Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Људи се жалив од људи. У свој роден град им е досадно викав, па идев у поголем град да најдев друштво, демек ми смо прости, тамо су сложено-современи. А тија па современи од голем град се жалив сами од себе, биле накурчени.
Како може ја да отиду у Кратово и да запознам супер људи. Да отиду у Београд и да запознам супер људи. А некој неможе ни у свој роден град да си најде друштво. Да га ебу.

Драга,

Не сум задоволна од денов воопшто!
Не се наспав како што треба, излегов порано од дома - иако бев втора смена, значи смрзнав денес:icon_neut
Цел ден по улици се влечкав и на крај пак не ја завршив целата работа.
Па и од поминатото време на училиште не сум задоволна.

аа даа, и ми е смачено од луѓево во последно време. Некако почнуваат да ме иритираат - се надевам само до периодов е.
Се надевам дека утре ке биде подобар денот, за разлика од денешниов.:wink:

На листата си додавам и дека сум наречен наркоман. Ех незнаат јас ако ја отворам некој ден устата.. Али за арам нека им е :smir:

Мала,
ево мене да се теби јавим. Знаш како је.... Ок, стопирам.
Измена на планови во последен момент, не ми се свиђа али тоа е. Ајде во петок ке ти пишам со мк подршка, тука никако да се снајдам :ѕ
Бацкичиичичичи

Пак сменив аватар.
Веза неам зашо.
Кул ми изглеаше диносаурусозмејов-фраер.
И така.
Модераторствово е прилично тапа (не делот со модерирањето, него делот шо треа да го живнам подфорумот...wohooo...challenge not particularly accepted) иииии така.
Тоа е се.
Арен сум, али не се сеќирај, ќе помине.
Мња.

Драга

Така некакооо, како да сакам да си ја лупнам главата од ѕид... Не знам зашо, али ете.
Пмс тропа на врата, кој ќе ме трпи сеа у пм... -.-

Mnogu sum angry, kje ubijam nekoj.
Me napna filmov -.-
Utre pak kje go gleam -.-
Ne sfativ dali Tedi e vistinskiot ili toj ludiot?
I shto praeshe Rebeka, the real one, u peshterata?
Kako uopshte stigna tamu?
I od sho zhivee ne mi e jasna...
Moram pak da go gleam.
Ne e mozhno on da e toj ludiot sho mu go zaboraiv imeto -.-
Slichen e na Inception i bolje e od nego !
I otrpnav na ponashanjevo vekje, seedno mi stana.
Imalo i podobri (:
Ae otidov da spijam ko demek xD
<3

Драга,

Денес добив информација дека на 24ти Мај треба да заминам...малку порано од очекуваното ама за понуденото работно место вреди да оставам 3 испита за октомври...can't wait!
Имав убав ден, повежбав клавир во основното музичко, направив торта, и си го испланирав утрешниот ден.
Моментално гледам Carlo's Bakery и уживам во топло капучино.
Драго ми е што денов не ми помина во спиење.

Драга,
НеИнспиративен период.
Сакам негде, со некој.
Ама нејќам тука.
И секоја вечер е истото...
Ќе се променам ли некогаш?
:smir:

Ја ко шо знаеш ретка сум тука ама ете знам да те изненадам, абе што кур им е на овие од ЈСП со афтобусиве ? да бев мушко и со муда ореви имаше да ми се напраат, абе слушнале тие за греење или до кај се со работава на северен пол па огин ќе запалеа у пм.. Второ зашо бе зјапаат така тоа вампирките у афтобус, се зазјапала една уште малку да и речев што кур сакаш бре жено што очи вадиш у мене, тоа или се у тежок степен на климактериум или не се ебани ко што треба, додуша бааги патат од нередовен секс, мажите само тука на форумов се силни драга а вака у кревет излгеда тешко се наоѓаат, трето у банка како јагода на шлагот, комерцијална си напраи финта со вратите и сеа простата ни раја не знае да чита упаство него ко вол за слама тегнат, му викам на еден вампир алоо чиче полека чекај зелено да сфетне па тогаш влечи, и старецов абре ако не тегнам никад нема да се отвори се изнадра човекот оф боже си викам што се држи земјава... и битно со тоа сите у еден ред очи некој ден ке си извадат кој бил последен, па ги пцујат жените на шалтер спори биле, што им се криви они коа тие од другата страна што се незнаат што сакаат и што цел имаат што застанале таму.

Нараво учение, од 1 до 5 во месецот никако у банка пензии коа се даваат, ем смрди на старци ем неможеш редот да го догледаш.

Така драга малку нервозно летеров али морав оштро не ја бива вака!

ДџК

Како е возможно вакви работи да се дешаваат во светот? Шо му е на луѓево бре? Конечно ја разбирам смислата на народната не трчај по сенката, заврти се назад, па таа ќе трча по тебе. Само неможам да ги разберам појавите во нашето (камено) општество... нити пак знам како да се однесувам. Преку *** од такви игри и заебанции. Кај е сабота да заминам на скијање да се издувам малку, неможам појќе.

Џ

За џабе овие 6км пешачење, ми го префрлија испитот за на 31ви...
Ваљда дека ќе биде подобр.
Ги мразам униферзитетските ходници!

Мала,
нозете ми отпаднаа. Појма неам колку шетав на снег. Почна више да ми станува чудно тука.
п.с. Ми фали мојот кревет.
п.п.с. Ми фали и муабетот уз кафе со тато.
п.п.п.с. Друго ништо не ми фали. Можда малце памет.

Само што станав од спиење и веднаш на компјутеров - ама Кајго, овие од министерството абер немаат дека илјади луѓе чекаат (и уште пострашно!) зависат од нив... прво кафица, па муабет, па чај кај колешката... не, уствари прво колачичи, па ондак чај... и оп, види, им завршило работното време. Ах, до кога waka waka, а?
Дај кажи денес како да го убијам денов?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom