Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немам сили ова темпо да го издржам. Прашање на време е кога ќе ми пукне филмот.

чешање на грло, очи и уши, затнат нос, вчера кашлав, многу ми се пие вода (ненормално) како во пустина да сум, никогаш не сум пиел толку вода, а воопшто не ми се оди во ВЦ по мала нужда, температура рамно 37.00 (граница)..... или ова се симптоми на настинка?
само тоа НЕ..ужас 
Испопаркирани автобуси по сред улица, автобусиве преиначени на знаеш кој кај иде. Страшно, само кај нас го има.
Д.
се врати алергијава изгледачешање на грло, очи и уши, затнат нос, вчера кашлав, многу ми се пие вода (ненормално) како во пустина да сум, никогаш не сум пиел толку вода, а воопшто не ми се оди во ВЦ по мала нужда, температура рамно 37.00 (граница)..... или ова се симптоми на настинка?
само тоа НЕ..ужас
![]()

Ако клекне некоја да те запроси, не заборавај да го откопчаш патентот.24 вежби за стомачни + тегови + вратило= воспалење на мускули..бати билдерскиот живот тежок..ама ако
Ко ќе се стегнам ко http://www.youtube.com/watch?v=Ei-XGwRj2d8 бугаров, женско може само под око да ме гледа,автограм само на прслук ќе потпишувам![]()
Ако клекне некоја да те запроси, не заборавај да го откопчаш патентот.

Кајганче!
Ќе се швркнам ја за брзо време ако продолжам вака...
Каде ми е паметот кога највеќе ми треба? Го барам не можам да го најдам.
Oh well, ќе си трпам![]()