Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Драга Д значи музичево како ми се уврте во ова глава :P а и спотот :sneaky:

само мене некако повеќе ми изгледа на корејски Harlem Shake

К,
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
Јес да сум човек за све, ама драга не можам да програмирам нешто, што не може да биде испрограмирано. И ми велат, хакни го. :confused: Како бре да го хакнам? Зошто бре да го хакнам? Дај ми сорс кодот и ќе го хакнам, вака само уред ми даваш , за кој нема нит мануал нит код нит апликација нит драјвер.
И што прави Неса од 8.30 сабајле? Претура од шупче во празно и од празно во шупче.. #keseubijamzimisve

Слегуваме со З. и едно од децава што учи тука од по селава му купиле ранец најверојатно на рати од Орка, и стои глупата кинеска фирма и лого Вардар. З. ми вика види и се доближив па му викам Друже мени го ранецо, и следуваше прашање Зошто? :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Зошто че гори и че го немаш и зошто јас те видов не те виде друг, носи го в планина некаде на риби немој сред плоштад :icon_lol:. Маме дебам глупо лого од Вардар боди очи еј, да беше некој од фамилијава че го нашлакаше :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, добро е што сум разумен малку :icon_lol:, само малку :icon_lol:.

Драга Кајгано.

Од какви сељаци страда Македонијава ни мила.Ах мила мајко,ах мил тате...Хитлер вракај се,воскресни...имам громна работа за тебе.
Еве за што станува збор.
Случајно пуштам Анал 5...ова Канал 5 и го гледам Драганче со неговата емисија...Луге се јавуваат за да добијат едни е*ени Сано сокови кои се најгрди не помислувајки дека баш тие пари што ги трошаат за неговата емисија јавувајки се можат сами да си ги купат.А овој дебилот...дебилот Драга Кајгана толку е многу внесен што и да помине торнадо тој нема да се разбуди...
Којзнае како му е на Мартин имајки го за татко. :facepalm:

Сите овие настаните за рингишпил, прегласување во Центар, Горна Македонија се спинови, само за да се сокрие големата вистина а тоа е слабата продажба на книгите на Ниче Димовски на Саемот на книгите.

Кајганче сеа како да ти кажам ... знаеш дека студираш у село кога ќе влезеш у амфитеатар и ја гледаш колешка ти од Струмица облекла волнени чорапи на балетанки ... nuff said

Ми ја отекоа денес главата со секакви информации...:tapp:
Од добрата страна на животот пак, ја напишав и последната реченица од мастер тезата.YEAH!!!!!! Си играм оро од среќа моментално пред компјутерот.:pipi:

К,
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
Јес да сум човек за све, ама драга не можам да програмирам нешто, што не може да биде испрограмирано. И ми велат, хакни го. :confused: Како бре да го хакнам? Зошто бре да го хакнам? Дај ми сорс кодот и ќе го хакнам, вака само уред ми даваш , за кој нема нит мануал нит код нит апликација нит драјвер.
И што прави Неса од 8.30 сабајле? Претура од шупче во празно и од празно во шупче.. #keseubijamzimisve

Jas ke ti pomognam no pod uslov da nema steta na treto lice, nitu krazba na tugi podatoci nitu pak nivna zloupotreba.

Многу се симпатични студент(к)ите по книжевност од Балканов. Присуствував на место кај што сите се обземени од заедништво и хармонија. :) ... И сеа... постојат вистински добри, слободоумни и истовремено кул (според мене) луѓе?!

Многу тежок ден кајги, капнав :/

Ауф доооолг викенд, од полагање директива за Штип, се сокршивме на Run иако за разлика од претходни пати, можеше да биде подобро, екипата таму , дефинитивно вреди за екипата да се оди... Музичари који пију, алкохол крај не се гледаше. Mary Poppins пак и
овде да ти кажам да ти е криво шо не дојде на Run и фала за дружењето you rock!

all in all great time, great people и се остало :)
ај сеа да фатам да одморам малце

Драга Кајгано.

Од какви сељаци страда Македонијава ни мила.Ах мила мајко,ах мил тате...Хитлер вракај се,воскресни...имам громна работа за тебе.
Еве за што станува збор.
Случајно пуштам Анал 5...ова Канал 5 и го гледам Драганче со неговата емисија...Луге се јавуваат за да добијат едни е*ени Сано сокови кои се најгрди не помислувајки дека баш тие пари што ги трошаат за неговата емисија јавувајки се можат сами да си ги купат.А овој дебилот...дебилот Драга Кајгана толку е многу внесен што и да помине торнадо тој нема да се разбуди...
Којзнае како му е на Мартин имајки го за татко. :facepalm:

Ете ти го Хитлер во белата куќа. Работи против твоите мили Македончиња.

Драга кајгана, уште четири и пол месеца и ќе соберам одбрано друштво од тука да се опиваме (лажам, ќе се напиеме по една кригла пиво и секој по дома). :sneaky:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom