Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
65465_290802961019369_1262254939_n.jpg

Драга,
викендов беше супер. Подготовки, релаксирање, свадба, се на се убаво поминато време, иако сум многу против свадбите. Единствено нешто што ме нервираше беа луѓето што ме замараа дека јас сум следна. -.-
Добив многу чуден комплимент кој не сакам да го коментирам, ама ќе го запаметам како најсмешниот за цел живот. Што ли мислеше човекот?????:confused:
Инаку, требаше да идам на факултет, ама мрзата е поголема од се, само се свртев на другата страна и го продолжив есенско-зимскиот сон.:sleep:
Сега ќе идам на фризер да се релаксирам од соновите и да ја сменам фризурата - досадна ми е веќе, па после ќе го гледам нашиот дрворед. :)

Гледам некој станал модератор - Forrest Gump честитки за титулата. :)
Поздрав, еве една:

Кајганче!
Денешниов ден, тмурен и врнежлив, одбрав да го преспијам.Посладок сон од оној синоќа мислам дека претходно никогаш не сум имала.Ќе да има влијание муабетот пред спиење, ти што велиш? :)
Сабајлево толку ми беше убаво и топличко во кревет, скоцкана и замотана во јорганот, што одлучив да си го продолжам одморот и да напраам нешто некарактеристично за мене - да не отидам на факс :).
Денов изгледа ќе го исполнува мрзата до самиот негов крај, затоа што еве ме, во соба покрај прозор, надвор врне дожд додека јас пијам топло турско слушајќи ги Флојд.
Аууу, ич не ми се мрда, дури и за зумба се мислам дали да отидам.A голема љубов имам кон неа :)

Кајги,
што убаво било кога имаш слободен ден, па посебно на вакво време во топол кревет и гитара у позадина, мх, мх, мх. Уште љубовта моја да беше до мене, ама ќе издржам до петок. :) Еве една песна во атмосфера со времето: http://www.youtube.com/watch?v=i_4GVm9adaU&feature=related

Драгаааааа со месеци не сум ти пишал/а,како си мии??? :rolleyes:

Отидов да јадам оти сум мртва/ов гладен/на:coffee:

OOOOO Cara mia, pa ti treba da chestish ma ;)
neznam na shto se dolzhi ova , aj ne te prashuvam.....ti si znaesh
Онлајн: 1.702 (членови: 502, гости: 1.200)

Денот започна добро но можеше и подобро. Врнежливо време, во автобусот за Битола немаше место па си стоевме цел пат добри 40 минути. На слушалките слушавме Radiohead и God is an astronaut, мешавме. Јак филинг додека капките се спуштаа по процирните пластики (ваљда пластики се тоа ,,стаклата"). На факултет итака итака. На јавни финансии вежбите си седнав в ќоше, слушалките на мене и изгледа три спота. Анастасија - Passover во Охрид 2 дела, Joy Division- Transsmision, Kud Idioti - No More.
На враќање седевме замисли си слушавме со женскава на по една слушалка Radiohead се додека шоферот не го оптегна погласно тоа турбо фолкот на звучници, кој беше погласен и од двете слушалки на по едно уше кај мене. Ми го еба раатот,но то е , слободен е да прави секој што сака се додека не ја наруши слободата на другиот.

п.с Цел ден бев ко накиснат мачор , бидејќи вчера учев до 1:30, планирав да си легнам одма но се заиграв во тоа темата за хомосексуални бракови, со обид да одам контра либералните мајндови. Така и ми треба, 3 сатот ме фати.

Д.
читајќи ги другите постови (овие над мене) сфатив дека факултетите денеска биле празни :sneaky: 3-4ца пишаа дека им се спиело и не пошле на факс и плус рачунај уште 1 ( ја бе) :coffee: и башка што не пишале овде, лудница :unsure:
денов стварно е само за спиење. врне, облачно, темно некако, уште во 18.00 пуштени сијалиците...то ти е есен

kajgi me iskinaa doma net i sea ovie 15 dena ke se grebam od rabota
bar dodeka da pustat plata fuck it toa
ti arna si mi a sto ima novo a:)

Се накотиле гадови,сеа додека влезам во шема ќе ме гледат напоречки.Па кретенов се дрзна да ми дава совети,а кога го видов дека на фармерки и мајца вежба ме фати смеа.

Ептен тапа,ваму сите уште сабајле како надувани беа,овој период следи мал пекол,се до пред нова година,ама едвај чекам да дојде да се изрелаксирам.

Шооо правите ви бе аа ? - рецепти си разменуваме :icon_lol: шо може да правиме онака....а понатаму може и повеќе од тоа.....мислам да си готвиме де :D

Кајгано,
ај бе нека победат дрвава наши вечер, не за друго, за Тоше...

Kaјгано,
пред пет години, ден по смртта на Тоше играше репрезентацијата и победи, денес пет години по неговата смрт повторно играше репрезентацијата и пак победи. Нек си јебе матер, ама ќе верувам дека Тоше праи нешо за ова да се дешава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom