Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Note to myself - Не си задавај обврски кои не можеш да ги исполниш. И секако не си прави да немаш слободно време од толку работа. А тоа и следува следниов месец...

Саншајн!

Me Likes: Моментот кога ќе се вратиш дома после 4 месеци

О спокојно враќање дома! :)
во мир, чисто, хармонија, убавина, љубов
Радост!!!
:) :)

Најсекси песна! Најнај... :pipi: А и он не е за фрлање богами! :pipi:

Јас сум одлично... Април е, како да не бидам?

Драга,
конечно после напорната работна недела дојде викенд и можам да си одморам, немам толку обврски :) Штета за денес што сакам да излезам в град, ама немам со кого:(...изгледа ќе се дружам со тебе вечерва драга моја кајги.

Се е добро кога добро ќе се заврши, ама истовремено уште подобро е кога добро ќе започне.:wink:

По кој знае кој пат пак го гледаб Seredipity .. И по кој знае кој пат, пак подпаднав. Не бидува, има тука нешто ..

kate-beckinsale-a.jpg

Драга Кајгана, почна периодот кога не можам веќе да планирам работи. Вчера што убо си планирав да идам на изложба да ги видам делата на новата класа ученици на Марко ГЕоргиев, кога ми јавија да се појавам на работа :( Стигнав на слајдожбата пак, ама не е тоа тоа. Енивејз, на враќање у бус видов дека нај-по-ха-це девојчето од мое село има нова флизура и ТоБ и стои (не и паѓа) :)

Денес дарував крв по 4ти пат. После два неуспешни обиди за крводарување оваа година. На Кајгана даруванката се разболев, а на Црвен Крст Гази Баба акцијата имав низок хемоглобин, конечно денес бидна работата :)
Требаше да дарувам со колегите од една друга институција во Јахја Кемал, ама додека да дојдат, екипата на Трансфузиологија си отишла. Потоа брзање за да стигнеме у Трансфузиологија. Nајинтересното, оние што највеќе ја притискаа за денес да даруваме, имаа низок хемоглобин, додека јас имав 150 :win:
Еден совет: Доколку треба да дарувате крв во трансфузиологија, дарувајте, во спротивно, одете каде што имаат акции на терен, затоа што на терен одат оние што знаат како да работат, а оние кои не знаат остануваат во клиника и маваат пикадо по вените на крводарителите.

И нешто што највеќе ме копка, дали викендов ќе ја видам дражасната девојчица од неколку поста на темава наназад... ахх... сеа со мањак крв нема да можам да се курчам :baeh:

Јутре ми е тест на издржљивост, според гугл-мап, имам неколко села уз пут, путна опрема (нож, кибрит, конзерва, љути жвакаќе за да не ми се сушив уста, шатор, вреќа, алуминиумска флаша 0,5л, и наочаре за слнце!).... враќам се у недељу.

Здраво драга. Малце те запоставив и не велам дека нема да се случи пак. Затоа напишав неколку поста, колку да не ме заборавиш...

Драга Кајгана

I'm back, in the real world. Изминатиов период ми беше прекрасен, потврдив некои работи, научив нови, исто така и променив некои. Се чувствувам прекрасно.

Jeс, ти неам пишано одамна :fuck_yeah:
edit: oh w8

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom