Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Врага...................

Ладно!!!!!!!!!! Ми се свиЏа :P
Доста се варевме цело лето,и така почнаа децата на школа кај и да е и старите ќе почнат.

Драга Шенка,
Дали ако TonInter несвесно си ја загубил невиноста по втор пат, тоа не му се впишува ко грев? :)

Он топик - Барам збор за да опише човек што се обидува себеси да се увери дека два плус два се три ипол. И си верува на тоа.

O, Кајго (не се лути, знајш дека од милост вака ти викам) моја најдрага!
Како си бе мила? Јас супер сум. Денов да не е за подрек. Ми се врати истото чувство од пред 13-14 години... Времето ко си бев детенце а 1ви септември ништо не ми значеше. Море шубо било. Сеа рајат, си кулирам дур ги гледам основцине и средношколцине. Милина да ти кажам право.
Туку сеа се мислам, дали е вистина она шо вела стари - Секое лошо за добро?! Ејј ако е...:vozbud: по сите гомненици шо ги поминав во август (кој ФАЛА БОГУ заврши), сеа во септември би требало да ми биди ко подмачкано. Туку, здравје, че видиме како че испадни.
Ајт бацки,
му ја киднав јас:salut:

Ај вака...

Ужасно ме нервираат машките шмизли...
Па уште кога речаат сис или лов јуу <3
Или пак пози4, ми се преобркат цревата во желудник.
Губам апетит,имам несоница.
Баба денеска решила да ми тренира нервите.
Почнувајки со тропање на вратата за да ме разбуди и го уништи убавиот сон кој знам дека нема да се повтори.
Завршувајки го денот со илјада нејзини изјави на моите сакани родители како сум била непослушно будалче.
Денот е preety good...Можам да отидам и на прошетка во парк и да ги гледам возбудените прводеленчиња како трчаат во школскиот двор.
Моето време за тоа помина.
Се каам дури сега што не сум го искористила секој училишен ден.
Damn it.
И не сум јадена...Штрајкувам...а колку ке ми успее ни самиот одозгора не знае ама ај.
И јас куса да не останам.
Денот ке ми е досаден пошто он е на работа.
Убаини.

Ај одам.

ДК,
Првиот училишен ден беше одличен. Од понеделник сериозно се фаќам на работа, мора да се учи у пм. Сега си седам чекам другарите да дојдат да поиграме малце ПЕС и то. Поздрав!
:pos: Морав!

Драгааа
Прваче мачеееее :)
Ама убави импресии од првио ден имам!Овака ако продуже ке преболам каобојцкото како ништо :).
Класната ми е срцка!Дури и чоколатца ни даде, и се фино ни објасни околу куќнио ред, кој професор по шо ке ми предава(само кој да запамне хахаха).
Дава ни да носеме и мобилни(иако е забранено).
Врсниците сите насмеани фаци, у мојо клас немаше дигнани(поубаво се живее без них...), гледа се уште од сеа дека ке пука смеа и ке има имитирање на пародии(онака, изворно да го слушаш)...
Ајде ке видеме од утре повеке детали, шо , како , дека :)

Отсекогаш сум го сакал духов на први Септември. Сите се станати порано, и во 17 часот се нацртани низ маало :)
Али тапа ми е пошто на 3-ти Септември полагам...
Иначе денов си го искористив максимално. Временцево беше таман за една прекрасна прошетка:wub:
Малце се нервирам пошто ме боли цела уста затоа што извадив два заба и неможам да јадам, ама се надевам брзо ќе помине...
И тооо...

Драга Кајгана,
Се смеам и неможам да се соземам...неможам да му го заборавам муабетот на Русе кој ми го направи утрово...вика:
Отварам фрижидеро,у него нема шо нема...кашкавал нема,салама нема,јајца нема...ништо нема :)

мила...

...За некој ова е почеток на нова учебна година, за некој еден обичен досаден ден, а за мене септември ке значи свртување на нова страница во мојот живот.
Тежок е секој почеток, па се молам барем мојов да не биде толку.
Ке идам вечер на Тиесто, ке ја исфрлам цела негативна енергија и то.
Ај бе мафни ми се ме мрзи да мислам шо да ти кажам. Ај терај таму ееее веќе!!!

:back:

ДК,
преку мојов полов орган помина се` одеднаш.
Доста е, одам да шетам.
Кизнај кога ќе се вратам.
Ај.

Dear,
нема да веруваш положив охоохохохох..ми олекна цело лето нервози сега сум хепи
малце сум болна ама ај да ти ибам времево глупо
ее може ке одам италија ако ми даат пари..пушти среќа..пушти стипендија

Абе Баки.. зашо вакви пропали инвестиции?
Насобрана раја, не знаат кај се наоѓаат, ниту зошто дошле, најпопуларно место: Jumbo! New Yorker ни приближно како словенскиот.
Најк и Офис шус со по некој пар Зу-јорк патиче, остало.. sux ass. Цени за кои во Италија би се облекла од глава до пети 2 пати.
Да, новото Веро кај кое мислев дека ќе си го остаам слободното време после факс. Нишо посебно, ко Рамстор само поголемо.
Ол ин ол, ГТЦ е незаменлив, да си знаеш.

Иначе ова ми е првиот симпатичен 1ви септември (: Али стварно онака погоден до ситници.
Ништо ново дека не можам да се контролирам да не извадам некого од уста. Ко врв на се, падна и средба.
А и мајка ми дави со опсипувачки комплименти.
Ohwell. Maybe. Someday, somewhere.. ukno?

Драга Кајгана.
Го начекав шорцот што го меркав долго време во Орка ГТЦ. Во новото ВЕРО најдов мој број. Патем и Перо од Утрински ми даде флаер за неговата изложба која ќе се отвора во недела во Музеј на град Скопје од 20 часот. Не правам рецензија како Стрит Денса бидејќи набрзинка протрчав низ новото веро, ама првиот впечаток дека е ко Рамстор останува. Само маркетот е мнооогу поголем, ми мириса ко Супер Тинекс кај ФОН и МЗТ, ама ќе почекам да стигне плата па да пазарам намирници од таму.

Надвор од шопингот денес пиев кафе со другар ми Алек. Ми кажа ја кажа финтата како живее без да троши од платата. Треба многу енергија и залагање, ама да ми помине постодморската депресија и ќе се фрлам на работа на труд и јас.

Драга Кајгана

Дојде и помина првиот училишен ден. Добар старт на учебната година. Осмо одделение, најголеми во школо :D Единственикот учебник што почнав да си го читам е по граѓанско! Политиката е уште на почеток, јес! :) Власт, држава и политика, политички партии во Македонија ...! :D Едно големо МИ СЕ ДОПАЃА! Абе имам загарантирана 5ка, јас сум специјалист за политика :)

Со децата се поздравивме, со класниот раководител се поздравивме, ни дадоа учебници ..
Се беше супер, ама кога помислувам на 9 месеци учење, ми се врти во глава :icon_conf
Ок, се тешам со граѓанско, мојот омилен предмет :) се тешам со историја и физика.
Граѓанско како што ти кажав, ќе учиме за политиката. Пратеници, опозиција, собрание, влада, претседател, суд ... :)

Најдов и друга маана на школото. Јас можам да учам, ама зошто бре да си легнувам во 12 саат, кога можам во 3 - 4 :)
Како да се исклучам од фејсбук? Како да се исклучам од форумите? Како да го исклучам блогот? Како да се исклучам од мсн? скајп? -.- :)
Ама ќе мора, јбг.

Тоа е тоа за денес, ќе ти пишам пак попосле или утре после училиште :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom