Sho da praam? Se osekjam ko sve shto bev i ko sve shto imav vo racete, nekoj ko da mi go tegne od race so sila, a ja ne pushtam. Sho e najinteresno, sama sum i ne ni pomisluvam na toa da pobaram pomosh od nekoj...
Mnogu sum nervozna od ova shkolovo. Neka pominat veke, nemam zhivci da gi trpam maltretiranjava so vezhbanje i probi...
Sekad ja imashe onaa stvar shto znae da me nasmee i opushti, bez razlika na nervozava..i toa mi izbleduva these days...neznam dali e do mene ili neshto drugo...
Ushte mi e rabotata vo race, ne se sekiraj

Vremevo e marvellous, toa mi e svetlata tochka vo momentov, iako e temnica i ne se primetuva ubavoto sonce i pogolemata koncentracija na polen vo vozduhot. U'll feel it tmrw.
I ushte neshto, sudish li na nekoj dali e prost ili ne? Mozhesh li da go sudish po toa dali pishuva neznam ili ne znam? Ja pishuem pishuem namesto pishuvam i neznam namesto ne znam i ich ne mi e gajle dali Igor e muzichar ili ne. Znaesh zAshto ne? Poshto si iam popametna rabota u zhivotov ko na primer da pishuem diktati sho on u zivoto ne znael deka postojat i deka treba da imash skills za da gi napishesh. Ali znaesh...podobro e da sudish drugite kako go pravat toa shto ti nemozhesh...i polesno e, too !
Tezhok hejterizam istrpev od zhivotov poslednive nedela dena.
I sea lo demek treba "lekcijata" da si ja naucham? Sho, da mrazam povekje?
Zasho sekojpat ne mi uspeva ova? Ko da neznam da glumam se ponasham konstantno..
Porano glumev, ti teknue? Good old times, koa imav smile na faca i koa ne mi se smeeshe.
Sea..ko da neznam da odglumam #.-
Za sve..kazhi si Tina..ama nikako da glumish deka sve uredu!
Sum se smenila..u veliko...Se osekjam ko ja da ne sum boss-ot povekje, ko nekoj drug da e i sve zavisi od nego. Nie smrtnicite mrazime koga we're not in charge of our lifes -.-
Mnogu sme suetni i sebichni, i koga kje ni zemat neshto shto ne e nashe, i ne bilo nikogash, no bilo sostaven del od nasheto sekojdnevie..znaesh..duri i taa sitna rabota koga kje ja snema se osekja nekoja praznina..
Sakaat da mi zemat stvar shto ne e moja, a pak ne ja pushtam? Explain that to me.
I me sledat segde. Shto pravam jas, pravat i tie. Sve sho imav, sega tie go imaat.
Nemam vekje sila da drzham i da se boram. I need some help!
Kje si pochekam, nema problem! But don't leave me here standing on my own -.-
Nemozham da zaspijam, a utre treba da sum tamu u 7 -.-
Inaku, sekoe prijatelstvo zapochnuva so: I ti?? (
http://www.youtube.com/watch?gl=US&client=mv-google&hl=en&v=-kwiPrzOc5c&fulldescription=1
Imaj light vecher, da ne ti se znalat mnogu-mnogu...
<3 *:

[imam duri i sad smiley, me opishuvaat vo celost!]