Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Не гледам романтика во дождот. Само настинка.....
*бати времето.....

Драга, ќе ме нема мене една недела. Каде сум? Пеколот, баш пеколот. Но, и тоа ќе помине, и таа реченица има точка. Утре ми е смрт, задутре пекол, презадутре е мистерија. Не ми тргна баш се`, валда ќе се подобри. Сакајте ги најблиските само, ништо друго не треба!!!

И после чуди се како тоа Скопје има повеќе туристи од Охрид...

Па како да нема бе, секоај втора недела некој митинг, некоја прослава, па истовремено контрамитинг, па контрапрослава, па протест, па контрапротест... оди да те видам стигни од Маџари до Карпош 4 за помалку од два (со бројки: 2) саати...

Опозицијата организира едукативна екскурзија за членството, насловена: „Скопје 2012, 2014-to-be", а позицијата - контраекскурзија насловена: „Бесплатен превоз до Скопје“... или обратно беше?!

Како и да е...

Драга, ова што ми се случува воопшто не е хумано. Ми се плаче веќе:( Немам сили ова темпо да го издржам. Прашање на време е кога ќе ми пукне филмот.
И да ти кажам, на мачоров му купив конзерва мачешка храна за рок од 2 минути куќава ја претвори во Аушвиц :pos::pos::pos:

Знам дек нејќиш политика, ама смешен ми беше типот од митингот денеска.Смешен или поим за патетика, не знам...ак не друго, сторија едно добро дело денеска и ги пренесоа добар дел студенти кон Скопје.Недела е еееј!:D

Гледам снимка од Ареа во рани 90-ти на МТВ2 или 3.На некоја планина.Како донесле мор струја за то гитарите в планина?

Кајганче!
Ќе се швркнам ја за брзо време ако продолжам вака...
Каде ми е паметот кога највеќе ми треба? Го барам не можам да го најдам.
Oh well, ќе си трпам :)

Д.
се врати алергијава изгледа :( чешање на грло, очи и уши, затнат нос, вчера кашлав, многу ми се пие вода (ненормално) како во пустина да сум, никогаш не сум пиел толку вода, а воопшто не ми се оди во ВЦ по мала нужда, температура рамно 37.00 (граница)..... или ова се симптоми на настинка? :eek: само тоа НЕ..ужас :tapp:

Цела недела да не станат од вц шоља и овие што идат на митинзи и овие што ги носат, алооо, митинг во Скопје носиш од други градови кај го има тоа бе? Па и блокирање сообраќај, а замисли ти брзаш за дома на некому му се десило нешто? :eek: Испопаркирани автобуси по сред улица, автобусиве преиначени на знаеш кој кај иде. Страшно, само кај нас го има.

Од утре почнува хаосот на факултет виш ми лак :(
--- надополнето: 29 октомври 2012 во 00:35 ---
Д.
се врати алергијава изгледа :( чешање на грло, очи и уши, затнат нос, вчера кашлав, многу ми се пие вода (ненормално) како во пустина да сум, никогаш не сум пиел толку вода, а воопшто не ми се оди во ВЦ по мала нужда, температура рамно 37.00 (граница)..... или ова се симптоми на настинка? :eek: само тоа НЕ..ужас :tapp:

Сори за офтопик, ама настинат си ако пиеш вода и те чеша грлото и ушите од внатре, како воспалени ако ги осеќаш. Земи парацетамоли 2 и легнувај ајде ;)

24 вежби за стомачни + тегови + вратило= воспалење на мускули..бати билдерскиот живот тежок..ама ако (y)
Ко ќе се стегнам ко http://www.youtube.com/watch?v=Ei-XGwRj2d8 бугаров, женско може само под око да ме гледа,автограм само на прслук ќе потпишувам :coffee:

24 вежби за стомачни + тегови + вратило= воспалење на мускули..бати билдерскиот живот тежок..ама ако (y)
Ко ќе се стегнам ко http://www.youtube.com/watch?v=Ei-XGwRj2d8 бугаров, женско може само под око да ме гледа,автограм само на прслук ќе потпишувам :coffee:
Ако клекне некоја да те запроси, не заборавај да го откопчаш патентот.

Кајганче!
Ќе се швркнам ја за брзо време ако продолжам вака...
Каде ми е паметот кога највеќе ми треба? Го барам не можам да го најдам.
Oh well, ќе си трпам :)

Passed down to you

Some illusions fell in the deep gap. Some still stay. Hell time will tell.

So says Saladin

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom