Кајганче!
Расчистив што можев, ми остана еден испит само(маме и е*ам за 3 факинг бода!!!)... Другите се ми се 10чиња(бубалка знам, али морам да си држам просекот) и конечно можам сега да уживам во деновиве што ми преостануваат, да ги изглеам филмовите што сум ги испланирала и да се видам со луѓево... А, инаку, многу сум изреволтирана во врска со некои новости од факултет, како тоа, јас да им објаснам на глупацине од ектс, дека НЕ Е ЛОГИЧНО да се полага прво 4ка па после 3ка, како?!?!?! Сакаат сите ние што сме на испити да заглавиме и да заостануваме?!Да беше до мене одма ќе се кренев на нозе за бунт, ама со кого бе кајганче, со кого?!СИТЕ ЌУТАТ КО БУБАЧКИ!Зборат вака меѓу себе, а коа ќе им кажам ај да се збереме да одиме поише души, или да потпишеме петиција или не знам, билокаква инцијатива, СИТЕ СЕ ПИ*КИ, со извинение.
Е, тоа сакав да си го тргнам од срце, другите коцки вака така ќе се поклопат.И резултатине за стипендии, ќе ги чекам со векови ако треба, и уште векови за да ми ги исплатат ратите, маме им е*ам.Добро бре, прави оваа администрација нешто корисно освен што им го загрожува животот на студентите?!Guess not..
Пак се изнервирав -.- .Ај ч.:back: