Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Бооооо мене шо ми се дешава еј ..
--- надополнето: 18 октомври 2012 во 01:03 ---
39290_4726056238691_998161983_n.jpg

;)
Некој дознал дека светлото на крајот на тунелот било воз.
Just sayin'

Во наредните 5 дена без нет дома, јако ќе биди :cool: Ептен е тапа да мењаш провајдер...

За другите поважни работи, ко ќе добијам нет. Од новио интернет че ти пишам :icon_lol:

Немам време упм, имам една книга почнато не можам да ја дочитам, имам уште три непочнати ми седат прашина фаќаат. Го имам симнато Serpico на BlueRay и немам време да го гледам, немам време ни Трето полувреме да го гледам во кино. Немам време ни да се избричам. Па и времево ми го убива имунитетов.....

Проклета испитна сесија и дебилен предмет ми ја цица цела енергија.

tumblr_mbcgkunxBf1qiz3j8o1_r1_500.gif

Издржи стоко една не цвикај :icon_mrgr:

Пошто гледам сите нешто слики ставаат, еве и јас да си ја ставам сликата/цитатот на денот...:icon_mrgr:

580997_10151213894642229_557529770_n.jpg

Ми се танцува, онака целовечерно... да се изгубам во музиката, да не ми е гајле за никого и ништо, да заборавам дека постои утре, да ме гледаат ко да сум паднала од Марс, а јас да не перцепирам никого...
Ми се случило на неколку пати ова и чувството е величествено. Ама не величествено како Величе - нашиот фудбалер/карате кид, туку величествено како чувство кое ослободува, кое прави да се чувствуваш предобро.

Иначе, јас арна...:icon_mrgr: Бев на шопинг, се подновив за сезонава, фино ми е некако периодов, иако преферирам да уживам сама со себе. Ама и тоа се моменти кои вредат.

Битно не сум тужна, меланхолична, не плачам, кукам, кенкам. Смирена сум некако и знам што сакам, знам што да очекувам и што барам. Тоа е најбитно. Барем се стабилизирав со емоцииве, не сум како ролеркостер... бар за сега.:ROFLMAO:

Во животот сфаќаш колку ти значеле работите само ко ќе ги изгубиш. Мене на пример, ми експлодира фрижидерот и морам да живеам без него некое време. Ќе дојт друг, ќе го заменит, ама нема да е то то. Неблагодарна бев, не го ценев доволно... :(

Eве и еден trip down memory lane.

;) milushke.

Некој странец – тапанар со жената се населил во една прилепска зграда, и вечерта започнал да тропа на тапан. Соседот под него не можел да издржи и му рекол да запре, а странецот му рекол:
-Sorry. Today repetition – tomorrow concert. Прилепчанецот рекол:
-ОК!
Следната вечер – истото. Третата вечер прилепчанецот нервозен, гол почнал да :drk: пред вратата од станот на странецот. Странецот отворил и се шокирал, Прилепчанецот само му рекол:
-Today repetition – tomorrow че ти *бам женчето.

Д.
моментот кога во темата "Пост на кој сте се изнасмеале" некој член што цитирал некој пост има повеќе лајкови од оригиналот :свиркам: (ако сфати шо кажувам)
инаку драга ти немам пишано 3-4 дена може ама што да ти пишам кога нема ништо посебно. сега дојдов да ти кажам дека маските на одредени луѓе почнаа да паѓаат. ја си ги гледам од страна, се смешкам и чекам прав момент да им вратам се низ нос. сега сум добар со нив ама ќе видиме за некоја година.
има на коленици да ме молат :pipi:
ај чао, пријатно.

п.с. се прашувам утре како ќе станам во 6.30. подобро да не легнувам. сум ти кажал дека мразам рано станување???

Спремај се ја земам пушката и идам по тебе :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:, се заебавам немам пушка :icon_lol:.

Ама знам човек што има и со еден збор одма ќе ми ја даде.

action count,not words bitch :mad:

цел ден ми е таква една никаква.....цел ден читам тука ароматични ракии и тревки,есенцијални дроги (ајде бее друго име не можеа да му најдат)....

Овој период ме мават некои филмови за нова година нон стоп,едвај ја чекам,не оти треба нешто посебно да се случе,чисто онака.

may all your troubles soon be gone.... :notworthy:

Кајганче!
Ти реков? Ама нели ти реков?
Ти верглав цела недела уназад дека малерот кај и да е ќе ми чукне на порти.Го дочекав спремна, бар според мене добро реагирав.Не смеам да си дозволам да бидам погазена и изиграна.Тоа е грешка што во минатото сум ја повторувала безброј пати.Фала богу ми дојде паметот и овој пат изиграв добро.
Е сеа се прашувам, дали ќе има уште една партија, или повторно сонце ќе ме огрее? :)

Kajги

I will never let you down
Baby, can you trust me?
Take a look into my eyes,
Then you'll realize.

Love is in my heart,
I will never fall, apart,
Spring is in the air
Flying everywhere

I will never, never make you cry
I will always, always, be there by your sïde

Статус