Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга ...

од утре, т.е. веќе денес полесно ќе се дише.
ММЕ кој прв почна ... одвај чекам :smir:

Брааааааааааааааааааааааааааааат
Нова песница кинам
Али брат некако лесно ми иде :raz:
Ја стварно не сфајчам...да сум нешо добар...па брат не сум лош.
Али брат Under the Influence е... а више 1-2 минути ги знам онака сеа ги вежбам.
Добро неколку дена ја вежбам...:icon_bigg
Али ипак пред 6 месеци ми беше незамисливо да ја почнам а не па да ми тргне али полека и ќе увежбам уше малце техника со ова па целосно ќе се префрлам на sweep.
Shredder for life bro :vozbud:

ahh...ete koga vekje site pocnale,na 643-ta stranica,eve i jas da se iskazam vaka.....momentalno sum mnogu vozbudena,imam utakmica kosarka,se nadevam kje tepame..ali samo da kazam mng mi fali makedonijaa....edvaj cekam da se vratam! :)

Дк. Имаш исти иницијали како девизен курс. Ама ти си раководен флуктуирачки. Баш од тој тип. Декларативно нашиот. Ај да не го тупам, ок?
Јас добричка сум, онака да кажеме. Ненаспана и гладна. За некоја минута ќе преступам кон фрижидерот и .. пак ќе праам брз доручек. Па коа никој не ми готви :( И едвај чекам петок да дојде. Оддамна не сум чекала толку радосно петок. Го занемарив и се префрлив на четврток и сабота. Ама сеа петок <3 Доста време бев на диштанс. Стварно треба да преоптеретам некој. Вака не иде.
Ми се трчка или нешто слично, а не енергијата да ја трошам на книгиште од 450 страни. Добро си скратив 100, ама пак, на моја глава. Друго? Ништо нема друго. Аа, изглеа ќе треба да го тргнам ембаргото. Викаш а? Или да си тераме по старо и опет? :)
Ајде сега чао :back:

Што би било доколку би имал крилја??? То би било ебена идила.. Многу сум нервозен во последно време, кузнај што се дешава со мене, ама слободно би отерал се у курац..

Иди у курац кајги, поздрав.

Драга Кајгано,вчера си легнав во 4 сатот и станав во 6 за нашколо....ае одам да поспијам една партија.
Поздрав ! :back:

Убав ден :)
Ми падна камен од срце работата е средена сега можам да се пуштам во водите на модерирањето...

Зошто воопшто се трудам да сторам нешто кога веке и самата знам дека нема да има резултат каков што сакам.
Јбг,инат си е инат.:icon_lol:
Се откажувам тука,оставам самото да се среди ( :
Само се надевам дека на крај нема да летаат пердуви.:icon_lol: :icon_lol:
A сепак длабоко во себе знам дека ке настрада некој (:
Одам да учам...(најверојатно)

Драга,

Чудно се осеќам. Не знам дали е добро или лошо, чудно е само. И песнава што ја слушам моментално.. ах песнава. Не ти кажуем која е :) Ама ја сакам многу.. (L) И таа мене ме сака. Знам.
И по некоја логика, а и со оглед на се, не треба вака да е. Добро е се надевам.. нели ? :)

Ај заминав со мајка ми у Веро. :back: Те сакам.

Драга

Не не и не!!!
Ако другите не ги избират сретствата за да стигнат до целта нема ни ја веќе.
На паметна карта играат? Акоо не проблем и јас ќе играм на истата,па баш ме интересира што ќе излезе на крај....

Чаоос!

Драга,
Многу ме боли главата, :cry::cry::cry::cry::cry: не пијам апчиња ама сега морав еден аналгин да се напијам, ама уште не ми поминува:( (знам што треба да направам да не седам повеќе на компјутер зашто уште ќе ме боли) ок така ќе направам:pipi: bye :back:

Повеќе топлина има во Сибир, отколку во луѓето. Сите се цинични, саркастични и иронични. А сите други се тапа и глупи. И тоа е сега наводно кул. Јак си ако си хејтер. Мене ми се тапа сите тие... Не можам ни да зборувам, едноставно гледам на секој могучи начин да се заштитам од отровната негативна енергија која ја испуштаат луѓево... Нервозна сум, ама нема да им дозволам и мене да ми го префрлат отровот... Затоа јас ќе си бидам позитивна и нема да хејтам никого, па нека бидам забегана колку сакаат... А таквите, ги жалам. Искрено ги жалам...
...а уморна сум од докажувања, дебатирања за да ги убедам. Во суштина, која сум јас да убедува некој? Нека си кршат глава, енергијата моја нема залудно да ја трошам, посебно не на некој што не ја заслужува! :wink:

М.

Што да пишам ништо интересно монотонија ме зафати со студов ми треба авантура е тоа инаку се во ред. Зедов нешто додаток за кучево многу ми ги кудат како раса само ги плашат домашниве му ја ставам раката во уста каса ама за играње нежно, а знам дека и на оваа возраст може добро да загризе коските како соленки ги јадеше, малку со ногава сеуште накривнува сите викаат дека ќе му помине и гајле нема. Не знам, ќе биде во ред мало е нема гајле...

Добив пак желба уште една кола да си купам од овие половниве, многу сакам :icon_lol:, е то а што нема време. И времето зема премногу време а времето е сега :icon_lol::

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom