Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Dragaaaaaa
Snegcheeee vrneeeeeee:vozbud: eh kolku sakam snegche,ti nemash poim:nenene:
nadvor ladno,kamen...
jas domche na toplichko..
pred mene kniga,chajche i muziche...
Uzivancija draga....cista uzivancija i srekja :helou:

Меh won!
Razer-Lycosa-Mirror-keyboard.jpg

Razer_Deathadder_3G_Infrared_Gaming_MousetzxStandard.jpg

Weeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!

Драга,
денов ми беше прекрасен, аххх кога би биле и сите останати денови како овој <3
Лав ја :back:

Драга,
пошто сум изузетно интелигентна и прониклива личност (си го хранам егото) успеав да го погодам пасвордот на другар ми и цимер на Фејсбук, па сега си ги зјапам неговите пријателки. Ипак, си потврдив една констатација, Фејсбук е срање. Иначе арен сум.
Поздрав.

ooooooo драга

токжлкѕу се налѕујав
у надѕвав

у је си легнам сеа да спијам
ко бебе беееееееееееееее Дддддддддддддддддддддд""D:D

Уште малце и идам на Вардар :)
Се осеќам топ:vozbud: Вечер си славам 4 месеца со сонцето :wub:
А се надевам дека денов ќе ми почне со победа на вардар!! ИГРА МАГИЧНО, МАГИЧНООООО, ВАРДАР ИГРА ФАНТАСТИЧНООО....:baklja:
Чаос кајги:back:

Kajgiii,
Za prv pat bev na lizgalishteee!!
Posle kje odam da se shisham,cel den kje treba da ucham..Vecher na sobiranka i to :vozbud:
ae z!
idam jas na stadion...VARDAR!!:salut:

драга
песнана од карлеуша како за мене да е направена.
стварно не сакам да спијам оти глупости сонувам :nesvest: не можам повеќе вакви глупости да издржам у п.м.

инаку ти како си?

времево е катастрофа, надвор шлакутарник прав е . треба да излегувам ама ич не ми се оди и од времево и од се.

ај биди позз и чао :back:
еве ти ја песнава, слушај ја, а јас заминав да читам книга :pipi:

Bitch

Официјално известување !
Не идам на собиранка
Не прашувајте зошто
Не ме прашувајте дали ќе идам
Не ми праќајте покани на фејсбук .

Со почит, Марс

Драга Кајгана,

караванот ќе си врви, а вие и даље ќе си праите бајрам на мозокот.

И ја ве сакам вас, со ногу љубов, ваша noodle.

Кики!!!

Колку е убаво додека имаш убав сон се додека не те преплаши некоја будала-МАНИЈАК во 3 часот полнок.ПРЕПЛАШЕНА ДО СМРТ СУМ:ija:
Не е можно какви манијаци шетаат по земјава еј.Сега се плашам да го вклучам и мобилниот телефон и да не зазвони пак тој како да го наречам психо човек.
Па од што бев преплашена во 5 часот наутро по навика замарав еден твој член за да ме смири од стравот.Разговорот заврши со смеење и јас си заспав слатко:pipi:
Сега дури се разбудив и забележав дека врнело не дожд туку снег но за срека се стопил.Секако времето е тапа а се дооговорив со Давор да отидеме на кафе:nesum:како старите добри времиња ама изгледа ништо од тоа нема да биде.

Поздрав Кики и се читаме некој друг ден:back:

Ким !
Колку истрипана вечер беше синоќешнана.. ахахаха !
Се совпаѓа со духот на Бед копи, ти реков ми рече..
Офофофоф ... Губење пред да влеземе со овие лудациве.
Твојот добро познат ДонЈас не пиеше ќутек зашо ми беа смрзнати внатрешните органи и сетила и нерви :)
Joking yo.
Or maybe not :evillaugh:
Имено, за прв пат во мојот живот осетив вистинска зима, со снег и сите подробности.
Мањебитно, си видов многу познати фацки.. меѓу кои и бившиот ми :nesvest:
Јас со негов имењак, он на 2 чекори од мене. Муабетот беше шо стравував од скандали и екцеси, ама мојот човек си немаше гајле, многу очигледно зашо. :icon_lol:
И замисли се убута типацот зад Бед Копи одма, директно. Сељачина. -.- Може и знаеше кои се.
..
Денес си купив кратки панталони и бев до Елена Лука :wow:
Скренавинавле.
Фустанчињата се рај за моите очи. Нишо поубаво не сум видела у животот. Башка модната куќа е ..не знам.. Head over heels. Ејакулација.
Can't wait.. проби и договарања и скици и планови и детаљи.. ау уа.
Вечер ќе си јадам пицааа, а и ќе одиме на журче до Т-Клуб кај другарчево..и така.
Сакам да се изгубам на некоја журка онака.. и веројатно тоа ќе биде утре, зависно од времево грдо.
Ах да, споделив 2 прекрасни мп3ки со најдоброто од мојата гранде хип хоп колекција. Lucky guy. :pipi:
Се губам. Ај, убаво да си поминеш вечер на собиранка :back:

Драга моја...
Денов ми е прекрасен, сеа баш се спремам
за фудбал, со другари ќе играме...

Ај отидов да играм фудбал... се читаме после...

Чао :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom