Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Пеерко

чудни работи се дешаваат у последно време еј..... сложен е светов,можда и пресложен за мене:nesum:
него друго ми беше зборот
Утре не сум на школо мори,иам фудбал утакмица,уше утре ако не тепаме и крај,се откажуем ја:kesa:
Среќа нема да мора у Ѓорче да идам,Кисела Вода негде,поблиску е :)
После иде викенд,и ако проба некој да ми го уништи,било како,жими се ќе го бесам на првата бандера,доста ми е од туѓи срања веќе.
Таман и у понеделник не сум у школо:baeh: дома нема да ме видат
денес у посебно расположење,се некои ретард песнички слушам (ако сакаш некоа само кажи )

и ај,доста мелам глупости ја,кршам прсти за џабе,идам да спијам
ме чекат напорен ден утре:wink:
:back:

ех драга,
животов е супер, едни луѓе доаѓаат други си одат, и се така во круг. и додека јас се борам да ги задржам своите луѓе до себе, тие си одат и не им е важно колку ми значат и колку ми недостигаат. денес сфакам дека на никој, никогаш не му било и не му е грижа за тоа како ми е мене. не знам зошто ама кога и да го кажам ова и секогаш потоа викам дека и мене нема да ми биде грижа, а не е така. некои луѓе, колку и да се далеку од мене физички, во срцето секогаш ке бидат до мене и секогаш ке се грижам за нив. само многу повредува тоа што знам дека тие не го мислат истото за мене. овој пат јас ке бидам таа што ке си оди и таа на која нема да и биде гајле за никој друг. баш убаво ке биде да бидам сама некое време надвор од се и надвор од животите на сите луѓе за да не им сметам, а и да не ме повредуваат.
ах кајгич доста е веке идам да спијам се надевам дека ке помине се... некогаш
:jaj::jaj::jaj::jaj::jaj::jaj::jaj:

Kajgi I'm back !!!:)
Znam deka ti falev :)
Ajt dosta ti bese,ti kako si,staro,novo sco imat ???
Ajt ajt utre ke zborime,da te citnam da vidam sto ima novo,pa da si legnuvam treba da stanuvam sabajle vo 7 saat !! :(:@

I Kajgano...jebes zene,dajte alkohol !!!:)

P.S da ti se pofalam,nemam makedonska poddrska na pc-vo ne mi zameravaj,za nekoj den specijalno za tebe ke sredam da ima ;)

Draga kajgance namesto da spijam saa kak so ne mee arno aj pogodi so pram ama od prva? Pa mn normalno: kisnam na forumo i gledam kak se vrte sveto. Znas, sa beh da apnam malku oti nesto mi se prejade i mi se javi 1 mn draga licnost za mene :D mi razubavi vecerta definitivno :wink:. Ti se izvinavam dlaboko i siroko so ti pisam na latinica ama jbg... Od mob pisam... Aj kak i da e, ti lascio in pace e ci sentiamo domani... :) ciao

„Девојко, дај ни три Туборѓе“.

Туборѓе (треба да) е збирна множина од Туборг. Сеедно, ова е неправилен начин на искажување. Тоа ни го кажа келнерката што всушност тоа го студира (т.е. претпоставувам Македонски јазик и литература).

*ЦЕНЗУРА* *ЦЕНЗУРА* *ЦЕНЗУРА*, колку добра вечер! Сакам пак вакви! Сакам уште вакви! Закон си поминав!

Не можам да ти опишам, Кајгана, колку тешко ми оди да ти ги пишувам овие зборови, зашто алкохолот е силен во мене. Сеедно - ова беше една од подобро поминатите вечери и/или ноќи по подолго време.

Поздрав, Кајгана, и добра ноќ. :helou:

КАјганооооооооооооооооооооооооо!!!!!

„Lookin' back on the track for a little green bag,
Got to find just the kind or I'm losin' my mind.“

HAahhaahahah
hahahahahahahahhhahahhhaahahaaa :vozbud::pos2:

Поздрав, :salut:

Многу сум негативно сменет во последниве 2-3 недели.Мора да се опраиме.:salut:

Времето е топло надвор мисиса на пролет, а и мириснав ова комбухата на комиње ми мириса, можеби таа габата што ја имаме во ќупот што прави винска киселина е од истата фамилија, пууууу можеби е стара преку сто години.
Одиме така и сега доаѓа накај нас маскиран пијан тинејџер, е сега разбирам јас празник ова она пијана работа имам една секунда да одлучам што да правам. Не ми претставува мене проблем ќе се тргнам иако доаѓа накај мене фронтално пијано нема да ми се строни бисерот, ама Ропе до мене е курова глава не се трга, па после ќе ми јади лања што се тргаш ова она. Па си продолжив направо кога го зедовме карамболи првин се удре од мене па од него и остана позади нас :pos::pos::pos::pos::pos:. Искрено му фалеа уште едно 60 кила за да биде моја категорија односно рамноправен.
Се сетив и на тоа аааа уууу кој си п*чка ти мајчина, брачка не карај јас сум :pos::pos::pos::pos::pos:.
Многу сум нетрпелив дај ебати датумот што морам да го чекам добивам чудна трема во желудников, а и времево е ауууууууу само за тоа :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:.

Шо не ми кажа?
требаше да идам у град до сега.
се заборавив,
се изгубив во времето,
ај да пијам чај сега,
и одам, де, одма, одам.

Драга Кајгана,

сеуште неможам да проценам дали ми го разубави утрото или ми го расипа цел ден, но во секој случај делуваше како утринско кафе - ме расони.

И успеа да ми го оттргне вниманието и да ми ја одземе концентрацијата на еден од поважните испити во мојот живот.
Барем имам со што да се занимавам во слободно време - "што би било доколку не би било вака" теории.
Викендот ќе биде исполнет.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom