Hurin
Pokerface bastard
и покрај то шо денов од сабајле ми е скроз заебан кајги, мислам дека го видов најубавото чупе во мојот живот 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Одличен пост. Браво Стеф! Иако самообжалувањето е стандардна судска процедура во некои земји, треба да се укине. Обжалување е сосем доволно.Самообжалување и чувстување вина не ги прави луѓето лидери....
Ок сакав да кажам Graving and pithiness и бидејќи македонскиот слабо го користам целовреме сум со англиски читање заборавам одредени зборови.Одличен пост. Браво Стеф! Иако самообжалувањето е стандардна судска процедура во некои земји, треба да се укине. Обжалување е сосем доволно.
Џабе ми објаснуеш, не знам да гукнам енглески. Ја па само на македонски читам (од што морам) пошто у пусто занатско школо не учевме ни еден странски јазик, плус бегав од часови цело време. Стеф, замисли шо ќе се десеше да живееше у туѓина негде бе, ќе го забораеше јазиков за два викенда. Него, после одмор у странција, не ти е малце тешко да се уклопиш, мислам јазично, коа се враќаш у МК?Ок сакав да кажам Graving and pithiness и бидејќи македонскиот слабо го користам целовреме сум со англиски читање заборавам одредени зборови.