Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајги, цел ден сум ваква..
cats-wallpapers-desktopgallery-animals-cat-tired.jpg

отепана, и од учење, и од други срања во приватниот живот.. и така.
Ми се расипа фенот, и сеа треба со водена коса да си легнам. Утре има да шмркам ко наркоман..
Good night.

Vreme e za ucenje .... :icon_mrgr::pos:

ДК,

Лице во лице. Најдобро е така. Благодарам и се надевам на понатамошна таква соработка.

Поздрав и добра ноќ.

Кајгич :love:

birthday.jpg
То мееееееееееееееееееееееееееееееееее

Далечната 198 и некоја година, на денешен ден, без своја волја и одобрение се родив јас:pipi:
Некогаш со душа го чекав денешниов ден, ама како што минуваат годините, место нанапред, би сакала да се враќаат наназад. Сакам роденденски прослави, ама не своите :icon_mrgr:

Кај Гано ? Кај каџа Ганоооооо

Булшит до јаја на око,значи не на кајгану или омлет ти е кд рокаш спање и врти ти колега да ти каже да га смениш а ти ни пет ни шес брат не те мењам ти си незамељиф и шклап склопиш му.
Устфари смени га бе, еве стоју и спију и на тебе ти пишују.
Драа кајгано ( ваљда без овј муабет пост би ми бија офтопик )
не ли си приметила дека л и п су ти мноо слични , еве ск ја мислу дека напиша спични а не слични
Спични бе : )
Поздраф нездраф драа Кајгано...

Кајганче!
И најтешката метал песна сеа да ми ја пуштат да ечи најгласно, ја ќе заспијам во рок од 20 секунди.
Е, толку сум исцрпена.

ДК
Да ми го вратиш залудно потрошеното време тука со овие идиоти!

И да сакаш да шетниш шанса нема од времево..
Па и овие мушичкиве, од кај дојдоја. Ццц да можа и вгајчи да се пикна и то ќе го напра.

Драга неможам да ја трпам @NelTu секој пост и е депресивен...

Ех кајги , како ми се наполни срцето денеска, бев со дете во продавница за детски играчки , кое чуство те облива ко че му ја видиш радоста , како бара и ја добива саканата играчка :love: ....

За сите надежни студенти што чекаат вработување.

За сичко си постои процедура:
-ќе си фатиш врски, секогаш идеш на финта го имам овој човек, ама чекај уште еден да си најдам.
-ако не иде со врски ќе си извадиш книшка, обоена.
-секогаш ти иде во прилог да посетиш некој народен собир.

И пер, секогаш има работа, можеш да вадиш компири у секое време, а да не се лажеме, одгледување на компири е уметност.

Лицемерие! Го гледам овој Шема, кој до вчера протестираше против Сител, сега е прв гостин кај Јанко на Сител 3 во емисија.
Од ден, на ден, луѓево се повеќе те разочаруваат.

Можеби е клише, ама колку ги запознаваш подобро луѓево, толку повеќе ги засакуваш животните.
Добро и порничите.

Кајги, знам шо ми е :D
Ми се оди на журка бе срце.
Овој турбофолков (ако може и така да се нарече), што се слуша по улица...ме однесе во минус.
Ушите ми се упропастија.

Ај да дојде лето Кајги и ќе се журкам конечно.
Еве ти музика малку да слушниш. Ќе посакаш и ти да дојдиш. Знам јас, ќе те убедам до летото :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom