Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга Кајгана,

Порано коа некој другар ќе начукаше 30 години викав дека станал старо магаре. Денес коа пунам 30 си викам дека сум во цутот на младоста. Кркам фахитас во Козумел, Мексико со моето чоколатце Карен од Јамајка. Го носам мојот POLAMALU дрес. Животот е добар :)

Кога бев мал, моите наставници имаа високи очекувања од мене. Не знам дали сум исполнил нешто од тоа, ама сметам дека сум на добар пат. Битно е дека сум задоволен од животот. Единствено нешто што немам е брз интернет 24/7.

Топли поздрави (времето тука е ко јули во Скопје) до сите кајганџии и уште помили кајганџики.

Претепана од работа цел ден на сто места трчав и на крај да се случи нешто што ми го разубави денот. Ми донесоа dunkin donuts од Бугарија за да ме изненадат. Среќна и прејадена уживам сега време беше некој да помисли и на мене:pipi:

Знаеш кајги, си симнуваш серија, цела сезона, и си чкрапаш нешто по пц онака на слепо, и почнува епизодата, и се чудиш, оти не е до кај шо стасав, ај ок time travel, се е можно овде, и ја догледуваш, и глеаш дека си чкрапнал од поголемо кон помало да ти бида сортирани, и уствари си ја гледал последната епизода од сезоната :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

Драга, рикав како МАГАРИЦА (магаре де),комшииве гарант ги разбудив.
Дефинитивно врвот на целата кампања и овој циркус што се случува.

Драга Кајгана...Лигеја is in love again.:icon_lol: :facepalm:
Ме зезна пролетта. :D
Денес се чувствувам прекрасно,петок е,малце да здивнеме од работа и да се посветиме на пријателствата.Убаво ми тргна периодов и се надевам понатаму се фалби ќе ти пишувам.Ново е што конечно се фокусирав на работата (им ветив на моите дека нема да филозофирам повеќе и да изигравам Вирџинија Вулф иако ги кријам сите книги што си ги купив од саем :icon_mrgr: ) проекти,задачи,малце учење и пракса,запознавање на колеги поети и споделување мислења.
Да...убаво ми е и се надевам ќе биде. :)
Уште да ја намолам мајка ми да ми дозволи да земеме кученце и ќе бидам најсреќна на светот.:P

Драга, зедов мастика чунга-лунга, за да се потсетам на вкусот од детството.
Не само шо не го добив истиот вкус (врска немаат со тогашните), туку и пломба ми падна и сеа треба да одам и на забар.
ffffuuuuu

Драга Кајгс,
некои луѓе едноставно не можат да сфатат дека мене не можат лесно да ме измамат и дека колку повеќе се трудат, толку полошо си прават себеси... А , многу мразам кога некој ми ја навредува интелигенцијата :mad: Ама ако, се врти кругот, кога тогаш се ќе излезе на виделина :)

Знаеш кајги, си симнуваш серија, цела сезона, и си чкрапаш нешто по пц онака на слепо, и почнува епизодата, и се чудиш, оти не е до кај шо стасав, ај ок time travel, се е можно овде, и ја догледуваш, и глеаш дека си чкрапнал од поголемо кон помало да ти бида сортирани, и уствари си ја гледал последната епизода од сезоната :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
истото ми се случи вчера :) грдо чувство, више не ни сакам да знам што се случило во меѓувреме :)

Ти ебам тмурното Скопје. Мислиш сонце ке те облее тоа облаци те засениле.
Ама неисе, супер ми е, кулирачко.. Уште да можеше да се купи некој за кафе муабет во метрополава со вртимушка супер ќе беше. Нема гајле, има време за познаства.
Туѓо е ама некако почна да ми е интересно.

Кајганче,

најдех едно ного јако нешто... Ќе си праам комплетна видео колекција.
https://www.youtube.com/user/SlipknotFullHD/videos?view=0

neutral-pirate-poker-face-l.png

Конечно после сите бури, искушенија и обиди, се предадов и одлучив да се повлечам. Си одам од градов, од тебе, од неа, од сите. До некои поубави времиња, збогум. :) \m/

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom