Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Д.
Да ти кажам искрено едвај чекам да заврши испитната во Јуни. Ке одморам недела-две и да ме нема после.
Мој конечен одговор.

Кајгиии еве сум пак, после една недела бан од форумов. Иако неможев да пишувам се пратев што се случува. И пак ќе кажам, пошто сум субјективен, неправедно бев баниран ама тоа е . :D
Сепак машки си ја идржав казната и не се жалев и кукав кај никого, ниту ургирав кај админите. Мило ми е што пак ќе се читаме, само овие твоиве админи ... ај да не продолжувам ќе јадам уште еден бан :P Поздрав

Драга,денес беше моето прво учество на Poetry Slam на саемот на книгата...it was quite enjoyable и одлучив да учествувам секоја година.Им се заблагодарувам и на Nessa Alcarin и на Шкорпион за присуството и поддршката,многу ми е мило што дојдоа и што ги видов и двајцата.:X3: :)

Душо, стварно ме воодушевуваш како може да си толку глупава. Стварно мислиш дека тие другари ти се вистински? Стварно мислиш дека некој некогаш тебе искрено ќе те сака?
Не бе мила. Сите сакаат да те легнат. Тоа е разликата меѓу тебе и другите, понормалните. Тебе кога ќе те видат мислат на секс и на ништо друго. Пластична си и браво за тоа што дури и татко ми го натера да се замисли за мојава генерација и таквите како тебе. Опрај се и размисли како живееш. Ништо околу тебе не е реално. Сите сакаат само да ти го видат газот.

Драга, денеска тотално се разочарав од некои работи кои ги дознав. (n)

Најзакон викенд у последно време. :свиркам:

And guess what, се усра работата во последниве два часа од викендов, life is cruel кајги. :unsure:

Во филмовите, дечко и девојка ќе се судрат во некој ходник и ќе им паднат книгите, па дур ги собираат заедно ќе разменат некој поглед. Денес, ќе им паднат мобилните и ќе се закараат до фаза на пцуење на предци и потомци.

Кајгано, денојве сум here and there, and everywhere..
Вреди ли оваа растрчаност? I don't like it when my раат is being broken.
I shall switch the chilling system on.

Драга, јас се заљубив:love:
524381_539016129477293_95072096_n.jpg

Драга,

Ме гледа и почнува да кажува нешто и се сопира насред реченица.
Вика - Ако ти кажам ќе се налутиш, иако е стварно убаво, ко комплимент треба да се сфати. :D
Викам - Е ајде де, кажи.

...........................

Сум имала многу крупни и убави очи ... ко крава! :confused::(
Башка и што сум била бикче во хороскоп, немало зошто да се лутам. :pos:

После тоа ми објаснува дека уствари по негово видување, кравите имале многу убави очи и биле многу мили. Ето, и со крава ме спореди, на добар начин. :pos:

И барам веднаш слики, и кога ќе видиш, во право бил бе. :love:
3457820103_7f3cca5fe2.jpg

ova e zivot be ... a ja tuka sedam u smrdejava :facepalm::icon_mrgr:

THIS IS GONNA BE A LONG SHITTY NIGHT !
565030_491000174274749_1154383595_n_large.png

Секој пат кога треба да одам негде да бидам одморена, секогаш има некоја лајненица да ми ја расипи вечерта и да треба да дремам до сабајле изнервирана, и утре цел ден да шетам ко зомби ! :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@

THIS IS GONNA BE A LONG SHITTY NIGHT !
565030_491000174274749_1154383595_n_large.png

Секој пат кога треба да одам негде да бидам одморена, секогаш има некоја лајненица да ми ја расипи вечерта и да треба да дремам до сабајле изнервирана, и утре цел ден да шетам ко зомби ! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Само лангзам, дијазепам 2мг
apce.jpg
.

Драга...

Ако не се начукаш здраво, ако не и ждригнеш у фаца... ништо! Типови шо не пијат не ќаруваат риба, не може... не е тоа тоа! И уште кога ќе се начукаш успат, ако ја фаќаш за коса и ако ја акнеш 2/3 пута у ѕид, она е твоја бре и ќе те сака до гроба брат!

Класика!

No, we're never gonna survive unless we get a little crazy. Нели?
Плус Home.
Kaј се видело да се бојкотира настава со настава? Кај мене на факс, дап. Јас ќе си одам дома па они нека бојкотираат колку сакаат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom