Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајгано овој Цитронов се погоди
ДК

На дно сум. Го допрев дното во животот.
ДНО бе Цитро, ДНО. Вчера цел ден се убив мислејќи се како се викаше.ДНО ебаго. Цитро знаеш и ти да си гение од време на време, не само Кајганава. Да си жив и здрав и идната жена да ти изнароди дечиња, нека бидат 15 ебаго. Нека има и резервни играјачи во Фк"Цитро"(y)

Кај е тоа куќата да ти ебам бе не можев даја препознаам, и ја видов истата ниска ништо не е сменето....

Еј барам зипо опаљач за поклон да купам и во она Тобако нема ги повлекле, во таа продавничката за подароци праша оригинал, оригинал ами каков :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:, нема :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Брачката вика зошто не ми не сум пушел, за пожар предизвикување ми треба :pos::pos::pos::pos::pos::pos:, а не кажувам за кого е 3000 денари за опаљач :icon_lol:.

Еј ќе преведувам пак се решив готово, ме праша дали сум можел, јас симуѕлтано за Сиорг преведував а пак не за текст има време ееееееееее....

Кајгано овој Цитронов се погоди

ДНО бе Цитро, ДНО. Вчера цел ден се убив мислејќи се како се викаше.ДНО ебаго. Цитро знаеш и ти да си гение од време на време, не само Кајганава. Да си жив и здрав и идната жена да ти изнароди дечиња, нека бидат 15 ебаго. Нека има и резервни играјачи во Фк"Цитро"(y)

Не ми е до заебанција ,ако веруеш.. 99% од времето на форумов го поминувам во заебанција,дури и кога сум озбилен сакам малце хумор да внесам,некој тоа го разбира,некој не ама нема везе. Сега сум во тој 1%. него темава не е за цитати,бем му матер да не правиме селска лига од него.

Можеби ова напишаново нема нешто посебно да ти значи, но сепак....

Во последно време станувам клаустрофобична.
Се чувствувам закотвена во некоја мала коцка каде повеќе немам воздух.
Место каде што станувам невидлива,бледеам.
Надежите, соништата ги нема одамна.
Само една бледа слика на она што некогаш бев.
Сите принципи (веќе се сомневам дека и постоеле) паднаа во вода.
А за што?
Сакаш да ти кажам за што????
За допир.
Допир од кој повторно ќе се чувствувам жива.
Психички и емотивно жива.
Но, како?
И тоа се урна, а јас???
Јас станав зависна.
Кога чувствуваш дека цело битие ти зависи само од еден допир.
Знаеш што?
Ми недостига спокојот.
Онаа мала илузија на спокој, од кој можев да спијам навечер.
Само рутината ме држи.
Рутински се смеам, рутински живеам, рутински се гушам.

Море шоооо ајде сите исти фризури да имаме сеа а ?...па како програмирани се мајке ми,ако влакното ти е мааалце по криво,или не дај боже да ја чешлаш косата контра готово е....отпишан си.... :D

Море како ми се тресат рацете....не од :drk: не не....од ова теговите знајш....ти кажував нели слаб сум бил,е сеа на воа ваквото каа ќе се набилдам :pos:

туку ме стра добро познатиот да не ме прочита тука за ова по горе кој ќе го слуша бе цел живот :facepalm: :D

Драга Кајагана.

Кога бев во војска, на цифра 50 ме имаше фатено криза, исто така и деноиве на бродов. Во неделата на формал најт имав болки во грбот, на Кетрин и се обратив со Кристин, и капак не се, истурив вино од 100 и кусур долари додека фотографирав вечера. Ама ете почнува да оправа работата.
Бај д веј, падна плата, гостите слабо купуваат фотки... губам елан за работа, ќе глеам да ги истуркам овие 2 месеци па дома да вратам енергија, па здравје догодина со побогати гости.

Драга Кајагана.

Кога бев во војска, на цифра 50 ме имаше фатено криза, исто така и деноиве на бродов. Во неделата на формал најт имав болки во грбот, на Кетрин и се обратив со Кристин, и капак не се, истурив вино од 100 и кусур долари додека фотографирав вечера. Ама ете почнува да оправа работата.
Бај д веј, падна плата, гостите слабо купуваат фотки... губам елан за работа, ќе глеам да ги истуркам овие 2 месеци па дома да вратам енергија, па здравје догодина со побогати гости.
Кај си бе курајбер, ајде враќај се Коце те бара под дрво и камен.

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Во моментов нема ништо поубо од тоа да им одиш по газот на две мали внучиња, да трчаш по нив, да си играш со нив, да бидеш дете како нив.
А и водава е послатка за пиење после таков замор :D

Еј знаеш шо, да мине уште неделава шо иде како што треба, па мајке ми, ќе се опијам у понеделник. И у вторник!

Таа веќе воведе електронскоу банарствоууууууу... Требаше малку соул шмек да му дадат на делов... Другото е сасвим ок. Каде се бе ваквите песни за евровизија? И после тиње пласман,па тиње!

ДК
2 дена лечам депресија со водка....
Кул.... утре е нов ден, а можеби и нова чашка...
Добро е што почнува едно тешко темпо на работа и учење..... да го лофтирам умов, да не мислам, да не чувствувам.....
Само работа и работа....... То е!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom