Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
... шо вечер ќе беше? Тажење, депресивност, смирување, прегратки, љубов, радост... се то сместено у една вечер. Никогаш овие работи ги немам почуствувано во една вечер.

Страшно, колку само можат чувствата да бидат контролирани :/ Лошо, премногу лошо.

Има моменти кога треба да речеш ДОСТА Е епа драга ова е таков момент, кога и ја треба да почнем да ја играм нивната игра. Преку глава више од тоа да пробуеш некому да угодиш све а да те прават будала, само ме интересира до каде може да се иде до колку се спремни. Со криење и лажење не се стига далеку

ДК,

Од 26 души у собата, само јас не носам очила. А официјално спаѓам у групата на Гиикс. И сите се ѕвереме у мониторите како роботи. Иначе ногу смотани глупости ми се мотат низ главата, баш коа требе да сам продуктивен.
Ај ојдех да кодирам глупости...

Луки д' Гиик Џуниор.

Драга

Имам некое чувство дека ќе биде гадна недела оваа.....уште неможам да се освестам, ми се спие ми се плаче, после имам некаков си тест на факс, еден Господ знае каков.
Туку одам јас кафенцето да си го испијам, малку од малку да ми тргне денов.

Како што гледам сите почнале со колоквиуми, а кај мене тек за месец дена:cool:
ФМ13 here I come!

Јакобс + Кока Кола , слободно понеделничко попладне :)

Не за џабе го пишувам мојот 2000 пост тука кај тебе , да видиш колку многу сум бил вреден . (y)

К,
грд, грд, најгрд ден... Доколку сакаш да ти ја завршам работата за која ти си неспособен, ќе ми ги дадеш сите потребни информации за истата, како контакти од клиенти, кориснички имиња и лозинки за да можам да работам. Се мачам како грешен ѓаол, да го направам невозможното и само чекам да се појави некој и да ми каже „Снајди се“.
Don't tempt me mortals or you will feel my wrath...
Ве сака, Неса :love:

Драга, оти кога сите се жалат дека има нешто многу тешко за учење, ја го учам за 5 мин, а за некоја проста работа има цел ден да висам над книга.
Абе цела однопаку сум.

Драга , ја ова неможам да си го објаснам сам себеси , па викам ај ти да не знаеш да ми објасниш :D
Пред недела дена одам во читална гледам една симпатична девојка :rolleyes: како седи и учи , се погледнавме и толку беше .. идам пред 2 дена пак во читална и имаше место само до една девојка која ја немав видено бидејќи беше свртена со грб , кога што да видам :P истата девојка ...плус на таа коинциденција учеше исто шо и јас .
Идам денес до факс , и пред факс се разминав со нејзе по 3 пат ... И така застанав , и си викам ова не е можно , се замислив и почнав да си ја пеам онаа песна „Откуд ти ко судбина“ :D Судбина изгледа , а ја ништо не преземав ... ако ја видам уште еднаш тогаш сите теории ќе бидат потврдени и ќе морам да ја земам работата во свои раце ( не дека и сега не беше потврдено се , али ај :D)

Дома копаме тоа подрумот нешто ситни измени, па ме интересира кого треба да контактирам од влада за да дојдат функционериве свечено да го пуштиме во погон?

Понеделнички испит прекрасен почеток на дебилнава недела(n) од пишување ме боли ракава, резултати тек во петок, бабава е решена да ме шизне има да се претворам во врач до петок додека не видам огласна. Немам спиено 3 дена изгледам во моментов како Ал Пачино во Insomnia, морам да дремнам малце ама дремка мене не воли.

И што би релка Кики еве ти од мене една:)
*овие двајца се ненормални :cuc:

ДК

Не сум ти пишал може цела година...ама морам!!!

10 дена во канцеларија без предпоставен, се прекршив од работа. Можев да си доаѓам покасно на работа, не доаѓав....можев да си одам порано, не го правев ни тоа.....можев да имам пауза од 2 саати, не земав ни 10 мин, за да не дојде некој или да не заѕвони телефонот. Денес, Понеделник, предпоставениот се врати, се убаво, муабети како поминале деновите без него.....се во најдобар ред, тој задоволен, јас дупло повеќе. Доаѓа два часот, тој излага на состанок, доаѓа 15 до 4 (до 4 ми е работно време) и излагам, зошто морав да одам до пошта (за лични потреби, па да не каснам дома за ручек, скратив од работното време, мада...никогаш за такво нешто не ми правел проблеми). На пат накај поштата (во центар) негде 5 мин окако излегов (значи 10 до 4) ете ти го тој, ми врти и јас целиот:eek: и ми вика "Абе, кај си...јас во канцеларија....тебе те нема, што така порано излезе". Не дека имаше или пак ќе има некој проблем...ама Марфи бе пе*еру, зошто БЕ пе*еру?! 10 дена ништо и денес најде...ахх беее:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom