Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Сакав да дојдам, ама колоквиум тачно у 11 ми почињаше :/
А шо е трагично го фејлнав колоквиумот. Хахах.
/sad

Ајде догодина :) Или пак сега на Скопски маратон, таман не е во колоквиумска

Кајги туркај го времево да одам шо побрзо дома од работа пошо се посрав во гаки, башка нечини шолјата...

Ќе пукнааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааам

ДК
Секогаш една работа ми беше трн во око и ми ја гризеше душава, уствари сеуште го прави тоа, но ќе дојде ден наскоро(се надевам нема да се чека повеќе од година дена од сега) за и тоа да се среди и конечно да ја видам светлината на денот целосно без да имам мрежа во очиве.

Драгаа...прекрасен ден, сонце, кафенце ова она...само шо се прибрав и пак испаѓам :LOL:

Шалом јакири,
Како тргнало, ќе почнам да учам хебрејски. Проблеми имам само со гласот р кој оди накај х во некои зборови. Нив природно им доаѓа, јас мора да се напрегам. Барем да научам да читам без да разбирам би бил задоволен за старт :)

Море ова љубов една шо да ти расправам..... на фејсбук претерале едвај 1 година и си пишуваат срце вака нака многу те сакам...... фаааааак оффф булшит дрн дрн да ве ебам ме иритирате

романтичните вечери повеќе испаднаа за сликање и фалење пред другите отколку самото значење на истите,ќе го упропастат гомната и тој чин........па кога ќе видиш кои фаци прават фејк романтики омг

да.......

Драга,
Мешан ден. Топло, убаво времето. Изгорев на спортска. У кафичо со жива свирка рокче и ОК луѓе, добро беше. И малер, еднаш ќе се решам да одам у дискотеката (несоодветен назив, ама ај), они карти наплаќат, прв пат у којзнае колку месеци. Некаков си ДиЏеј, ама таа музика на мене ми е тапа, плус тоа трепкачот кога го пуштат, како шо сум ќелав, уште толку ми свете тиквата. Страшно е како брзо летат парите.
Ај поздрав.
П.С. Многу цигари денес...

Денес со еден твој кајганџија се осетив селебрити. Мамицата, ко со Роби Вилијамс да влегов у кафиЌот. Одма клањање, метании и три пати оче наш у себе! Мислам ја знам дека детево е кул, али ни сам очекивао да има до толку култен статус по Куманово. Немаш поима колку ми е ќеф шо го упознав. Клише: "Ко сто години да го знам."

Btw бија сам на састанку со една Шчипјанка у Куманово. Ми ја изеде цела моја пица (поздрав Џои) и си остана таква целата л'скава ко лампион. Бљак!

Вака ми ѕвоне телефоно, шо ве ебам!

Чао Гага ;)

Досадно ми е нешо, па да се подружиме малце во овие ситни часови, и за лошо и за арно :)

Драга зошто некои особи те бараат само кога: или им е досадно, или за да ти соопштат некоја лоша вест?
Зашто бе не те бараат кога нив им е убаво? Значи те бараат стриктно кога им треба нешто, или за да им правиш друштво, да изиграваш ноќна дама...
А ти влагаш у оган за нив...
Разбирам и зафатеност, ама еден повик што би траел 2-3 минути, алоо што праиш, како си, и тоа е тоа. И за тоа неможе да се одвои време? :)
И после иде најбаналното оправдување, извини ама зафатен бев, и ти океј, ајде уживај.
Они НА ти ДРЖ и така...
Буквално штендер за потпирање... :)

Доста беше за лошите работи :)

Значи обожавам ден каков што беше денешниот т.е веќе вчерашниот :love: Сонце пука, надвор све цута, ти слободен, абе само за луда трифртаља.
Кога сум кај трифртаљата, најлуд „шорц“ е :pos: Ни долги ни кратки, па и у какви се бои ги има, зелени, плави, со цветови, лелеле :pos:
Па и кога ќе видам некој да игра фудбал со трифртаљка, најччесто брачата од другата страна на Вардар, абе хаварија се, и тука иде една црна чарапа, од перење избледена, накај тегет удара, дигната до максимум, небаре штуцни се, абе лудило чоече :pos:

Денес т.е веќе вчера, по 2 пат веќе го бањав на баба ми кучето у Вардар :X3: Море море, да видиш каква ласта се фрла за едно пластично шише, мада денес малце потешко пливаше, бајаги најдојден е Вардар од дождовите што беа, ама него уво не го боли :cool:
А и да, кондициски се пробавме денес по кеј со џуклето, и слободно можам да кажам дека сме тука негде, ипак он е малце поспремен, ради расата, животиња е :D
А и едни луѓе ми се убација од нигде, и ми нудеа да го борам :facepalm: Стварно се луди ако мислат дека за било какви пари би го пуштил да се дави со други песови.
Како бе може да гледаат како им се уништуваат сопствените кучиња пред свои очи?
Луда работа...

П.С. Драга ти денес за кој ќе гласаш?
За гомната или за гомната?

Ае со здравје до следно пишуење :pipi:

:)
480300_288426071288150_479907078_n.jpg

да.....мака ми е што се мајтапе универзумот вака со мене,ама ок.

ако ништо не ти оде не се грижи не си крив ти,универзумот те заебава. да :icon_lol:

по убава ти е кока колата или швепсот ? да :pos:

Кајгано бркај ги ова патриотите,многу се накотија,само од тоа не ми се уклучува повеќе,ми се стемнува пред очи кога ги читам. :гомце:

Убајни, кајгано, убајни. Денојве се јадење, пиење, шетање и спиење. Се е поубаво кога иде пролетта, и ги нема оние кратки зимни депресивни денови, плус секој ден ако си опкружен со awesome личности. :love: Вечерно време ќе си пуштам рејдиохед, ќе си турам виски, и ќе задремам у дневната. Секако не сум веќе дете и не се разбудувам кај мене всоба, туку ќе се разбудам дневна, не покриен и грлото ме боли заеби. :pos: Spring is coming!:icon_lol:

Морам овде да пишам, негде, кај било. Врв на избориве е Лазе од Алфа ТВ. Пијан во отворена емисија, дамла. Зборовите му се мешаат, ја прекина Каракамишева за да пуштат реклами :pos:

Не можам, со солзи. Ова ќе биде хит долго време. Подобро од било која комедија што сум ја гледал во последниве 8 години.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom