Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајг,
многу ми е жал што обични простаци просперираат.
Жал ми е што и кај тебе е така.
Жал ми е.

Ама тоа е.
Можда ќе се видиме, можда не.
Јбг.

знаеш, изгледа стварно треба да прекинам да кажувам некој работи пред да пробам да ги направам
не ја бива работата така дефинитивно... или можда не секогаш :) некои луѓе можда треба да ги подготвиш :) I don't know what should i do... well whatever, work tomorrow bye bye :)

Драга Кајгана, прилично сум нова овде и општо на нетов. И не сфаќам како одат раб. Скоро сум ставила нет, сг можу да га видим цел свет ко НА дланку. :pipi:
--- надополнето: 22 април 2013 во 06:49 ---

Драга,
Денеска ми е роденден!! :D
Сите ве сакам и нека ви биде најубав денов!
Инаку, цел викенд си ја пеам песнава:

Поздрав до сите уште еднаш!

Убав градскиот парк, а кај да се олесниш?
Три пракови без тоалет, еден по друг, ги врвиш еден по еден игнорирајќи го убавиот сончев ден со надеж дека одкако ќе го пронајдеш мистериозното WC, ќе можеш да му се препуштиш на паркот, но откриваш дека си западнал во некоја американска криенка, а мапата си ја изгубил.
На крај се откажуваш од се и со последни сили се упатуваш некаде кон крајот, на работ, скришум за да заштедиш 50е.

Ахх моја Македонијо...

Ti napisav post i glupiot telefon mi javi greska!!! Znaci vaka odese postot:
Crkna! I sto da pravam sega? Neli gledas ti pisuvam latinica na 2x2 ekrance od mobilniot? :( Duri nezgodno mi stana koga sfativ kolku sum zavisna od nego. Ke citam kniga sega, posle ke ti ja raskazam zosto dosadno ke mi e....

the money is good,the money is good,the money is good,the money is good,the money is good,the money is good,the money is good,the money is good,the money is good,the money is good,the money is good,

Д.
кога не ти требаат некои личности тука се, кога ти требаат никаде ги нема :eek: ма јавувај се, ма праќај пораки, ма у пи*ку материн...никаде ги нема луѓево што ти требаат.......

не бре,не! на никој не му мислам лошо.Или му посакувам се најдобро на некој или ич не го ни ставам на мисла ! толку грешна слика да САКАВ да испратам за мене,немаше да успеам !

Јебеш му матер поради тоа што те користат за секакво тролање.Па уште ти ѝ се јавуваш како човек за испомош, а тие уште толку се обидуваат да те реметат.Заеби на крај крајава, а ако администрацијава продолжи и понатаму да дозволува вака да те силуваат, ќе си отидат наскоро сите членови со кои може да се има некаква квалитетна дискусија.

Само да земам момент и да им се заблагодарам на сите оние што го дадоа својот глас за мојот бурек.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom