Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,

Не сум во форма деновиве :/ Не знам зошто ама многу чудно се чуствувавм. Навидум се е онака како што би требало да биде,ама нешто фалии и најверојатно тоаа што фали прави да се чуствувам вака.И да преку глава ми е од дволични луѓе,лаги и слични глупости.Не знам како не се уморивте веќе од ова.Ахх... посакувам да постапев паметно на време,многу посакувам драга.Работите што сега сакам да ги изменам ме изменија мене.И НЕ уште НЕ навикнав на оваа ситуација, се ми e монотоно и некако празно...

Byee :back:

Драга,
а да одам да си легнам???
Оди,оди синче :)
ОК , драгаааааа :) :) :)

Здраво јас сум Иванче и сум extraordinary.
Таков сум оти ми се може.
Друго?
Камен од срце ми падна,сега...дали ќе преживеам...веројатно.

Медитирав од продавница до дома одејќи пешки со затворени очи по пат на секои пет метри ги отварав очите, ниииииииииииииииинџаааааааааааааа :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:, си продолжив исто на биро кога ѕвони телефон братот (братучедот) да слезам долу да пиеме кафе, ајде ми врати медитацијата со позитивност. И каде зборно место кај берберот негов, кај го најде бе сред стара чаршија како на излог дури го чекав, му реков да си одбери кафана оти дома кај мене расол зелка има за јадење, а јас тоа немам намера да јадам. Веќе беше ручан па ајде мезе накај ручек ќепаби со нафора и неколку пива, ама претходно кафе пијавме во кафичот накрши белисимо, не првиот вториот туку третиот откај фонтаната :icon_lol:. После мезе јадење и добро дружење секој по својот пат, не ми се мочаше дури седевме во кафана ама кога станав се дигна пловакот, ајде ќе издржам какво издржување одма до кај Баба Н. слободна кабина 1 :icon_lol:, кое олеснување подобро од медитација....

Драга Кајги,осеќам дека сега сум во животна форма и никој ништо не ми може :)))) Иначе денов супер ми беше,поправив две оцени :ojea:...
Кај тебе што има ново ?
:back:

Драга,
Предавав, моето прво искуство како професорка, мислев дека ќе имам трема ама баш опуштена си бев, може и зашто немаше многу студенти. Задоволна сум, но секогаш може и подобро, но и како за првпат не беше лошо. Друго што да кажам ... да ти се пофалам си имам мој портал... треба во скоро време да биде пуштен, па ме чека и поголема обврска околу тоа, океј ќе ми биде и задоволство да преведувам:)

E денес ми рекоа дека ако пикнам два прста во штекер би можела да го напојувам со струја цело Скопје. Чао.

Ме боле главата од ногу пиво,кикиритки и добар фудбал (мојот тим тепаше) и сеа ќе поучам и ќе си легнам ! А ти ногу си мрсна не те јадам за вечера повеќе !

Може ли толку да се усере денот на крај?
Можно ли е увек ја толку да грешам и повредувам ненамерно? Почнувам да верувам дека е до мене се‘.
Само сакам да бидеш среќна.

ДК

И така ти викам...

Фино бе, фино. Смеење ау, ова она.

images

Сликава е рандом ставена зашто онака ми се може.

Денес бев личен сведок на она што се дешава со предизбориево... и крајно се разочарав :) Дечко,4 години бара работа,со средно е... и ништо/ го вработија вчера,во државна институција (секако,член на владеачката партија)... али тоа е :)

Затоа,учете дечки,образованието е МОЌ... my ass !!!

Некои си имаат време на претек, а ја не можам крај со крај да сврзам деновиве.
Главава веќе престана да ме боли не од шо демек спијам, туку од шо си се навикнав на болката. Абе да не можело пола саат да се најде да се дремне на ниту едно место, освен тек - тук на некое предавање. Се’ нешто во последно време ми се сведува на минимуми, и никако на вложување малку повеќе енергија за нешто во златна средина. Треба да започнам да го организирам времето - и онака малку го имам, лесно би требало да ми оди организацијата.

Кафичине не знам од кога ме немаат видено веќе, и келнери/келнерки шо ме знаеа подобро од нивните дома, ме имаат заборевено веќе. Кога сме веќе кај тоа, нес дома строго забрането од проста причина што дома не се имам свртено за да седнам, не пак да зеам едно убаво, ладно, матено нес со млеко. И еве сега, наместо да опишувам што немам пиено одамна, можам да станам и да го направам кафево.... [отидов да праам кафе, продолжувам со постов подоцна]

Ете, несот до мене, тастатурата и мониторот пред мене, маусот десно од мене, прозорите зад мене, столчето под мене... Претерав.

Ај, да одам да разглеам уште нешто што има по нетов за да сепак колку - толку бидам ап ту дејт со информациите што се шират наоколу, за да не блеам ко теле мавнато со летва ко ќе се праат општи муабети.

Dear

а да ме пратеше ти мене на спиење!? Што викаш? - пошо мене не ми текнуе да си станам.
Ке биде мачно станувањетооо, знам. Али ај како и секое утро така нека биде и ова.

Вуее

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom