Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Велат Трајан му е мајката...
Е има вистина во тоа.
Ке си кутам од сега по натаму,па нема да можат и зборовите со клешта да ми ги извадaт.
Како и да правиш е погрешно.
Тоа е тоа,јбг...бар ако ништо друго не бега котек :pos:

еј здраво кајгана..така кеф ми беше да ти напишам нешто и тебе оти убав ми беше денот.МИло ми е што си и ти така расположена како јас,онака сакав да е проверам дали ме сакаш..баш ми е мило оти ме љубиш;)

Него драга што мислиш ти?шо гаќи носеше Бети на идолот:raz:
да ти кажам право целото шоу е како некоја фарса..зар не мислиш и ти така??а луѓето од жирито глумат лажна скромност..за срамота

Ајде мила моја кајгана ти испраќам поздравче лав ју со мач:back:

Иам чудна желба да си отворам тема ко Дивајдер на времето,за тие шо ме мрзат,нека се испукаат,али ќе ми ја затворат се кладам.

Кајги,
Не знам дали ова е за фалење или за жалење. Ќе предавам(ќе изигравам професорица по англиски:pos::pos:), ама сега ме фаќа некој страв, трема не знам како ќе биде... Држи ми среќа :) и после ќе ти кажам како сум поминала .

„Вака ќе направам. Многу ми значиш и знам дека те боли што вака правам, но сеедно вака правам. Сепак, многу ми значиш и не ми е мило што те боли, но сеедно вака правам“.

Да ти *ЦЕНЗУРА* хомо сапиенс!

Sho da praam? Se osekjam ko sve shto bev i ko sve shto imav vo racete, nekoj ko da mi go tegne od race so sila, a ja ne pushtam. Sho e najinteresno, sama sum i ne ni pomisluvam na toa da pobaram pomosh od nekoj...
Mnogu sum nervozna od ova shkolovo. Neka pominat veke, nemam zhivci da gi trpam maltretiranjava so vezhbanje i probi...
Sekad ja imashe onaa stvar shto znae da me nasmee i opushti, bez razlika na nervozava..i toa mi izbleduva these days...neznam dali e do mene ili neshto drugo...
Ushte mi e rabotata vo race, ne se sekiraj :D
Vremevo e marvellous, toa mi e svetlata tochka vo momentov, iako e temnica i ne se primetuva ubavoto sonce i pogolemata koncentracija na polen vo vozduhot. U'll feel it tmrw.
I ushte neshto, sudish li na nekoj dali e prost ili ne? Mozhesh li da go sudish po toa dali pishuva neznam ili ne znam? Ja pishuem pishuem namesto pishuvam i neznam namesto ne znam i ich ne mi e gajle dali Igor e muzichar ili ne. Znaesh zAshto ne? Poshto si iam popametna rabota u zhivotov ko na primer da pishuem diktati sho on u zivoto ne znael deka postojat i deka treba da imash skills za da gi napishesh. Ali znaesh...podobro e da sudish drugite kako go pravat toa shto ti nemozhesh...i polesno e, too !
Tezhok hejterizam istrpev od zhivotov poslednive nedela dena.
I sea lo demek treba "lekcijata" da si ja naucham? Sho, da mrazam povekje?
Zasho sekojpat ne mi uspeva ova? Ko da neznam da glumam se ponasham konstantno..
Porano glumev, ti teknue? Good old times, koa imav smile na faca i koa ne mi se smeeshe.
Sea..ko da neznam da odglumam #.-
Za sve..kazhi si Tina..ama nikako da glumish deka sve uredu!
Sum se smenila..u veliko...Se osekjam ko ja da ne sum boss-ot povekje, ko nekoj drug da e i sve zavisi od nego. Nie smrtnicite mrazime koga we're not in charge of our lifes -.-
Mnogu sme suetni i sebichni, i koga kje ni zemat neshto shto ne e nashe, i ne bilo nikogash, no bilo sostaven del od nasheto sekojdnevie..znaesh..duri i taa sitna rabota koga kje ja snema se osekja nekoja praznina..
Sakaat da mi zemat stvar shto ne e moja, a pak ne ja pushtam? Explain that to me.
I me sledat segde. Shto pravam jas, pravat i tie. Sve sho imav, sega tie go imaat.
Nemam vekje sila da drzham i da se boram. I need some help!
Kje si pochekam, nema problem! But don't leave me here standing on my own -.-
Nemozham da zaspijam, a utre treba da sum tamu u 7 -.-
Inaku, sekoe prijatelstvo zapochnuva so: I ti?? ((:
http://www.youtube.com/watch?gl=US&client=mv-google&hl=en&v=-kwiPrzOc5c&fulldescription=1
Imaj light vecher, da ne ti se znalat mnogu-mnogu...
<3 *: (: [imam duri i sad smiley, me opishuvaat vo celost!]

Драга..

Мразам кога пред да си легнам, се осеќам ко некој да ми удрил шлаканица.
Ама тоа е, како и се до сега, ќе помине...

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Драга,
јас пак правам експерименти со косава, па што биде нека биде :) битно е да ми се свиѓа мене, а не на другите.
Денес напорен ден на факултет и да ти кажам ич не ми беше интересно.
Ај да идам да си ја видам косава каква ке ми биде со оваа фарба па после ке ти се фалам или жалам.
Ајде поздрав

Збор два за се и сешто
Немам намера да робувам,жал ми е што ме сфативте погрешно,што сите мислевте дека сум ЕБАН ШУПАК со НУЛА self-esteem и латентен емовец,да ви го накршам филмот,НЕ СУМ.
Јас сум живо суштество и имам сопствена ВРЕДНОСТ,по ѓаволите да одам ако не е и далеку поголема од ВАШАТА,но ПОМАЛА не е сигурно,а тоа е токму она што вие сакавте да ми го НАТОВАРИТЕ.
Вашите тактики да ми го исперете мозокот,да се чувствувам безвреден и очаен.
Можеби сакав само да се излажам себеси дека сум дел од оваа фарса која ја терате ВИЕ со вашата МАНИПУЛАТОРСКА дејност која сега ја гледам подобро од било кога.
Долги години играв на вашата ДИСОНАНТНА мелодија и искрено,ДОВОЛНО ми е од сите ваши ДОГМИ и квази морални вредности.
Сега знам точно и многу добро каде да ја положам мојата доверба а каде таа веќе нема да вирее.
Жал ми е,можеби некогаш и некаде ќе пуштам некоја дребна солза по деновите кои минаа и ќе се присетам дека бев дете,но ќе остане само на тоа.
НИКОГАШ нема да копнеам по тие денови.
Пројдов низ многу за да стигнам до тука и нема да дозволам никој да ме омаловажува или да ме подведе под својата доктрина.
Имам да кажам уште многу,на многумина,но засега,нека остане на ова.

Шо убава традиција си почнав во последно време. Пред идење на факултет, турско кафенце made by me со цигарче. Боље отколку да плаќам 50 денари за млеко со макијато во хартиена чаша на факс. Коа сме кај тоа, петиција се планира околу тој проблем. А и деновиве ми се ептен рандом. Добро е што конечно обврски си задавам па дома се враќам преморен но барем со мисла дека сум сработил нешто денот.

П.С. Уште 18 часа и 20 минути!!! :vozbud:

Кајги
Ај овој пат нека биде убаво... несакам мојот изопачен мозок повторно се’ да ус*ре!
п.с. мислам дека веќе платив за лошата карма од пред некој месец. Дај сега нешто добро и јас да видам како е. ајт.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom