Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
кајгич конечно да ми стигне една добра порака од суд фајнили
мозам да си се опустам малку и полека да се спремам за работа 3 смена
;)

Нема да си простам што не си купив карта за Балашевиќ. Ете,потпишувам тука. Нека ми е мака сега.

Кајг, онака рандом ден... и тапа досадно на работа...
знам дека една работа шо ќе се деси е дека ќе банкротирам за кафе... :cautious:

Нема да си простам што не си купив карта за Балашевиќ. Ете,потпишувам тука. Нека ми е мака сега.

+1.....
пс. рингишпил и неки нови клинци си ги вртам цел ден и си жалам :(

ДК, ослабнав 8 кила

Идеме уште ШЕСНАЕСЕТ
Teach me Master!

Се зезам бе. Битно еве скоро 12, а ја без гајле си јадам чоколада. Па после како нема да се осеќам ко подвижна топка... И стандард песна што си ја пеам кога ќе ме фати грижа на совест.
I used to do a little, but a little wouldn't do, so the little got more and more...
Не се секирај драга, ја само си ја пеам и си се осеќам крива, ама си продолжувам со јадење... ко што правам и со многу други работи кои што не треба да се прават. Ама тоа веќе е друг, многу посериозен проблем.

Драга... Знаеш кое е најодвратно чувство?
-Кога почнуваш сам на себе да си стануваш патетичен. Кога си свесен за својата патетика, а не превземаш ништо во врска со неа. Само продолжуваш да стануваш уште по патетичен. Oh God, why... :sick:

Петок вечер, ја дома..... веќе навика ми стана.

Нема да го тупам и да разглабам што-како само песничево ќе ти го остаам и ваљда ќе си легнам.

Force koj go tanka od 3 času vino žiri se kazi mi....

4 časi dinosaurus...

Пер, пер апсолвентско лудило ги фати луѓево, што да се носи, ма што да се носи, дали да фатам Солун за шопинг. :eek:

Нејсе, прошетав, се видов со школскиве од средно, муабет, си ги меревме и така.

Сега стварно не вреди да заспијам за 1 сат и да го пропуштам Сонцево, шо мислиш ти? Кров, шејк и песнава, пер, deep e.

Аии прв на страна, јеии фор ми. :cautious:

Чудна работа што ти прај зорава... си глеам од низ пенџера нијанси на сиво, сино и портокалово, толку светло што дури личи на розево :) Sadistik во позадина, Фотошоп во таскбар... одамна немав толкава желба да напрам некоја интересна работа, да исцртам нешто. И не ми оди, ја имам идејата ама слабо со изведбата... се замислив за некои работи, како се се менува со новиот ден или ноќ или некој одреден период. Луѓе доаѓаат и си одат од тебе, биле премногу блиску, но далеку за да ги задржиш? Или сепак секој по својот пат? Како било, сето тоа, сите тие луѓе оставаат трага зад себе, некои плитки сеќавања, некои длабоки рани... и секогаш ќе се навраќаш на сето тоа, се нешто ќе те потсети на некој момент или било како. И се осеќам лошо, понекогаш знам зошто тие луѓе си заминале од мене, понекогаш незнам, понекогаш подобро без нив... Понекогаш подобро без сите, сепак ти си сервер кој ги прима сите овие работи, ако не сме ние сите, ќе нема кој да те „храни“, а ако не се сите останати ќе нема кој да чита :D . И дури бев кај музиката, уште му се чудам на човеков... Како, само како ги напишал сите тие текстови, песна-реферат, со секоја смисла и гадно гледиште на животот и пошироко. Гадно ама реално, многу реално или сепак јас се најдов за да сфатам што се сакал да каже. Можда баш целава ситуација ќе ја опишaт пак негови стихови
:But when a coal is under pressure
That's when it turns into a diamond

Можда, не велам не и јас ко ќе сум тапа, ќе искуцам нешто, ќе прокукам малце... Ама не сум толкав уметник, незнам, не умеам или не сум пробал доволно? Незнам, интересна работа се инспирација и талент во исто време, лошо чувство на некаква депресија и осаменост во ист момент, а си опкружен со луѓе и се осеќаш сам во толпата.
како било, еве една песна, нека свири :)

The song is called the beast

It's about.. feeling ugly

Please come and kill me with a bullet made of silver
Or a stake inside my chest so I can finally go to sleep <--- And i rly need to do that...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom