Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
кајги4 бе:(:(
не мозам да спијам кајгаааа ме искина заб 2 вентро мавнав дзабе коа ке легнам ме боли ме кине кај најде баш сеа да ме фати ке окапам неспиен цела вецер а сабајле сум прва на работа :mad::mad:

--- надополнето: 21 април 2013 во 00:09 ---
Draga kajgana , so da kazam znam deka ke e zaludno ama jas sum muten i sakav da spodelam nesto so tebe ne me zamara dali ona procitala ili ne veke svejedno je znaes
Bitno e jas si se ispovedav jas sum ziv ziveam i preziveav eden titanik brodolom i sakam i gledam svetla idnina bez nea iako toa so sum imal so nea ne se zaborava A SIGUREN SUM DEKA I ONA NEMA DA ME ZABORAVI NIKOGAS ....
i drugo bitno i nezaboravno milo mi e za nea so se prosetala i se nadevam si nasla nekoe dobro parce ronka slicno na mene hahahahaha u pustina ne moze da go najde ama rekov se nadevam i togas KE ME ZABORAVI ... i drugo bitno ako slucajno go procita ova znam deka nema da vrati zaso e pice , i neka i stoi grutka knedla u grlce .... i na kraj ke kazam VECNO KE SI U MOITE GRADI SRCE USNI I KE ZIVEEES VO MENE BEZ RAZLIKA NA SE .... TAKVO NESTO RETKO SE NAOGA I TESKO SE ZABORAVA ! TE SAKAM MALECKO

Се плашат од нешто ново,нешто различно и "непроверено".......неинтелигентни и прости суштества кои уживаат во комфортната зона,а се жалат за се и сешто.

Лесно е да се стане богат,но тешко е да го промениш светот,да му помогниш додека си на посета.

Забегани мисли,батали просветлен сум моментално,ми врие главата,устата ми врие уште ова ми фале да се разболам :tapp:

Passed down to you...

Се реактивирав умствено, тро со книгиве што ми одеа (и сеуште одат) ко алва. Веќе пола роба од саемов ми пројде, или пак по квантитет на страници - нешто повеќе од десетина. Сеа за сеа ми се прави ќефот. Дефинитивно Барико е мојот човек. Пеколниот одамна згасна со извонреден оргазмичен восклик. Мора да признам дека се десило вака секој април да ми се најде некоја култна книга во раце што ќе ме седне на теме. Исто како што на Крејзи ин лав февруари и е несреќен месец. Досеа држам континуум од 6 години. Ќе да е и хибернацијата предтоа што ја доживеав.
Индулгенциите се намалени со дипломатија, ама ич нејќу да зависам од некои површни желби. Ќеф ми е што малку ги седнав луѓето на теме после толку качувања и газења по ганглии што ми направија. Брзопотезно. Да нема многу рани и колатерала.
Ми фали една форумџика што премногу ја ценам по интелект. Чинам многу се зближив со неа минатата година, и сакам да остане така. Зборевме за многу теми за животот, ги шетавме местата, патувавме далеку... пешки де. :D
Ова е онака лајтерски пишано пошо малку и паметот моментално ми е одлутан во незаборавот и имам многу да кажам со малку зборови. Не сакам Хаику.
So says
Saladin

Драга,

Знаеш, ќе почнам да им се воодушевувам на оние ладнокрвните. Онака, никој да нема поим како ми е, да се смеам и кога ќе ми се плаче, никој да нема поим што мислам за неа/него.
Да не знаат што ме нервира, што ме радува, натажува.
Како успеваат?!
Добро ли е се да се чува во себе? Да немаш доверба во никој, да се затвориш ко школка?

Не дека сум пробала, и да пробам, ова ни два саати нема да ми успее. Не сум од таков крој, некад и жалам за ова. Али во повеќе случаи сум си задоволна од мојата емотивна искажаност кон опкружувањето. Пламнувам ко кибритче, веќе и овие до мене знаат што не треба да зборат во мое присуство. Тие што не знаат, ќе ги научам. :D

Туку, вчера во парк гледав две кучиња како си играат. :)
Најдобрите 10 минути од вчерашниот ден. Едното беше иста раса ко моето. Љубов, љубов на прв поглед, преубаво куче, жими мене. :love: Не можев буквално очи да тргнам од нив, беа ко мали дечиња што си играат, онака мило и невино.
Денес, најдобрите 60 минути ми беа додека ја гледав таа серијата, за која буквално секој ден ги пцујам Канал5 што од секој ден, само во викенд ја ставија бе! :mad:
За денов што следи ... Најдобрите минути се овие што следат .... Претпоставувам. :D

Бабај, Кајги. :pipi:

Чуството кога после долго убедување ау бау, испаѓа дека ти си во право :X3: ХО ХО ХО :giggle:

Исто така и јас сум револтиран, ради Канал5. Па добро бе, преместуваат серија која што е доста гледана кај нас преку текот на целата недела, ја ставаат да се емитува само за викенд, а истите тие имаат термини за дебилните емисии на Вучич :tapp:
Да им иам...............
Иако ги пратам епизодите и на нет, патем пред некој ден ја изгледав и задњата епизода, и гаме овер, стар е Изет, изгледа веќе нема снимање на нови епизоди :( Сакам преку недела да гледам нешто и на тв што ме исполнува, а не сеа, треба да чекаме викенд ради некои дебили :tapp:
Али ај разбери ги :eek:

П.С. и утре т.е веќе денес идам да го освајам Водно :cool:

И ај еве ти една песна од времето на друже Тито
Фаците на видеово се хаварија :pos:

Фаламногупријатно.

Драга, абе многу е заебано кога типка шо си имал никаков (или ај, минимален) контакт ќе те потсети на глупост шо си ја правел пред 5+ години. Их, ама незгодно ми падна. :) Али шо па, ја секако сум си селчо, исто ми се фаќа. После си правевме муабет за порничи. Да и го набутам. Иначе, вечерва исполнета со смеа.
Ај поздрав.

Драга кајгана колку е добро само ова ...

..cекогаш ќе ја сакам, но ќе ја оставам да си оди. Нека мисли дека не ја сакам, дека не ми значи, дека сум ја свртел, дека ми била само забава – подобро ќе биде така. Од инат ќе стане посилна, од инат, знам јас. Нема да дозволи ниеден мангуп да ја повреди, онака како што ми дозволи мене. Нека ме пцуе, нека ме колне, за неа е подобро. Бар знам дека ќе биде среќна. Бар знам дека никогаш нема да видам солзи во нејзините очи.

А инаку песнава порано имаше една девојка која на мсн ми ја праќаше стално и сега наидов на песнава па си ја пуштив хах детска љубов 7 одд валјда бев тогаш ако не и повеќе помалце врска неам :icon_mrgr:

Си седам така кајги во ова време си пијам чоколадно млеко и не можам да спијам , гледаф луд збуњен нормалан и така без некоја посебна причина си се смем ко ненормална :pos:

Преска ми се закачи една оса и сега левата рака не ми функционира ни до толку една чаша да можам да држам со неа. На излегување ми се скинаа хулахопските баш после 1 некаде, една глупача ме изгоре со цигарето и дечкото со кој бев на дејт вчера ме игнорираше цела вечер.
Епа fuck you all...

Драга Кајгана..

Се будам сабајле и не ми е се уште јасно дали сонував преубав сон или поминав прекрасна вечер со една личност со која ретко се гледам, а која ме прави да се осеќам како кога ја имав првата симпатија во второ одделение

Драга ...

одам јас, Европа не дека чека на мене, ама јас морам да ја видам. Кажи им на членовиве да не пишуваат многу овие 19 дена за помалце да имам за читање кога ќе се вратам. Друго, малце и не ми се оди баш. Не ми се оставаат тука некои битни личности, ама ќе се издржи. И така. Се гледаме и читаме на 9ти мај.
пОздравче, Кисс4е

Драга,
тоа беше незаборавна вечер покрај прекрасна девојка и неверојатните звуците на виолините кои додаваат арома на љубов, страст и нежности во просторијата.

Денеска треба да се отепам од учење, пошто нормално, ја се си оставам за последен ден. А и гледам расположена некако сум денеска, значи брзо ќе оди. :giggle:
И немој да му текнало на некој денеска да ме изнервира оти тешко него! Утре е мн битен ден.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom