Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Нудл Филм ви прикажува
Филмот кој мора да го премотате
Филмот кој ќе сакате да го пропуштите

ЛОБОТОМИЈА!!!
-мозокот е мојот филм

Кај луѓето, и оние кои така се осеќаат...околу вас.

Погледнете го трејлерот, пропуштете го филмот!

Драга.

Сите станаа културни маме му..
За малку ќе ми се испуштеше..
Да! И јас сакам да бидам КУЛтурен!

Еј

Звер сум у пичку матер, ги скинав кошарка. :lazgo:

Kики!!!

Не знам што се случува воопшто со мене.
Здравјето не ми е во ред.
Го изгубив највредното нешто за мене.
И подршката од родителите.
Љубовта од него.
А до вчера се беше во ред!
Се топев на помислата на него!
Пријателите ми ги нема!
Па дури и брат ми недостига иако постојано се карам со него за телевизорот:pos:!
Се чуствувам толку осамено:nesum:
Како сама да сум на овој свет...
Не ми е потребен ни одмор,ни психијатар туку само добар пријател и прегратка макар и од најголемиот гњаватор во друштвото Tони.
Па нека е и од бившиот!
А како ги гледам членовите над мене тажни уште повеке се растажувам:nesum:
Денеска и го видов оној кој ме повреди многу.Штета што е таков.А изгледаше толку совршеноооооооооооооооооооо:vozbud::pipi:
Мојата најголема љубов:back:
Фала што не сте овде за мене "пријатели"a толку сте ми потребни:toe::toe::toe:
Не се осмелувам да ве побарам бидејки знам дека не сте достапни.
Не се осмелувам бидејки сум кукавица!
Не се осмелувам да го кажам тоа што го чуствувам.
И не се осмелувам да му се јавам:jaj:
А сега само знам дека мора да излезам малку на дождот,па нека направи од мене лом.
Зар не свакаш дека ми недостигаш:uvo:?
Зар не свакаш дека секој твој збор ме повредува?
И секој твој поглед?
Секое твое прашање?
Прости ми!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Времето за денеска беше променливо облачно со услови за дожд...ете ме чека надвор да ме наврне:vozbud::vozbud::vozbud::pos2::pos2::jaj:

Чао драга Кики,и ако ме нема некој ден знај дека ми треба малку одмор.

Тоа е се народе:helou:
Приказната за денес е завршена.

И за на крај песна за денот

:back:

Драга ...

едноставно нели, животов се подебава со мене ... сепак, денов ќе помине ... од утре посилна!!!!

Со Маркус малку пак на Фејсбук чат мат пат и тоа беше најинтересно денеска.
Ќе гледам филм и ќе си легнам......

Драга,
после 2-3 години бев на баскееет, сега сум цркнат уморен ама супер ми беше се изнатрчав, се изнаскокав :)
Изгледа многу сум остарел мме :icon_lol: , еее порано по цел ден киснев на баскет во мое маало, по 7-8 утакмици сме играле и гаjле сум немал, ама сега 1-2 утакмици и толку :toe: сега бар еднаш неделно ќе прајме баскет па ќе си повратам кондицијта, морам! :)
Сега те поздравувам, одам да го погледам малце Др. Лајтман и после на спиење!

Dragaaaaaa
Ti rekov deka ovoj pat se` e poinakuuuuu...Se isplateshe trudot draga,nokjite pominati u chitalna,"iskacanjata" u biblioteka:nesvest:,muabetite so brucoshi za ispiti i profesori:tapp:.....Se` se isplateshe draga...poloziv i shto e najbitno se vrativ na stari,odamna zaboraveni pateki,a i ne e taka losho,naprotiv...e sega poshteno kje si pouzivam...si se pocastiv so eden od 7 ca:wink: sea edni pukanki i filmce pred spienje...Utre kje go osetam lezetot,denes sum premorena...samo4 saati son,ali ako,ubavo mi e...I bash mi e gajle za sve ostalo,ova samo neka tera:helou:

Ajt sea otidov na zasluzno uzivanje :vozbud:

P.S.Pochelo je pocheloooooooooo:vozbud::baeh:

N.:back:

Пеерче

утре напорен ден у пм,треба сабајле да стануем уше у 7 за фудбал,до Коце дури треба да идам,па ќе мора па до дома да се враќам,па пак накај град у школо,тест праам :tapp: ќе мора излеа и сите часои да ги отседам,да не ми се збираат уште изостанци,пошо сакам у среда да киднам цел ден,на Вардар да отидам :))
И таке ти викам
ајт идам да спијам

Драгоевич.
Секој ден се повеќе ми се блуе од лицемерие и уште потрагично е што секој ден се повеќе и повеќе го има.
:salut:

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
фала.
РЅ.
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
поздрав.

д-р.
:vozbud: Осеќам напади на хипер-активност.

Во овој момент едно мало зелено ми трча пред поглед, а никако да го стигнам и да го згмечам :baeh:

Погледни надвор, се разденува.

Драга,
денес е последниот ден кој што ќе го поминам влечкајќи се по болници, мислам дека конечно ќе ми падне огромен товар од мене и пак ќе можам да си ги пијам апчињата без дополнителното, треба да се прават тестови мораш да апстинираш некое време, бљак!
Како и да е, кафето убаво денес, ми се погоди. :)

драга
500 денари прокоцкав :toe: не во буквална смисла на зборот ама важно јас им најдов крајот. од сабајле кога им влегов, не 50, не 150 туку 500 :nesvest: кај за класната збиравме за 8ми март :toe: кај на кафе, кај по јадење и чао тути, а уште не беше ни пладне замисли. малку ми е полесно сега што ти кажав барем се олеснив. инаку сега за сега сам сум нема кому да зборувам, а кај можам јас да ќутам :toe: туку ај нема врска. почнуваме од ново........

Драга
ВИКЕНДДДДДДДДДДДДДДД:vozbud::vozbud::vozbud:
ти се верува, конечно да се одморам дојде време. два дена нема да станувам од 6 конечно ќе си поспијам на раат :pipi: и сега ќе си легнам и баш ми е гајле. ако сака светов наопаку нека се преврти јас ќе си лежам :pipi:

ча0 :back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom