Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Ебате досаднио петок ебате, сеа ќе одам по надвор да видам шо народ се движат по улиците.
Се ми е тужно.

Драга Кајгана,
карактерната особина која што најмногу ја мразам кај себе е мизантропското константно жалење и мрчење и зборување, ама не можам да си помогнам.Сакам да знам дали било кој што има сенс, знае дека пишува катастрофално лоша проза, уште полоша поезија тоа би го пастирал во јавност.Спознавањето е многу едноставен процес, јас знам дека не знам да цртам или да пеам и не го изложувам светот на тоа, тогаш зошто побогу некој што не знае да напише сложена реченица би пишувал текстови во кои што главни зборови се изгЛеа, гланЦ, СкроЗ и слични моронизми за уште поморонски приказни.
Морам да престанам да мрчам, ама ... сериозно бе.

Драга Кајгано....досадно беше вчера,се надевав на добар провод ама ништо :(
Tи како ми си ?
:back:

Бушидо,не се жали мене ми беше супер...:pipi:

Енивеј мила,ги сакам ваквите ноки...малку снег малку смеи и се е во ред.
Сакам и денес да биде вака,под услов да не ме боли глава.
Како и да е ова ке биде долг ден.:)

Бај бај.

надвор камен е, никој не излегува наводно им студело на сите :uvo:
ќе одам да пасам трева

Драга,

Сакам да излезем надвор. Да ме фати воздух, да заборавам на некои работи. Многу ми треба тоа моментално. Ахххх :/

Драга,

Денес многу време посветив на минатото пробувајќи да си разјаснам одредени ситуации, причини, последици...ама џабе бе братче, дојдов до ист заклучок како и секогаш кога безпотребно си го замарам мозокот. Додека не се соочам со некои личности само можам да нижам претпоставки кои ми предизвикуваат дополнителна нервоза, а тоа е нешто што најмалку ми треба сега.
Два часа разговарав со братучед ми на скајп, злато мое поминува низ нешто што јас одамна го имам поминато, сакав да му кажам некои работи од искуство ама немав срце да му ја избришам насмевката од тоа негово прекрасно лице...
Уште малку ќе си легнам, I need sleep. :back:

Драга Кајги,

Успорена снимка сум денес, ама спомените вредат! На светов постојат многу фини луѓе и мило ми е што се дел од мојот живот. Прославивме што имавме за славење и се вративме во реалноста, која е преубава. Знаев дека оваа година ќе ми биде преубава. Не верувам дека е до плановите кои ги направив, зависи и од луѓето кои се околу мене. Лани сакав да променам една работа, ама годинава се предомислив. Нема да менувам ништо се` е супер, само треба деновиве да траат малку подолго, некако ми недостасува време... Вчера ми беше преубав ден, а расположението ме држи и денес, само што не можам да скокам к`о луда од радост, туку само трепкам :) Ми се јаде сладолед за денов да биде комплетен. Сум се поправила, а и кај нема од вакви такви специјалитети и доручеци, ручеци и вечери во седмица. Па човек сум, некаде тоа мора да се стави. Синоќа добив комплимент, ако продолжам со јадење вака ќе станам како „малата“ на Бојо! Мммм, што фино... веќе се чувствувам како „мала“ принчипеса :pos: Е, вака е од почетокот на годината, само смеење и пукање сеир офскрос на моја сметка. Деновиве стануваат се` поинтересни!
Драга, отвори го пенџерето за да ти испеам една серенада. Штом завршам со пеењето, наместо кофа вода - затварај одма! Можеш да настинеш, или да се укочиш... :pos:

Don't... don't close your heart to how you feel
Dream, and don't be afraid the dream's not real
Close your eyes, pretend it's just the two of us again
Make believe this moment's here to stay...

Затварај сега!!!!

Драга ...

вчера имав одлична вечер ... snow fight и многу смеење ... денеска ќе биде уште поинтересно, он ќе ми ја направи вечерта најубава :)

Драга..
Стварно важело оноа, ‘Внимавај што посакуваш може да ти се оствари‘
Нејќев до волку бе па. Се осеќам ко заљубена осмоодделенка што иде по ужинка.
Ај ќе помине тоа.
И знаеш. Алкохолот не ти е пријател. Дефинитивно окревкува.
Драга..
Па од кај тоа дека си драга? Всушност ти немаш персоналитет. Само онака колку да освежиш и зближиш.
Ај ќе помине и тоа.
Сакам ладен туш. Под услов да не закачам правец накај државна на рехаб од тоа.
Ама ај и тоа ќе помине кога тогаш.
Ама главава ме откорна од болки, тоа дури цел ден не поминува. Ај на ти убаво песниче шо го украдов хуху :wub:

Здраво кајги. как и? јас кајги не знам как сум... :( нешто чинам од се ми е скиснато. чудно ама мн сакам да се вратам у периодот коо бев 3та година средно школо. е тоа беа времиња... :) как и да е, са уште малку ке треба да излезам а ич нешто неам желба ама ако... ке помине и таа вечер... те оставам сега кајги. секогаш твој, Montescani :back:

Драга,
Ау ме нервира дечкото , упм се нека иде, понекогаш сакам да сум слободна, а таа слобода ја немам осетено одамна.:cry::cry::cry::cry::cry: Мразам кога се караме за глупости.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom