Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга ...

сабота од 18.00 до 20.00 полагам. Сеуште се мислам дали да одам. Ама од друга страна си викам што ако можам да препишам? А и сеа ми текна, ако сеа можам да препишам па и на испит ќе препишам. Ај не одам јеееееееееееее :D
тото - мпс :)
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Д.
нека е жива и здрава баба денеска ме изнасмеа :pos: :pos: :pos:
ми вика: Го гледавте тоа преносот кога го пречекаа Орхан на аеродром?
и ја си викам wtf? кој Орхан и викам?
таа: е аман де Орхан, и Груевски беше и децата и жена му Соња.....
и јас и викам да не мислиш на Јохан :pos:
таа: е да де тој.....
Орхан бе :pos:
легенди се стариве..... како старее сигурно повеќе гупости ќе кажува (y)

Си купив наочара за сонце поларизирана со максимална ултравиолетова заштита, паааааааа 1800 денари ми вика евтини се :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Па од кај да знам овде се носат наочари за сонце во просек од 300 денари од оние на плоштадите што ги продаваат, ретко некоја будала како мене заштита а бе бегај таму :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. И како Џон Вејн се чувствувам со нив па и добро ми стојат :icon_lol:.

Прво и основно лојалност до смрт аууууууууфффффффффффффф.

се она што го бараш од мене не го добиваш...

Драга... ова што туку го прочитав... и што знам... ме замисли за тоа што е она што јас го сакам.
"Беше девојка која навидум може да остане ладна како камен, но само за оној кој не знае каде и како да допре до неа. Тешко кој беше способен во нејзините очи. Сите и одмакнуваа за милиметар. Сите и беа површни – секс или лигавење. А таа бараше две во едно. Казанова и принцот на белиот коњ. Го бараше совршениот, оној кој ќе знае да и го покаже интензитетот, понекогаш и временски квалитетот, но и оној кој ќе знае да ја прегрне, да запали некоја свеќа, да и донесе чаша црвен мерлот, да и свари едно топло кафе наутро, да ја разбуди или да не ја разбуди, да ја држи за рака како средношколец тогаш кога знае дека и е потребно, да ја бакне за чело оној пат кога знае дека солзите штотуку не и се растекле по лицето и да ја сака онаква каква што е кога станува од спиење – бушава, топла, поспана и боса, понекогаш екстремно зборлеста и расположена за карање, а понекогаш ќутлива и желна за љубов без зборови. Само љубов, воздишки, сонце и едно јако црно горко кафе без шеќер."

Драга, не можам да разберам шо турци се оние шо не пушат? Е такви се гостите на другарот. :) Ај, ако ништо друго утре ќе вежбам англиски со нив, мада они па ептен се боси.
Иначе, попладнето ми се направи ќефот, и си добив потврда дека има хемија меѓу нас со она мило суштество.

едниот ти го тупи за теретана, другиот оти му се скарале другарите од средно и основно, ти затеран и куро те боли :pos:

срцке постојат луѓе кои се толку срцки што заслужуваат да го дадеш животот за нив

Honey само во насмевката се состои тоа што го викаат убавина на лицето: ако насмевката му дава на лицето прелест, тогаш лицето е прекрасно; ако таа не го изменува, тогаш тоа е обично; ако таа го расипува, тогаш тоа е грдо.
За денес сонцето е моја доволна причина да не ја симнам насмевката од моето лице иако се околу мене како да се распаѓа, знам дека доаѓаат подобри денови, го чувствувам тоа...

If he gets a billion views again, I will find a way to leave this planet.

МАТОФАДО ЏЕНТЛМЕН!

едно јако црно горко кафе без шеќер."
и мене шотуку ми се припија па си порачих едно...наздравје...

кајги, се шо ке ти кажам оти ак се оде според плано, ке имам ултра бомбастично лето ;)
оште не е сигурно ама сепак Calabria, wait for me ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom