Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Не знам зашо не легнуем да спијам.
Бот.

Драга,

Преубав ден, бев на „кафе“, т.е. шток и ред бул x3 со еден пријател со кого не се имав видено со години, после продолжив на коктел со другарки, се изнавидов со многу личности и сега си направив чајче од нане...ммм I feel great!
Мислам дека е редно време да се посветам на учење, паметот ми е секаде само не во ноти...:kesa:
Ај од понеделник и така ќе немам друга работа, така да не се нервирам, како што кажа еден колега - животот е еден а сесии се многу :icon_lol:

3 и пол саат а ја пак на компјутер.
Последнава недела секој ден за доручек овошна салата. Многу ми е убаво the mother кога е втора смена на работа. Едноставно, се осеќам како уште да сум 1во одделение и цело време се вртка околу мене:)
А ја, стани си во 10 и пол, излежавај се до 3 и тек после со обврските наваму - натаму.
А па едни обврски - стани, јади, учи, безделничи, изналокај се милион литри вода, глеј филм, легни у 6 сабајлe and over and over again.

Ја мрзам Ај мис ју лајк д дезрт мис д рејн. Онака, мава на психа worse than anything - ама не е битно.

Оу драга (:
Еве ме да те поздравам со мокра крпа на глаа, и погоди шо има под неа?! Чворчиња :pos:
Ќе се раздени дур се исчешлам (:
Па ќе си доручкувам, па ќе си го прочитамм уште еднаш тетратчево и ќе си отидам на полагање.
А ти нема да ми пуштиш среќа, зашо јас на ѕид ломотам -.-
Осеќам почна да делува кофеинот. Ме фатија хиперакции.
Да идам да си легнам, ќе се заебам. Да продужам со темпово, пак ќе се заебам. Е пишман сум :pos:
Че те гасим мури че те гасим до скроз!
Не знаеш колку сум жедна, а не знаеш колку ме мрзи да се поместам од позицијава.
Ко најубаво ми е и ко да не ме боли грпчето (:
АмА знаеш, што се мора, ни је тешко (:
Ти добра си? Или досадна?
Ај мња ти :back:

Кајганоо!!

Надвор едно чудо снег паднало а јас пустиот на фак треба да одам да пријавам испити па да одам на забар па да седнам да учам....и шо? Цел ден поминал ко ќе видиш!
Безвезе! Една недела правни ла*јна ќе думам на ова убо време!

Ај чао...

не е смешно..ич!!!!

Кајгано надвор се истури од снег.... И конечно дочекав да дојде викенд :) Спиење....уффффф :)
:back:

Драга,

I'm feeling good today!
Ете дојде и тој ден.
Mногу ми прави ќеф снегов, ееептен му се изнарадував.
Најубаво е сега.. се е белоо!
Уживам во преубавава глетка.

ете тоа сакав да ти кажам, дека ми се исполни душичкава :icon_bigg

Драга Кајги,

Надвор паѓа снег! Кученцето од комшииве порасна, му пораснаа заби па сега мисли дека треба да лае на снегот и да рипа по гранките со снег. Срцка е! Драга, тоа не е проблем, проблем е што кога ќе падне снег го затрупува и лежи к`о мртво, па комшиите мислат дека умрело и викаат на цел глас. Откако ќе сфатат дека кучето им пука сеир почнуваат да се дерат неконтролирано. Ме чуди како не им текна дека еднаш веќе ги зезнало на тој начин?! Значи денес е супер ден! :back:
Денес многу си ја сакам песнава, да не те отекувам со мојата омилена песна . Чао, винк - винк :)

Драга Кајгана...
...синоќа бев во кафана. Којзнае кога ќе идам пак. Но со ред.
И ја позајмив вебкамерата на една дражасна девојчица. Е бидејќи шоферите се правеа на Тошо, морав да одам лично да ги инсталирам. Средив у два клика, и после тоа остана време за шеги и слични работи со нејзиното друштво.
Потоа тргнав да играм фудбал со дружината канцелариски пацови. Стигнав малку повеќе порано, ама и ТоБ испадна тоа. На екипата што игра пред мојата им фалеше играч па се жртвував за татковината и изиграв една партија со нив. Потоа уште една партија со мојата дружина. 2 партии фудбал една по друга... значи станувам ѕвер :) и не бранев, цело време играв во поле :)
И дојде моментот на вистина, ајде на по едно пиво и по некое кокофче... и бидна 2 саат. Многу е тиња кога ќе се отрезниш пред другите :( Денес снег, и тоа многу, фак, фак, факин’ фак.
Ај викендов ќе одморам :)

Мала,
ок, ај ем хоум!:vozbud:
Малце ми е сега све чудно, ама ке си се навикнам брзо. Сега идам да им правам палачинки на моите, да ги частам што си дојдов:pos: Ма кого лажам, ке правам зашто ми се јадат. И ај така, се читкаме вечер, од утре си се враќам на старо.

Дебилана! Кретенизам! АААААА!!!
Кајго, таман закон ми беше денов и се појави еден опинок и ми го посра -.-
И тебе би ти бил посерен да ти се појави на сред третман 50 годишен типац кој на незакажано дошол да чупа веѓи и да депилира гради па уште се бурси пошто според некои негови замисли креветот на кој тој треба да се депилира е зафатен. И онака, магарето седна на стол таму кај што се чека, си разголе груда и вика "Овде депилирајте ме, мора денеска!".
WTF?! Па 4-5 жени чекаа таму, а овој се распашал у пм...и таман даваа убави песни на радио а овој свирка во некој ритам што нема врска со песните и и нив ги посра! -.-
И таман кога мислиш дека мозокот не може повеќе да ти зоврие на дотичниот му ѕвони телефонот кој патем ечи како транзистор со некоја шабанска песна, а овој намерно го оставаше повеќе да ѕвони за да слушнат госпоџиците каков рингтон има он и да го посакуваат. Веројатно зборуваше со цуцата или цуцот за кој се средуваше пошто буквално мјаукаше во телефонот.
Ми се згади и јадење и третман. Па иди у п**ку матер бре! Купи таму косилка за трева и стрижи се, ебати прчот!
I'm out, ми треба одмор xD

Драга,
и официјално мразам снег. Добро малаце излажав, ама стварно не сакам снег кога не ми е добро и кога цел ден ме боли глава и ми се спие. Мачно ми е... Леле само се жалам ко старка некоја. Туку сакав да ти кажам дека им се вракам на некои песни и тоа фини песни. Баш денес кога сум во некоја блага форма на депресија, јас фатив да ги слушам Maroon 5 и неколку нивни супер, постари балади.
Драга, во вакви денови секогаш се прашувам до кога вака? Што ке биде понатаму?
Зарем ќе се задоволам со преживување, а не со уживање во животот?
Ајде барем се надевам дека иде нешто подобро од глупиве сиви денови т.е. не се ни сиви, туку повеќе се црни и досадни. И тоа не, поради некоја посебна причина туку поради глупите дилеми во мојата смотана глава, која за жал е заслепена од сите нешта што ме опкужуваат. Добро бе, Кајгано, ке има ли ден кога јас, сигурна во себе, ке направам правилна одлука или тоа никогаш нема да се случи и ке се задоволувам со глупости. Сум станала како мало дете кога ке се задоволи со мастика, а уствари сака големо чоколадо.
И уште нешто ќе заборавев: - Смачено ми е! ( ова е само за да ти докажам дека сум плачка што само се жали, а ништо не презема за да и биде подобро)
Ај сега поздрав идам да уживам во песнава :)
ужувај и ти :smir:

Драга Кајги,

Јас пак! Да ти потврдам дека денов не можеше да биде посовршен! Ја чув најубавата и најсреќната вест во мојот живот. Конечно можам да здивнам и да се радувам... Се` поминало во најдобар ред и следната недела ќе биде почеток на нешто најубавио во живот! :vozbud: Многу голема плачка сум станала! :( Ама ако, ова вреди!!! Реков дека ќе си ги поправам грешките и успеав! :je: И само да ти кажам денес многу си ја сакам сестра ми, душиче е :back: миЉарда мури. Драга, вечер ќе биде лудо!!! :vozbud: :vozbud: :vozbud: ред, ред, ептен ред вајн хиар ај кам ин а пола саат! :salut:

Не те сфаќам, ама гив мај бест. Да, сега штракам со трепките. :pipi:

П.П.С. Поклончево ми стои преубаво, фала!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom