Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
ТАМУ МИ Е ПАМЕТОТ ЦЕЛО ВРЕМЕ И ДЕЊЕ И НОЌЕ,ЗОРА,САМРАК,РУЧЕК,САБАЈЛЕ,ПЛАДНЕ,ВЕЧЕР.................ДАЈ БОЖЕ СЕ ДА БИДЕ ДОБРО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1. Јас никогаш не спијам.
2. Мразам математика.
3. Многу сакам јогурт и јагоди.
4. Мразам и Латински.
5. Ова е една од моите омилени песни:
Мило ми е, јас сум Елена...

Драга,
Ми тргна денов, станав покасно и после брзав за да го фатам автобусот. После на час беше океј се додека на крај пред да излезе проф. некои му викаат да сме оделе од 9 а не од 8 на предавање, а нас не не прашаа.Што им прави разлика ако станат во 7 или 8, и тоа јас во 6 станувам, и што ако станам во 7, подобро порано да завршам на фах, отколку цел ден во ништо да ми помине. Добро де тие нормални ли се или не? Не планирам јас цел ден на фах да останам само за 1 предавање. Па нема автобус на секои 5 минути па кога сакам дома да одам, и сега наместо во 10 дома да бидам ќе треба во 11 и 30. Значи вистина некои за неколку минути(секунди) можат да ти го уништат расположението(денот). Аууууу, кајги уште сум нервозна, ај да одам нешто да направам за јадење и да фатам да учам зш утре ќе полагам.:back:

Чудни ми се ова газдиве на интернет порталите, и не ми е јасно зошто секогаш мора тројца да бидат, тој брат му и другар му :icon_lol:. И како тоа ги разбира опшествено политичките појави во нашево опшество, и има силно интелектуално критичка мисла која што доаѓа од неговото образование стекнато на тешкиот факултет. Еј и форумот што го има таму пет има :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: :pos:. Тоа е :icon_lol:.

Е и ме ограби теткица 50 годишна и не е проблемот во нејзе и нејзината леплива рака ниту пак во материјалната вредност на украденото нешто. Туку проблемот е во мене до сега ми се нема случено да ме ограбат а многу пати имаат пробувано. Немам желба да ја барам за физички да ја повредам затоа што таа не е крива, не сум крив ни јас, трепна и го спушти гардот чуварот во мене затоа премногу опуштање не :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Драга ...

леле леле леле ... I'm back in the game :)

Денови полни со нервоза и обврски, многу малку одмор ..ииии ти се дешава еден од најдборите викенди некад, се просветлуваш целосно-нови работи што те исполнуваат, нови пријатели, у еден момент се сопира времето, живееш во посебен свет ..ииии наеднаш пак доаѓаат тапа деновите со нервоза и презаситеност од секојдневните глупости.

Сакам многу работи а не можам да ги имам. Чекам да дојде нешто а тоа не доаѓа (у Годо стил). Ако иде се ко што треба ќе дипломирам у Јуни, а поим неам што понатаму. Да бидам искрен, не знам ни вечер кај да идам а не па после неколку месеци.

И уште нешто, зашо у моментите коа треба да изброиш до 10 пред да изреагираш, наеднаш забораваш да броиш!? ...Епа не знам ни ја, ама еве го пак :)

Го читам постов и сфаќам колку е глуп и патетичен, ама ваљда тука е тоа дозволено :kesa:
Отидов ја да барам друштво за пиво :salut:

За вас другарите се исто како громобрани црни, не помислуваш на нив додека не почне да грми..
Се изнаспав и сеа сум бед,даун..
Кое срање бе, кој кур му е. Незнам навистина, шо треба да напрам за да биди се во ред. Мислат мене ми е лесно, ќе побудалам жими се, психички се распаѓам, ми треба излез..
Оти бе јас, како можи секогаш да се набутам во вакви кругови, да се замешам во вакви ствари. Побудалев готово.
Дејвид Линч сценарио, абе неможам поќе пооооо..
Дали бе се шо ќе кажат само за момент е ? Изгледа.. Абе како имат лице за такво нешто не ми е јасно.. Не ни знаев какви фаци и лица се, а сега кога знам јебига само проблеми..
Некогаш е доволно онака како што е.. Барајќи повеќе можеш да го изгубиш мирот што го имаш. Јас го изгубив. И сега ??
Не бе не, не ми се верва.. Али неможам да судам јас, можам да патам само.. Нека се гонат сите бе..
Ќе излезам оти готово..
Аривидерчи :smir:

Драга,
абе си ја сакам бојата на косава ( колку самобендисано звучи ова), ама стварно ја сакам само поради тоа што сосема добро ми ги истакнува моите сино-зелени очи. Добро, претерав со нарцисоидноста.
Да ти кажам сонцево е дефинитвно живот за мене. Не сум јас човек што сака зима и студ, туку само пролет. Уште кога ке се сетам на пролетта во моето детство... Мирисот на липите, на свежо искосената трева и на лалињата и нарцисите... мх, мх, мх... убавина.
Туку ај да идам да преведувам за да не се случи утре да не е готов текстот, па да немам поени.
И Драга си го сменив името не за друго туку поради глупоста што на почетокот кога се зачленив кај тебе не ни размислив дека ке станам толку „активна“.
Ајде поздрав :back:

За вас другарите се исто како громобрани црни, не помислуваш на нив додека не почне да грми..
Се изнаспав и сеа сум бед,даун..
Кое срање бе, кој кур му е. Незнам навистина, шо треба да напрам за да биди се во ред. Мислат мене ми е лесно, ќе побудалам жими се, психички се распаѓам, ми треба излез..
Оти бе јас, како можи секогаш да се набутам во вакви кругови, да се замешам во вакви ствари. Побудалев готово.
Дејвид Линч сценарио, абе неможам поќе пооооо..
Дали бе се шо ќе кажат само за момент е ? Изгледа.. Абе како имат лице за такво нешто не ми е јасно.. Не ни знаев какви фаци и лица се, а сега кога знам јебига само проблеми..
Некогаш е доволно онака како што е.. Барајќи повеќе можеш да го изгубиш мирот што го имаш. Јас го изгубив. И сега ??
Не бе не, не ми се верва.. Али неможам да судам јас, можам да патам само.. Нека се гонат сите бе..
Ќе излезам оти готово..
Аривидерчи :smir:

Пресвртница хаха.. Ај некој друг пат ! Али кренавме малце не велам не !
ДТДБТхЕ2.0

Well it's a whole new life for me.
This is the turning point.
Мислам дека ова беше дното,некако одам нагоре.
Друга работа,одамна не сум му посветил внимание на Хак.
Можеби приказната ме држеше во живот.Онака,на некој начин исфрлав негативни набоји.Како и да е...
Сега feels goodman.jpg
I like where this is going,or at least,where I hope it's going.
<3

Се накркав гравче со луто зелено пиперче, постам само за ручек :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: . Се жалеше татко ми немал музика за в кола кога ќе оди ваму, ајде да нарежу една аудио цедејка, од кого е од кого од Костадинка Палазова. Која ти е оваа сега жити мене имам слушнато за Васка Илиева, Вања Лазарова и Петранка Костадинова ама овааа.... Ајде златен јуруб тука е, овие се мејнстрим дрругиве а Палазова е андерграунд :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. Ајде нешто од нејзе :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom