Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

и јас исто,што се мора не е тешкоДрага...поради работата, т.е. мојата прва смена и нејзината втора смена, на ладново времиште наместо да се гушкаме за да се стоплиме, ја сум приморан да пијам чај за да се стоплам.![]()

Лепото, са ко ојдех да оставам колата у базата бех и да поздравам главниот шо е типот ни 5 ни 6: Иле, договорот ке ти биде продолжен!! Јас збрках се... Ама ја баш ке видеме... следната недела или ке има частовка ако дај Боже ми го дадат на неодредено време или па пак ке се помакнеме уш некој месец... как и да е, од шо сум среќен кајго, ти знаш ли ми иде да прднам од радост?
туку, ај јас да не летам мн... Се додека не ставам потпис ништо не е сигурно... и да: после па треба да одам за Парма. У курец, у 21h треба да сум тама а утре у 3 треба да станам... Fuck yeah... Утре или ке дремам на работта или ке колабрирам освен ак не се издрогирам.. как и да е, стига те гњавих саа... Читаме се ко ке имам новости околу договорот :*
Одма тука апел до Коката Тодоров да го регрутира во здравството. Уаа, доктори!