Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
Ме нема, па скроз ќе ме снема. Не дека не те посетувам и не те сакам највише, ама се нема време за постирање. Ај ќе гледам да се опраам.
Го мрзам времево, си испонастинав.
Шмрк...

Кајганче!
Pasta al pomodoro e vino bianco.. Се смешкам од задоволство и одеднаш светот станува поубав.
Questa è la *утре обавезно купувам пармезан.

Д.
тапа ден.
грипот ме фати, се седам дома цел ден, малаксан, покриен со 300 ќебиња, до мене чајчиња, сокчиња, топломерот.....
сега реков ај малку да станам да истегнам нозе, па дојдов да те ѕирнам. малку ме плаши што од време на време и грбот ме заболува, баш долу кај бубрезите, кај половината, ама ајт.
вчера се испокарав со една гуска која ме нервира веќе две години.лошото е што скоро секој ден ја гледам и мора да соработуваме :confused: јазикот ми е побрз од умот.
инаку, така лежејќи денеска решив ич да не се замарам за ништо. што сака нека биде. никој не ми ја носи душата во кошница и никој ништо не ми може. :coffee: единствено стравопочит чувствувам спрема тие што ме створиле.

Драга

Добро е не можам да речам не :) Но секогаш премалку зборови кога највеќе требаат. А јас ко по навика секогаш го премолчувам тоа што треба да го кажам. И се навратив година дена назад, само колку да видам колку работи се променети. И знаеш што? Многу се! Ништо не е исто...Ни јас не сум иста веќе. Штета :)

Драга Кајгана,

267274_3855731197083_196372726_n.jpg

Тоа ти е кога спиеш по 5 саати.
Добра ноќ, утре пак во 6 станување :facepalm:

уште сега да ја уходаме....ваљда ќе извртиме 2-3 кругчиња да биде по интересно де....

Го мразам овој период кога пред мене имам раскрсница со многу патишта, а секој од нив е подеднакво несигурен. и мразам шо сум исполнет со љубомора. врските на далечина се такви, и ќе се нервирам цела ноќ....... ти кајгано добра?

Еееееее Цвето морииииии, шо туку ја вртиш глата настрана? Деца ко бевме в газ ко те дупев арно ти беше, сега едно здраво не ми викаш :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom