш од себе...немаше да ја игнорираш, туку ќе застанеше да видиш колку разбирање и нежност може да ти пружи...занесот остави го за утре, денес потруди се да дозволиш да биде твоја...твоја, една единствена која ќе те сака и кога тимот ќе ти загуби и кога другарите ќе те изнервираат и кога светот ќе ти се распаѓа и кога повторно како Феникс ќе се издигаш на врвот......! Толку драга!

Драга,

Трпеливоста не ми е јака страна. (n)
Неизвесноста ме убива во поим. Ај до утре ќе знам, ако успеам да заспијам некако вечерва. :(

кајги преку кур бе од лазни другари ејјјјјјјјјјјјјјјјјј
цел зивот сте заедно од мали и да те поебе за мочани 100 евра еее кајги кајги ако ми е кога сум добар и наивен
реба катил да си и да поштуваат иначе вака цел зивот ке те ебат :mad:
ајт

Е аман од Скопјево гадно....
.....ќе ме изгазеше сабајле една смрдла со Range Rover на пешачки, не и се ни гледаше фацата од воланот....добро ја пазарил татко и нивата у Сарамзалино....

Па и ова плачкиве со Депеш Моуд......сликиве по фејсбук..........па и плачки по песни, музики ми се изживеана работа, пред повеќе години некако потрауматично све преживував - сега ми фалат луѓето од таму, муабетите, фаците........листата со мотиви станува се помала....
Тешко се паѓа у депресија периодов....фрчи пиво поише, заебанции, скари-мари.....ќе си легнеш во калапот и глупости ти се убави....место да си фатам џаде еднаш за секогаш....

Сеа продужен викенд, ветувам ќе фатам у некоја вукојебина, жими све....bonjour!

Денеска слушнав еден поразителен податок. Во Скопје годишно се фрла две илјади тони храна. Којзнае колкава е бројката на ниво на Македонија. Муабетот ми е: Пред истекот на рокот донирајте им ја на оние на кои им е потребно, народни кујни, пензионерски домови, домови за деца без родители, семејства кои не можат да си дозволат оброк. Подобро да заврши некаде на кого ќе му се најде него ли во контејнер. Да ја пробудиме заспаната свест.

Кајгано,
15 партии пинг понг ги изиграв и заклучив дека сум многу јак сум да си ибам, да си ибам!

Д/
па добро бе, мајку му стара, може ли барем на една слика да излезам како нормална личност? барем на една слика да не сум замижан, искривен, згрбавен, крив во очите, намуретн, многу насмеан, дебел........и капак на се кога ќе видам некоја си трета особа кај што мојата ретардирана слика ја оставила на фб :tapp:
после ми е срам луѓето в лице да ги видам што кликале лајкови од сожалување :гомце:
ај нека се укине овој фејзбук веќе еднаш. што не го снема одеднаш преку ноќ како тебе што те снема? камо да бев големо хакериште.....мајка ќе му расплачев и на фб и на се.

562167_10200231752169610_81408417_n.jpg
:facepalm: ебати фејзбукот ебати.......

п.с. исто ти се фаќа дали имаш или немаш профил, тебе посекако ќе те има низ фејзбук :гомце::гомце::гомце:

кајг, бев на роденден, некое винце, онака фино :) али сеа сум уморен, утре работа ме чека, не сум спиел, едвај гледам... и ме фркаат некои срања, секоаш, стандард... МОРА ДА МУЕБАМ МОРА?! ЗАРЕМ МОРА?!

a6mv008_700b.jpg

i'm so goddamn pathetic...

Д/
па добро бе, мајку му стара, може ли барем на една слика да излезам како нормална личност? барем на една слика да не сум замижан, искривен, згрбавен, крив во очите, намуретн, многу насмеан, дебел........и капак на се кога ќе видам некоја си трета особа кај што мојата ретардирана слика ја оставила на фб :tapp:
после ми е срам луѓето в лице да ги видам што кликале лајкови од сожалување :гомце:
ај нека се укине овој фејзбук веќе еднаш. што не го снема одеднаш преку ноќ како тебе што те снема? камо да бев големо хакериште.....мајка ќе му расплачев и на фб и на се.

562167_10200231752169610_81408417_n.jpg
:facepalm: ебати фејзбукот ебати.......

п.с. исто ти се фаќа дали имаш или немаш профил, тебе посекако ќе те има низ фејзбук :гомце::гомце::гомце:

Не му се лути на огледалото ако ти е крива фацата.-Едгар Алан По:icon_lol:

Драга,
среќа што не сум женско и слободно можам да кажам дека промаја ме искина.

ДК
Не можам да спијам, уште помалку да учам проблеми на секој чекор, самоуки експерти уште повеќе. Кога гледам кои се се запишаа на факултети ми иди да си го наместам на трупче и да му удрам секирата. Луѓе кои незнаеја да читаат до средно сега ќе дипломираат на факултет, до кај дојде државава наша бре сето факултетџии, сето експерти и на крај пак килава работа. На никого не му се работи, и што да ги станеме оние кои заминале да работат пак оти ко шо иди работава освен пред компјутер и да јадат и пијат луѓево друго не сакаат. Во овај студентскиов преку се ми е дојдено секоја вечер се некој ненормални собрани по 10 души, се дерат (не пеат) со некои рандом песни кои никој ги нема слушнато, фрлаат со чаши, шишиња до 3 саат ми иди да ги масакрирам сите, секоја будала на факултет ја пратиле. Една соба пијат, друга тревари (80% се на трева а никој нема пари за студирање), секој цигара за цигара, јадење од сендвичара секој ден, а државава ни е многу сиромашна упм. Од ден на ден се помалку ги разбирам луѓево околу мене, ко шо тргнало сето не оди на арно работава. Женскиве сето чекаат принцови на коњ, а ко ќе најдат по некој коњ да ги јава дури тогаш немам зборови ..:confused: Ако се однесувам убо и кон нив ме прат будала и ме насамарува која ќе стигни, дури има ќар со мене е после то иди у три лепе, ако се однесувам ко битанга со нив зошто така, а другиот ден истата ја гледаш со некој со добро количе и длабок џеп ја тера у курац во секој муабет али „душо, срце мое“ и какви не срања му зборува и и е „прекрасен“, ако е уба крената, ако е грда уште покрената а од дома не ја сакаат а камоли некој друг, абе се си ебало мајката туку дали да збирам кафезите лепаците и право немачка да бришам белки има останато нормален народ натаму. :unsure:.

Драга,

Сабајлево очигледно бев премногу преокупирана и ужасно живчана, па заборавив на мајка ми да и честитам роденден. :facepalm:
Си помина она така, веќе беше на излегување од дома за на работа, јас само едно чао и реков и толку. А пред 3-4 дена ми текна, сношти кога ја видов датата ми текна, али ето, се дешава, што да правам.
Паметот ми беше на друго место. Имаме мајстори дома, луѓето се фини, интересни, прилично млади, дури и кафето ми го фалат, што јас никад си го немам пробано, али не им простувам што веќе два дена ме будат ептен рано. Добро, не е рано, али за мене е рано. Тоа брмчењето од денес мислам дека во глава дооолго време ќе ми одѕвонува. :D Па, немав интернет, т.е имав 2 секунди, 10 минути немав, по тој распоред. А резултати денес милион. Ич не ми се чекаше. Една добра вест кооонечно, една очекувана, лоша вест на која не обрнав многу внимание. :D
Како и да е, и честитав сега кога си дојде. :)

И дефинитивен заклучок, баба ми и дедо ми се малце швркнати. Како и брат ми. Во позитивна смисла нормално. :D Два саати сум се смеела. :pos:

Убав ден денес, Кајги. После мислам оти ќе ме заврне како што се смрачило, али супер ден. :)

кајги, доволно беше... толку од дружбата со тебе... не ми барај повеќе објаснувања зашо си одам... едноставно, доволно беше.. немам шо повеке да терам тука.. Чао и се најдобро на сите.

Ваш, Илија

...прекрасниот life changing Les amants du flore :) I'd be her, if there was something big that could be changed, and was not yet said and discussed ! No revolutions in my time! No people that would listen or try to understand! No respect!No great ideas, all is said and done! and I'm not proactive as she is, to tell the truth...

нова филмска симпатија: Anna Mouglalis, досеа не сум видела глумица што се насмевнува како мене (уште кога бев мала, една баба ме окарактеризира како иронична заради таа суптилна насмевка во несмешни моменти) :) It's a smile of gladness, shyness, of travelling through time and space, when everything has some connection with smth else! :)

tumblr_m26mqwKV1Y1r7hwmpo1_400.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom