Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Еј дикејЗмеЈ wuzuuuuuuuuuuup?

Me is fine,dont worry.

Одлично иде,помалце се спремам за колоквиум ама уште не сум озбилен ко што треба но ќе биде,има време за се' само не треба да се губи надеж.

Ајде п-п-пооз

Времето кога си ги боев ноктите со фломастер ... awwww
(сега ми се жолти, ама не се познава :(( )

Драга,

cokolado5.gif

Awesome, isn't it? :X3:

U STO SE KLADIME DEKA PRVA KE BIDAM NA NOVA STRANA?!?!

oh shit.

ustvari sto? pa ne se kladevme, you kajgana are not a person so you didnt actually shake my hand...hmmm....:D
abe advokat sum stanala.
dupki vo zakonot.
how can you not pay a debt to an online forum?:D

si dremam i si se GAZMA od smeenje na sopstveni segi :DDD
what is wrong with me?:DDD hahahaha
ama ne znaes kolku sum si smesna :D
pisav gazma. gazment :D imase edno ime takvo :D
aj cao hahahaha :D

na slusaj nesto po moj FKUS!
http://www.youtube.com/watch?v=xIQx1koe_t8&feature=related

Драга Кајги, денов ми е катастрофа. Ти се има случено некој копук да те направи да се чуствуваш како лајно ? на дното ? Е тоа ми се случи. Еби си пичката мајчина. Инает имам и ќе терам до крај. Ќе видиме кој ќе се смее на крај. Уште еднаш да ти еам се.

не оди ова веќе вака... секој ден се повеќе и повеќе сум сигурен дека сум роден на погрешно место во погрешно време
овде веќе се ме гуши па дури и воздухот почнува да ми смета... после подолго размислување сепак сметам дека повлекувањето на некое време ќе е подобро од одење со глава во ѕид.
Јас сакам само пристоен и спокоен живот а такво нешто овде неможам да си дозволам...

Ма и јас јадам :гомце:

Чекајќи го натпреварот Челзи- Манчестер Јунајтед си разгледував трејлери.

Ме фати таква еуфорија што ме тера да одам надвор на дождов да си пуцам со топката в ѕид. :place:

Мора нешто да не е во ред со мојот социоритам, што кога ми се искача не можеш никој да намолиш, а кога не ти се искача ќе ти се закачат сите на врат, па и тие чиј муабет не го поднесуваш. Значи не научив да досадувам по луѓето кога имам потреба и да не кревам на тел. кога немам, и не научив.
Есента е прекрасна за читање и свои ритаули и задоволства, како пиење топол напиток шо би требало да изигрува кафе и слично.
Ми недостасува една личност со која има(в)ме прекрасна врска. Во моментов е на една од најодалечените точки на земјата. Кога јас го размислувам ова, таа спие и обратно. Го има истиот иницијал како и ти.
Знам дека никој не може да ни ја надомести празнината што ја чувстуваме, па пак сакам да кажам нешто, а се е кажано на таа тема....и пак до патетично-вистинитото сознание дека се можеше да биде поинаку...

Драга времево е љубов..........
Колку е прекрасно чувство да слушаш како капките на дожд паѓаат, а ти си седиш домче.
Недела, убав ден, си бев кај бабичка на ручек, со црвено домашно винце наздравивме за нивната златна свадба........да ми се живи и здрави уште дупло, многу си ги сакам, не можам да си го замислам животот без нив.

tumblr_mcjsi258sP1r8x7mjo1_500_large.gif

Имајте убав остаток од денот.
Поздравчиња и кисчиња до сите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom