Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Знам зошто машките не ме сакаат!
Пошто сум паметна и малолетна!
А машките не сакаат паметни малолетни девојки.

[не, не е пошто сум грда, shut up -.-]

Како што примети, не искачам. :D
До следно читавање. -ауф

Крки

не знам што ми е ама ми се сере ... не знам зошто ама ми се сере едноставно ми иде да пишам долг текст и да исерам се онака поштено, да серам додека некој не поврати на тастатурата ... ми се сере бе. Ми сере за крвишта, луѓе како страдаат ми сере за оние „хуманите“ кои кученцата им се помили од човечко битие, ми се сере за грижливите кои се грижат за секој освен својот посран живот... ми се сере за пиштоли и пички, ми се сере за играчки, мали деца , ми се сере за светов, ми се сере за фантазијата, ми се сере за возразните, ми се сере за нетов , ми се сере за песната која ја слушам, ми се сере за местото кое живеам, ми се сере за се !

Едноставно ми се сере од чиста мира и сакам да гледам како тикови фршатат и како добивам налудничави погледи .... ми се сере додека некој не поврати кајги

Nadvor e smrznuvacka a jas...

... si dremam na net i ja slusam na repeat :

i ubavo mi e...

dont worry, dont worry... put a smile on your face...

оФцо

денеска,15 пути бев до град и назад,нозеве не ги осеќам
Сабајле добар фудбал падна,јес да се искршив целиот,али не е битно тоа,битно тепавме :):vozbud:
не сум спиен ич деноиве,али не си легнуем сеа,ќе плеснам малце менаџер
и онака нема друго шо да праам
ајт :back:

И шо дека е петок Кајгано,жити се ???
Ме напнаа денеска сите,еј петок е одвај чекам да излезам у град,ке идам на кафе,трте мрте -_-
Јас лајт по дома вечерва,се чувам за утре (веке денес) :)
Башка времево е доџе ми да вриснем...не ми се верува,до вчера сонце,времето за милина,а денеска и вчера раскењано какво е,го мрзам !!

Ај Кајги да видам што има ново кај тебе и идам да глеам филмче.
Видимо се !! :back:

оФцо

денеска,15 пути бев до град и назад,нозеве не ги осеќам
Сабајле добар фудбал падна,јес да се искршив целиот,али не е битно тоа,битно тепавме :):vozbud:
не сум спиен ич деноиве,али не си легнуем сеа,ќе плеснам малце менаџер
и онака нема друго шо да праам
ајт :back:

Аиде и ние тепавме.
Ќе го јадете следно коло.:salut::salut::salut:

Кајгана

Петок , навечер , ми беше лошо па си дојдов порано дома. Си седам дома и си ја слушам песмава патем си размислувам. Искрено преку к*р ми е од материалниов свет. Само пари , пари , пари и интереси. Нема љубов никаде ... каде отиде светот ... ако воопшто некогаш бил на прав пат :uvo:

Where does the answer lie?
Living from day to day
If it's something we can't buy
There must be another way

Драга,
Си ги земав опасно косите.:salut:

Драга

Утре треба да ја допрочитам злосторство и казна ама пуста желба се нема...Како да ја читам кога главниот лик е психопат? После прочитаните 2 дела сонот ми се зеде...а уште 4ри ги има...

Kајгана

Колку е убаво да се живее во свет без цензура. Онака за ништо да не ти е гајле, да си кажуваат сите во очи она што им чини и што не им чини.
Па досадни станаа веќе сите замаскирани, завиткани, умилкувачки, лижачки, исполитизирани и незнам уште какви, меѓучовечки комуникации.
Ај може и јас ќе ја постигнам некогаш оваа "нецензурирана совршеност".
Важно тежнеам, тежнеам...:)

Драга

Убаво ми е.
Среќна сум.
Денов е совршен.:pipi:

Те љубам!

Најдиер
Алкохол ис мај њу бест френд
Не е битно, секако утре ке се предомислам.
А секако нели битно е да имаш кул стаф да споделиш виа кајгана....се друго оди во вода.
Кој го интересиаат доблести во ова време кога можеш да бидеш кул нели?
Мислам дека ке сменам критериум за луѓе.
ај......

Ме напнува снегов и затнатиот нос, освен тоа се е прекрасно. Преубав ден, преубава вечер и така... :manikir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom