Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Здрао драга Кајгано , куде ти е муж ти омлет
Кажи му да ги спреми јајца да се кљуцамо : )
или велигденско пуштање "а сакаш ли да ги урадамо мои јајца и тфои јајници" : )
Сори кајгано што ти се пуштам од прву, ама што да прау кд си секси милферица и муж ти не е дома

Драга денес слушнав еден добар муабет од мој близок пријател.
За први мај пријателов седнал со еден албанец на кафе во чаршијата и по извесен период шипов почнал да му вика : шо си бе таков , шо си се направил (и му покажува со прст на маицата)...и пријателот: каде бе каде?
И шипов уз смеење демек го заебал почнал да му вика: прво мај, прво мај :pos:
Еееебати шипот море то е априлилили не прво мај, кај му текнало да си ебе векот:icon_lol:
Слушни и еден бонус:
Абе Африм со абрит ќе ја мачкаш куќава?
Не бе со вујко!:vozbud:
Абе мислам на материјалов...
Аааа ти за козметика прашвиш!
Е да со шо козметика ќе ја мачкаш :facepalm:

И една песна ак мојт за крај да ти клам шо ме подсеќат на комшивкана Љуба, слушај Љубо сега ...Љубоооо морен сум на твоето куче, твоето куче, Љуубооооо морен сум на сатот:свиркам:

Врага..............

Не можам да си го гледам телефончено скапано веќе :cautious: Мислам не е скапано,кога го земав беше еден од најдобрите ама пред 5 факинг години ! :mad:
Сакам вакво едно
Apple-iPhone-5-Review-07.jpg

само што е 50.000 :confused::icon_lol:

Иначе денес се освежив со
Fajita-Burrito.jpg

не можеш на луѓево да им објасниш што е убаво,пре би јаделе во некоја биртија сомнително месо отколку ова(мислам ок секој со својот вкус ама ако ништо друго смени малку ебате) сам си јадев кој ги ебе ! :D Тешко ни се искоренуваат нас навиките,менталитетот,кај нас само лошото на полошо се менува друг начин на промена нема.
Ми се иде во Европа......или Америка кај било само да се мафнам од земјава од градов од мизеријава,не можам бедови ме пукаат не ме држи место веќе овде.
ццц колку треба да си малер да се родиш на смрдливиов Балкан пу бе. (n)

ех драга моја кајгана ... што дочекав ... кој коњ сум бил :pos: се смеам а ми иде да плачам и да викам колку што можам ццц :sick:

Признавам имам тежок момент ... тоа нешто како пијанство се велиш во текот на забавата но на крајот ќе тренеш долу каде што долго и долго ќе лежиш а ќе гледаш нагоре кон небото и ќе посакуваш да станеш а не можеш ...

Ех драга драга кајгана ... повторно се вратив на видеото, научив дека никогаш не верувај во зборовите туку верувај во делата кои некој ќе ги направи за тебе ...

Драга Кајгано.

Многу измешани чувства...Непознати чувства...За мене чудни.Збунета сум.
Зедов боја,ги бојадисував зидовите од моето катче...На крај не излезе ништо...:icon_lol:Многу бои......Де црно де црвено де жолтеникаво...
Црното го опишува здодевниот ден кој ме тера да врескам:Заврши еднаш мајке му...
Црвената боја љубовта која ја кријам во себе...А жолтеникавата?Не знам...Ваљда киселата фаца кога ке ми каже мајка ми:Нема повеке благо ќерко...
Музиката денес ми е најдобар пријател...Ме дружи од кога ги отворив очите ова утро.
Ме прашаа која е мојата желба?Која да ја кажам?Онаа за која што сонувам веке со години?Онаа која ми фали уште малку да ја исполнам??Дали навистина сум чекор да ја исполнам или многу подалеку од порано?
Да,некои соништа не можаат да се исполнат доколку се прашуваш можам или не можам...Нема неможам...Не постои невозможно...Just do it.

Повели.

Ди Кеј

Зошто бе срце мислам дека само на Скопјани се тренираат закони?
Зошто имам чувство дека само во Скопје ти пишуваат казна ако не поминеш на пешачки? Зошто само во Скопје е забрането да се пуши по кафичи и дискотеки?
Само во Скопје очигледно и за појас ќе ти пишат казна, за погрешно паркирање, за фрлање отпушок.

Ди Кеј, немаме ние толку пари.
Да се надоврзам...
Драга, зашто бе ние Скопјаните (непензионери) сме лишени од нормален живот во вторник и петок? Па сабајле ќе пропуштев колоквиум заради старудиите кои се качуваат по автобусите како циганчиња на цреша. Аман, до кога?? Влагам во пошта да си уплатам за колоквиумот редица до улица имаше, и нормално сите до еден беа пензионери. Од таму само слушам глас на таа вработената, се дере жената, АЈ АКО МОЖЕ МАЛЦЕ ПОТИВКО, НЕ МОЖАМ ДА РАБОТАМ ОД ВАС, a двајца дедовци си имаа развалено таков муабет за ѕидање куќи што не ни приметуваа каде се наоѓаат, беа како тинејџер после прв бакнеж, на седмо небо, занесени од муабетот за малтер и ќерамиди.
И за прв пат у мојот живот морав да се возам шверц, тоа е затоа што не можев да дојдам до возачот за да си купам карта, едноставно невозможно беше. Среќа не влезе контрола па да ме изрезили пред “младиќите“.

Кајги, од овој час официјално кажувам и потпишувам - во ПМС сум!
Кратка содржина за периодов што претстои...

Прва фаза...ги опфаќа првите денови кога се смеам како ненормална на се` и сешто. Не ме боли ама баш за ништо.
Како издрогирана сум:pos:
Ниту сум сериозна, ниту сакам да ми зборуваат за сериозни работи.

Втората фаза, следи за неколку дена. Фаза на плачење.
Погледни во небо-плачи, погледни во земја-плачи. Недај Боже некој да ми пререче нешто- има да го поплавам со солзи. Баш на смајливо ќе личам. :place: Река има да направам по дворов.

Третата фаза е најдоминантна. Станувам опасна по живот. Треба од она знакчето за опасност да си закачам на чело. Нека бегаат луѓето, ако сакаат да не настрада некој.
Ова е фаза преовладува. Пукам од сите страни. До степен кога сакам од кожа да си излезам.
Финтата е што се воздржувам да не се истурам на некој. И собирам во себе. И си правам притисок.
Ама, дека во овој период толеранција немам ни за лек....можам да потпишам!
Нешто ако ми смета, нема шанси да се истолерирам.
Затоа пак луѓето околу мене ме трпат. Секоја чест, стварно :cuc:

Плус да додадам дека во ПМС се јаде три-четири-пет пати повеќе од нормалното.
Среќа што сум тревопасен човек па можам комотно да живеам од салати.
Си купив цела вреќа краставици и зелки и мир има дома.
Знаат дека само така ќе ме скротат :pipi:
Сега како некој зајак грицкам без престан. Без осет бе!!

Туку Кајги...тешко е да си жена, нели? Потврди ајде? Ајде кажи дека ПМС-от е опасна работа?:tapp:
И, извини што волку те испозамарав. И на зборувањето ми влијае периодов...се заборавам.
Да не отворам уста е работава!

Ај, имај добра ноќ ти.
Јас ќе излезам на крај некако.:D

Ова со пмс-то е само изговор за некои работи,кај некои жени :D
Затоа Кајги не потврдувај :свиркам:

таква милина не се заборава и после 10 години.......damn

да :(

Драга,

досадно ми е.o_O ми се гледа некоја комедија :D ај ај :свиркам:

Fuck this................морам да идам овде негде..................

• Ми се допаѓа
Reactions: Gea
Драга,

Крајно разочарана. Трудот што го вложуваш не секогаш се исплаќа.
Времето што си го издвоил за нешто што не ти се исплатило исто така не ти се враќа.
Нервите ти се тенчат заради колеги идиоти, морони, неписмени и глупи.
Им посакувам никад да не завршат факултет.

Каква проста раја ќе добие диплома за година - две, да се крстиш.
Но, тоа е.
Ден жалење, од утре пак старата песна. Треба мене уште мноооогу срања да ми се случат, па да ми се прелие чашата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom