Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кара миа...

Денес си поминав многу убаво, бев во Влае на концерт на Стринг форсес и го видов Ханзо :pipi:
Утре денов ми е испланиран до последна минутка баш како што си сакам, доста беше од блеење у празно!

Честит 1ви септември на сите што слават!!! :pos2:

Драга,
си пројде август а? Више конечно бе! Ајде таман си и залади, мх мх милина нели? Нешто у последно време почнав онака активно да се замарам за факултет, а знам дека е рано. Али ај кој си нема попаметЕна работа така е:toe:

п.с. утре не идам на школо, ама некои ке идат:pos:

ДраКа

Фак еј,од утре и официјално почиње мучна сезона за мене.
Ќе ме контролирале,немало да смеам да бегам од часои,бла бла бла... Баш ќе видиме :wink:
Втора смена сум,ваљда нема да се успијам.
Деноиве 15 души ми се јавија,за турнири фудбал да ме викаат -.-
Цело лето ебате 5-6 пути дали изиграв,сеа им текнало за фудбал.
Од утре и на Сокол почињем.
Ни знам шо екипа иам,ни со кој ќе играм,ништо.
Али битно не плаќам нишо,шо ги ебам.
Иам уше многу да ти кажуем,али шо те ебам и тебе,ме мрзи да пишуем.

4@0

ЕДИТ : ^^^^^ Смешно ви е вас... -.-

Кајганче!
Еве сум мор, еве сум.Да ти пишам неколку реда зошто гледам сум те подзаборавила малку а и ти мене:).Енивејз, супер ми е периодов, мали падови ама брзо се издигнувам.Осеќам дека почнаа промените и тоа многу ми се допаѓа!Конечно, после толку многу обиди.. Инаку супер си го минувам остатокот од распустов и го користам максимално(знам што ме чека од 15ти затоа:))).Љубовта цвета, времето е одлично иако навечер малку се подсмрзнувам, си шеткарам и ги правам вообичаените работи кои секој тинејџер ги прави.Кога сме кај тоа.. ми текна дека имам уште малку време за да попливам во тинејџерскиве води.. 20 бе, не сакам 20, некако крупна бројка ми е.. Али ај да не се жалам и јас, некогаш мораме сите да пораснеме, и што е најбитно не само во годините, туку да пораснеме и во паметот:).
Ајт, доста ти е за вечерва.Да не те напаѓам уште веднаш со многу информации:back:

Драга Шенка,
Не се опишува колку се тресам... Има да се распрснам во милион сино - зелени парченца, со нијанса на море.

Драга,
Морав да ти пишам. (Не знам зошто, ама) морам. Што да правам, што да чинам, некако сум многу нерасположен. Проблеми, душо, проблеми.
Таман кога мислев дека денес ќе биде убав ден, се ми се расипа. Цел ден беше ок, до кај 8 часот. После се собраа работи, и ми се скрши филмот. Многу сум нерасположен, да си знаеш.
Башка и сега ми кажаа дека станот во Скопје што сме го изнајмиле (ко студенти, нели) бил крш. Да, да, на прв поглед изгледаше супер, ама на трет... Јака ми душа цела година. Зедов стан со астрономска цифра, ајде демек бил убав, ама... Не зезнаа, драга.
Тики ај, да не ти досадувам, стварно се нервирам, немам што да чинам, како да се расположам. Ќе пробам да си легнам, ако заспијам, арно, а ако не, ќе си гледам некое филмче.
Ќе ти пишам утре, ваљда ќе ми биде подобро.

Jews.. play stupid games. Jews... that's why they're lame.

On another note:
Вчера си ја изгубив невиноста по втор пат. Колку беше само убаво, немаш поим. :icon_bigg

Драга

Последен 1ви септемри за мене.....барем се надевам :):)

Драга зашто е толку ладно бе?Не се трпи ладново жими се.Ако нешто навистина мразам тоа е студот.Ах пролееееееет мила каде си....Си мислам ех да можев да си заспијам сега и да си се разбудам во пролет.Да си отспијам 6 месеци и да не се замарам со студоине.ОБВРСКИ......кој ли ги ги измисли и зашто?Сигурно бил паметен човек.Што ли му требало такво нешто?Си уништи репутација кај мене човекот.Ај позз кајги.

ДК,
сите деца на школо од сабајле :icon_lol:
Паа, редно време беше, мор.
Избудалија дома, и родителите ѓи избудалија уш појќе.
Само здравје да се има, другото се бери полека :)
Ајт, одам.

ДраКа..

Дојдов само да те поздравам..
И идам на кафица, а после правац у школо.
Мва! :back:

Празна кајганава мооооре.
Сите на прв школски час отидоа xD
Убо е вака. Мирно
:meditating:

Ооооо хепи деј!

Драга Кајги,

Јебеш га не е секогаш се `ко што треба. Мора нешто да се зезне. Демек гости ќе има па ќе нема. Демек ќе врне, па нема да врне.
Ееее знаеш што?! Гајле ми е, ќе си играм и јас контра, не знам како, ама ќе научам. Кога може сите да тераат инат и јас ќе можам. Штом ќе му кажеш на некого да те чека, тогаш треба да се појавиш бар на 2 минути. Во целата гунгула средував и на крај еј сори, ама јас, знаеш... Ма сега јас да ти кажам: ф.. ју ол!
На луѓе што ги сакам не им терам инат, ама секси, ти си сега од другата страна, од непријатната страна. Пријатен пат до п.м. Јас само што се вратив, а сите вие инаетџии ме пративте таму. Новодојдените прават журка, поседи малку интересно ќе ти биде и онака овде не те чека никој. Не го знаеш патот?! И јас не го знаев, ама некако пошто сите ми идете контра го научив. Ме повредувате `ко да сум ви најголем душман. Смачено ми е да ме праќате у п.м. на културен начин, јасно ми е колку е саат. Кажи си искрено што имаш, не ме врти.
Драга Кајги, кој ми тера инат нека си тера сам на себе, со мене доста беше играње. Да ме зезне вака?! Па, немој мала да мислиш дека цело време ќе бидеш на тронот. Мислиш дека нема да можам да ти се лутам? Плавушо, само гледај... Смачено ми е да ти кревам его, најди си некоја друга будала сега. Ти си плавуша, а се знае дека твојата сорта е без памет. Навистина се трудев, доста ми е! Имам и јас црвена линија. Факт, дека мојата црвена линија е многу далеку, ама жалам што ти се сретна со неа. Ти кажав дека си блиску, те предупредив, а ти пак по старо.

Знаеш дека сум попустлива и како го искористи сето тоа, за мерак. Веројатно мислиш штом попуштам дека сум глупава. НЕ, не сум, туку премногу шанси им давам на луѓето и затоа ми тераат после инат и со тоа ме повредуваат. Да Мао тоа ме повредува. На луѓето што ги сакаш и што ти значат не им тераш инат, туку седнуваш и им кажуваш што ти смета, ама ти не.... Ти отиде кај таа рошавата и после ми кажуваш јас не сум у право?! Нормална ли си ма? Хах уживкај си со новата другарка мене ми е преку глава од правдање.

Веќе не му се правдам на никому. Штом не знаете да ме почитувате гит! Не ме заслужувате! :salut:

п.с. пак треба да се иде по лекари у пичку матер веќе. Навистина не можам да идам таму!!!!! Смачено ми е и од тоа.

п.п.с. лелееее за 28 дена ќе полнам 27 :pos: треба да си го купам поклонот со време :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom