Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Д.
ги мразам оние дебилски продавници кои имаат дебилски цени....99 ден., 199 ден., 88ден, 25ден...итн :mad: ќе земеш нешто и после кусур не ти враќаат. глупаци. па што ставиле такви дебилски цени кога немаат кусур да ти вратат?

п.с. прееска мислев дека ми се причинува, мислев дека нешто не е во ред со мене, дека така ми се гледа ама сега видов дека стварно било....врнеше КАЛ :unsure: покрај луѓево пореметени се и земјава и природава и воздухов......

Д.

п.с. прееска мислев дека ми се причинува, мислев дека нешто не е во ред со мене, дека така ми се гледа ама сега видов дека стварно било....врнеше КАЛ :unsure: покрај луѓево пореметени се и земјава и природава и воздухов......
Same here, врнеше дожд во мешавина со песок :icon_mrgr:

Кајги чисто да го исхејтам дождов :rolleyes:
Абе се да му ебам бе, цела недела беше добро, и таман пред викенд ЗАВРНА, ама заврна доволно само за да го намокри цело игралиште да не можам баскет да играм, и да ги закашафи патчињата на Водно :mad:
Многу мрзам кога врне, да не можеш да си искочиш на раат :mad:

Драга...неделава не убија од работа, секое ковче ме боли на телово! Моментот кога надвор врне, а на мене тече пот како река :нинџ:

Си купив микронизиран креатин, ме прашаа зошто ми е, за во газо ебате беља :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Да ти ебам сцената, у једном моменту престане да ти се диже Дуки :pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Тотална демотивација, а требаше да служи како мотиватор за во блиска иднина, штета.Којзнае шо ќе биди од денес па натаму....

Kaјгано,
петок вечер, ја дремам дома, нема со кого да праам муабет, умирам од досада и супер.
Сакаш ти да ми праиш муабет?

Петок, после 12, а јас завалена во фотеља, со чајот од липа во рака, и уживам некои нови мигови.
Ми го објавија критичкиот есеј во Репер.
Почнува нова ера во моето пишување.
Уживајте.

http://reper.net.mk/nova-ezoterija-ili-pricina-za-novo-postoenje

Same here, врнеше дожд во мешавина со песок :icon_mrgr:

Кајги чисто да го исхејтам дождов :rolleyes:
Абе се да му ебам бе, цела недела беше добро, и таман пред викенд ЗАВРНА, ама заврна доволно само за да го намокри цело игралиште да не можам баскет да играм, и да ги закашафи патчињата на Водно :mad:
Многу мрзам кога врне, да не можеш да си искочиш на раат :mad:
СЕ РАЗБОЛЕВ :mad:
Да ти се насерам на времето :mad:
И уште одма попувања од дома, така е кога играш баскет со саати, пиеш ладна вода, навечер одиш гол без јакна :tapp:
Абе биваше ли баш сега да кренам температура, колку планови имав за викендов:tapp:
Се тешам дека бар за следниот ќе бисдам здрав, мада тогаш нема здрав не здрав, и со 100 степени температура има да го исполнам зацртаното.
Мада и овој викенд не ветувам послушност :icon_mrgr:

И слабо го отекоа некако.
Ми ѕвони во ушиве, Жерновски не е човекот кој треба да ја води општина Центар, Жерновски, Жерновски, Жерновски НЕ Е ЧОВЕКОТ, Општина Центар, Жерновски, Центар, Жерновски, невработен, стан 90 метри квадратни, Жерновски, Жерновски, ако гласате за Жерновски исто како да гласате за Љубчо и Бранко, Љубчо и Бранко ја продадоа Македонија, не гласајте за Жерновски, ЖЕРНОВСКИ ЖЕРНОВСКИ.

Ненормална работа човече, ти ебам ретардите.
Е не за глава прасеча нека гласаат, може ќе воведе мени прасеча глава за пензионерите секој вторник во автобусите :cenzura:

Ама до 12:00 го искористија молкот, последните 15 минути беа измачување НА СЕКОЈА МОЖНА ТЕЛЕВИЗИЈА.

Бар имав на кој да лечам фрустрации :icon_mrgr:

Кајгс,
Денов ептен по мерак ми се погоди. Колоквиумска почнува од утре? Па што? Не дозволувам више факултетот да ми расипува расположение :) Плус пролет е... зар може да бидам лошо расположена? Ја обожавам пролетта. Отсекогаш ме асоцирала на радост, љубов, безгрижност. Најубавите нешта што ми се случиле, се случиле во пролет.

После многу време се ми е таман во животот. А и да не е баш се, не е битно. Битно сум жива, здрава, опкружена со луѓе кои ми значат и кои ми го прават животот убав.
И ете така, сега ќе одам да си напраам кафе и продолжувам да учам.
Поздрав, гушки и бацки :love:

ДиК.
Осеќам се као свинче на секирче. Од сг мари алапачо,ќе ти збору само на кумановски.Што те ебу ќе те сечу. А и такој досадна си ми више.
Шо напрај со комшиката бе ти?

Ајм сори фор оф топик :свиркам:

Абе колку интересни работи имало пред колоквиумска то чудо нешто... И валда да, животот бил убав, денес разбрав... :D да и Moby во позадина.И не сакам пролет, се после лето и пред пролет ми одговара... и малку лето де :D али да заврши колоквиумска, лелелеле... имат лом да се напрам :D
еј и еден поздрав:

една од мојте 50-60 химни :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom