Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Ким,
*swear words*
мора ли секој петок да трпам нервози додека да се договорам за искачање?!?
Какви луѓе.. забораиле шо е петок шема навечер ? (Трајческа сленг)
Немогучи ми е одговорот : Епа нз тогаш.. :tapp: Ме мрзи да искочам?!
Ма дај.
Сите спијат по дома, сите се јебат со нивните баш у петок, баш тогаш некој нема кеш, баш тогаш на некој му се цмиздри за бившите... -.-
Ако не, да идеме на ексЈу и ќе сечеме вени заедно.
Се тешам дека ќе ги удри муња да ги просветли.
Кој пие у 4 поручек, бе??
Јес да хроник екипа, ама..
Ако ова биде од "оние" петочни вечери, ондак стварно ми треба помош.
..
Иначе, името му го нема во мојата чет листа.. Кој курац му е?!
До вчера кукла, порцелани.. Јебем ти Бог са овај курац.
Не сум одмаздољубива, ама не си играме така.
Еј ! Мојот прв дечко вчера ми се стаи на фб бе..Пер, како ме памти, јеботе?
Кориснички профил > Отстрани од пријатели. Не прашувај, не знам зошто. :toe:
Се убив од смеење денес. Not exactly kill as in not being alive.. Anyways, ми се ускратува животот кога ќе помислам .. нишо ај.
Вечерта е пред мене.. I guess.

Би гуд :good_boy:

Драга Кајгана,

Ајде биди драга колку што си напатена, и спроведи го планот, то ес направи да се исполни добитната комбинација 3 од 5, и може ќе успееме да се вратиме во колосек. Ако не, уживај и продолжи да складираш непотребни информации.

Драга Кајгана,
имам 10 од Шкариќ по Уставно право.
Мислам дека официјално го најдов предметот на специјализација.
Me happy! :je:

Драга...

ептен ми е мило што ги запознав. Мислев не ме поднесува, се покажа спротивното и мило ми е. Убав муабет си направивме. Сакам да се повтори. :smir:

Let me be ur Ferdi:pipi:
Ќе преживеам в Понеделник right?
А,сега пошо госпоѓа Кичма не е расположена за луди провод,ќе седам дома и ќе слушам Корсаков,Чајковски,Верди,Росини,Шуман и нивните истомисленици.
Закон43:frog:

Драга Кајгана

Јас сум Рената и јас сум лузер.

Уште повеќе,јас сум најголемиот луууузер,лузер на годината,на деценијата,лузер над сите лузери и токму поради фактот што се сметам за доволно компетентна да зборувам за лузерството,дозволи ми да споделам некои корисни совети за сите млади и надежни лузери.

Кога губиш губи се`,немој да се фаќаш за сламки,за влакна и слични реквизити,испушти се` бидејќи тоа не е тоа.И да издржи сламката не вреди,верувај ми.

Биди јак и признај си себе дека се` е појдено по ѓаволите,изгубено е,го нема,не постои и тоа е тоа.И никако немој да се самозалажуваш и да си даваш некакви неумесни квази утехи дека си се борел,си се трудел,да се оправдуваш,ова она,бла бла бла,сето тоа е само глупости.Најлузерски е да не можеш да прифатиш дека не е битна играта,туку битен е резултатот.

Секој има право на свој начин да го преживува поразот.Некој губи достоинствено,а некој....како жити се??И шо е битно како губи.Кога губи,некој си продолжува со крената глава,некој се ака од земја,али и едниот и другиот се лузери,тоа е непобитен факт.Епа тогаш губи онака како ти е по волја,како што сакаш ти ,а немој да се водиш по некои принципи и да се воздржуваш заради некого или некој,оти тоа го прават само најотепаните лузери.

Можам вака до утре сабајле,ама моментално лузерсково расположение кулминира и ми ја убива креативноста,а богами и волјата,па повеќе од оваа тематика ќе можете да прочитате во "Основи на лузерството " 1 дел,што наскоро треба да излезе од печат.

K.

Here I'am:smir:
И подобро не можеше да биде денес.:vozbud::pipi:
Весело по улиците,весело по факсот.
Едноставно сите денеска бликаа од срека:)
Ама до крајот на денот се разболев.
И место да одам да разговорам со една личност јас мора да лежам дома и да пијам чај.
Ме фатило грлото,и стомакот, и главата.
Ај не бери гајле.Обична настинка.
Ке ми помине:)I hope so.
Ама главата ме убива.До кога бе?:nesum:
Утре е денот.
Денот кога ке дознаам некои работи кои сакам да ги дознаам долго време.
Кои се надевам ке ме направат срекни.И да го вратам она изгубеното,она за кое копнеам.Радоста на моето лице:pipi:
Сега сакам само да легнам бидејки ми се спие ненормално а за утре?хмммм ке видиме.
Ај да одам на омиленото место за момент и те напуштам...за денес.

Чувај се:back:

:salut:

Ккккккк...животот е убав (точка) :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
ајде идам да се дружам со Јебовците ко мене :pos: :pos: :pos:
:salut::salut::salut::salut:

Ккккккк...животот е убав (точка) :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
ајде идам да се дружам со Јебовците ко мене :pos: :pos: :pos:
:salut::salut::salut::salut:

К од Ц....мислам дека ме сфати:):back:

Драга денеска открив дека сум иновативно копиле благодарение на членов над мене:)
Ае ојдов да те читам па испаѓам со други иновативни створења:)

Драга Кајгана

icon_sad.gif
.

Ти како си?

Се убив од спиење, ова одење на факултет од сабајле ќе ме изеде жива, жими ја. :icon_lol: Иначе сум во масовна потрага по перек, ако знаеш кај има кажи ми! Ми се јаде переееееек! :baeh: Е така. Февруари е, јас сум дебела, ама моментално не се замарам со ништо, не ме боли лево уво, пошто премногу ми се спие, а и интернетот е мноооооогу спооооор!

Има моменти во животот кога едноставно сакаш да се откажеш од се.
Кога ти се чини дека се е лага и дека се што ќе направиш е само чекор до дното, во кое крајот го нема, а сепак ти мислиш си го достигнала.
Кога се закопуваш во самата себе и едноставно чувствата остануваат настрана како воопшто да не се важни.
А сеќавањата навираат и не те оставаат да дишеш и ги гушат солзите шо паѓаат на твоите образи.
Кога твојот здив го осеќаш како туѓ, кога очите ти се затвараат пред секоја светлина што ке ја видат.
А срцето, срцето ги затвора своите врати плашејки се повторно да засака.
Зошто кога еднаш ќе биде повредено му останува рана засекогаш.
Во тие моменти се чувствуваш беспомошно.
Како цел свет да се срушил оставајќи ги своите рушевини зад себе како трага од нешто што постоело, а што со текот на времето згаснало.
Останале само спомени, спомени кој болат и невозможно е да се избришат, посебно ако се врежани длабоко во срцето.
Но дали вреди да се живее за спомени, за минатото!?
Не, не вреди да се живее за спомените и за минатото, туку да се живее за сегашноста.
А спомените да се остават таму каде што припаѓаат, во длабочините на срцето, како дел од минатото.
Да се сеќаваме на среќните моменти од животот, но да се сеќаваме и на лошите моменти, ама не како грешки, туку како дел од животот каде што од своите постапки учиме и стануваме посилни...

Нано!
I think we had nuked our imagination:nesvest:
Оти се во последно време ми изгледа како дежаву?
И открив нешто, непродуктивноста ме тера во депресија. Од сега не се оставам без работа подолго од ....хммм... 15 минути?!?!
А да, и јас сакам да се палпирам на предавања и да си откријам абдоминална хернија:vozbud::vozbud::vozbud: или нешто полошо:vozbud::vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom